Super kundeservice - 100 stjerner âïž
Fantastisk kundeservice ð Jeg kan kun anbefale cama copnehagens pusletasker til alle ð
Fantastisk kundeservice!
Intet mindre. Kunne jeg give 100 stjerner, havde jeg gjort det.
KÞbte pussletaske da vi fik vores lille sÞn, og den legede op til alle vores forventninger! Det er så dejligt at have et "puslebord" med når man er på tur med baby. IsÊr i storcentre eller lign, hvor der oftest ikke er puslepladser på dametoilettet.
Vores taske gik desvÊrre i stykker for noget tid siden, den ene lynlås sprang af..
Vi kontakter CAMA Copenhagen, og bliver mÞdt af de sÞdeste medarbejderne og den absolut bedste service â€ïž
Vi får afvide, vi bare skal sende et billede af lynlås og taske, samt bekrÊftelse af ordren.
Efter vi har gjort det fÃ¥r vi hurtigt svar igen, han fortÊller at de muligvis ikke har flere af den 2017 model, vi kÞbte som udgÃ¥ende vare, men hvis de ikke har, vil han gerne sende en af de nye modeller. Vi takker mange gange og accepterer, i nÊste mail, fÃ¥r vi afvide at vi bare kan beholde den gamle taske, da vi jo evt kunne bruge den hos bedsteforÊldrene eller lign ðð
Fantastisk service, sÞde medarbejdere og et skÞnt produkt ððŒ
5 stjerner herfra âââââ