レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Der bliver altid leveret de flotteste sukkerprints til gode og fornuftige priser, har kÞbt hos dem 6 gange inden for det seneste Ã¥r, og kvaliteten er lige god hver gang. Samtidigt er deres kundes... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi vil gerne give en stor anbefaling til Cakeprint. Selvom vi desvÊrre ikke fik leveret vores sukkerprint til tiden pÃ¥ grund af rigtig dÃ¥rlig service fra PostNord, og vi heller ikke kunne f... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg stod i flyttekaos, og havde glemt at der var helligdage, da jeg lavede min bestilling, til min sÞns 2 Ã¥rs fÞdselsdag her i pÃ¥sken. Blev mÞdt af en yderst venlig medarbejder, der lavede og sendte... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg bestilte et sukkerprint torsdag aften og det skulle bruges lÞrdag. Jeg var usikker pÃ¥ om det ville nÃ¥ frem til tiden, sÃ¥ jeg ringede ind til kundeservice. Han var simpelthen sÃ¥ sÞd at Êndre leve... もっず芋る

䌁業情報

1. ケヌキ デコレヌション噚具店

圓該䌁業による蚘述

Cakeprint er en specialiseret leverandÞr af spiseligt print og skrÊddersyede kagedekorationer til både private og professionelle. Virksomheden gÞr det nemt at omdanne egne billeder, logoer og designs til hÞjoplÞselige print på sukkerpapir og frosting sheets, som kan anvendes direkte på kager og desserter. Fokus er på kvalitet, prÊcision og hurtig levering. Cakeprint kombinerer moderne printteknologi med fÞdevaregodkendte materialer, hvilket sikrer skarpe farver, hÞj detaljegrad og et professionelt slutresultat. Virksomheden henvender sig til bagerier, caféer, eventbureauer og private kunder, der Þnsker at skabe unikke og personlige kageoplevelser. Med en brugervenlig bestillingsproces og fleksible lÞsninger er Cakeprint en effektiv partner inden for custom cake design i Danmark.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fantastisk kundeservice

Vi vil gerne give en stor anbefaling til Cakeprint.

Selvom vi desvÊrre ikke fik leveret vores sukkerprint til tiden på grund af rigtig dårlig service fra PostNord, og vi heller ikke kunne fÞlge vores pakke undervejs, så er vi alligevel meget tilfredse med vores oplevelse.

Martin fra Cakeprint ydede en fantastisk service. Han var hurtig til at svare, meget hjÊlpsom med de tekniske spÞrgsmål og gjorde sit bedste for at finde en lÞsning. Da vi ikke nåede at få vores ordre, sÞrgede han hurtigt for at refundere pengene uden problemer.

Det er virkelig god kundeservice, og det sÊtter vi stor pris på.

Vi vil helt klart anbefale Cakeprint!
Mvh
Saranda

2026幎4月10日
5぀星のうち2の評䟡

TrÊls oplevelse med dårlig service

Jeg fik min ordre leveret i sidste uge med to kageprint og da jeg åbnede den var den store knÊkket i hjÞrnet, skyndte mig at skrive til kundeservice og fik også hurtig svar, men fik bare at vide jeg selv skulle klippe det til, men er virkelig trÊt at at skulle klippe 1-2 cm af bunden, for det kommer til at se skÞrt ud og det skrev jeg tilbage og nu får jeg intet svar og det er 4 dage siden og skal bruge printet imorgen til fÞdselsdag i bÞrnehaven, virkelig trÊls..

2026幎4月9日

Helt fantastisk!

Der bliver altid leveret de flotteste sukkerprints til gode og fornuftige priser, har kÞbt hos dem 6 gange inden for det seneste år, og kvaliteten er lige god hver gang.
Samtidigt er deres kundeservice helt i top og står altid tilrådighed med god og grundig vejledning ved tvivlspÞrgsmål og andet.
Man kan desvÊrre kun give dem 5 stjerner her, men de fortjener 10.
Så naturligvis kÊmpe anbefaling herfra!

2026幎3月24日
5぀星のうち1の評䟡

I ordered a sugar print for my son’s

I ordered a sugar print for my son’s birthday on the 2nd The sugar print was shown to be delivered within 2 to 3 days, but we received it 10 days later, which I am dissatisfied with. I have sent them numerous emails, but they don't answer my calls. I did not like their service and I will advise others not to trust this website. Contacting them is also very difficult. They neither answer the phone nor reply to the mail.

2026幎4月11日

Jeg stod i flyttekaos

Jeg stod i flyttekaos, og havde glemt at der var helligdage, da jeg lavede min bestilling, til min sÞns 2 års fÞdselsdag her i påsken.
Blev mÞdt af en yderst venlig medarbejder, der lavede og sendte ud samme dag, så det reddede lige en meget stressende dag.
5 stjerner herfra, og kommer helt sikkert til at bestille derfra igen.

2026幎3月31日

Rigtig godt

Det var dejligt let at bestille og de kom lige som jeg havde designet dem.
De var allerede skåret men de var faldet ret meget ud af papiret men de var ikke Þdelagt.
Der gik to dage fra jeg havde bestilt dem til at det kunne afhentes så godt leveringstid

2026幎3月9日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg bestilte et sukkerprint torsdag

Jeg bestilte et sukkerprint torsdag aften og det skulle bruges lÞrdag.
Jeg var usikker på om det ville nå frem til tiden, så jeg ringede ind til kundeservice. Han var simpelthen så sÞd at Êndre leveringsfirmaet så chancen for at det kan nå frem til tiden er stÞrre, og endda uden ekstra omkostninger, tiltrods for en stÞrre indsats fra dem. Super god kundeservice 10/10 herfra.

2026幎3月13日
5぀星のうち5の評䟡

Det blev en ekstrem flot kage

Det blev en ekstrem flot kage. Elsker at det er så nemt at sÊtte billede på kagen. Og så er det meget billigere på denne her måde, end at få speciallavet en kage med billede på.
Den hurtige levering var også imponerende!

2026幎2月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス