I can't wait to start opening CamiJo's Advent Calendar December 1st. If it's anything like last year's creation after Hans Christian Anderson, then this year's Little Women will be stunning I'm sure.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har lige i dag vÊret pÃ¥ farvekursus hos Camijoknit ð€© jeg kan kun give kurset og Camilla mine varmeste anbefalinger! Det er bÃ¥de hyggeligt, lÊrerigt, professionelt og med al den hjÊlp man behÞ... ãã£ãšèŠã
Jeg modtog super hurtigt mit garn,garnet jeg modtog,levede op til mine forventninger,ud fra hvad jeg havde set på skÊrmen,og der er en sÞd og venlig tone.
âWinter landscapeâ colourway was glorious (is now a pair of well-loved socks!), as was the Oh Happy Day and the swan set (bird of the month). The yarn is so soft but still sturdy enough for socks - a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
CamijoKnit er stolt af at skabe en unik forbindelse mellem håndfarvet garn og moderne strikkedesigns. Vores passion ligger i at levere ikke kun unikke designs, men også håndfarvet garn af hÞjeste kvalitet på de fineste fibre. Vores farvepalet er levende og unik, skabt med omhu for at tilfÞre ekstra glÊde til dine strikkeprojekter. Det håndfarvede garn går hånd i hånd med vores designs, hvilket giver en unik og personlig touch til hvert enkelt projekt. Når du strikker med CamijoKnit, oplever du ikke bare kreativitet, men en farverig synergi mellem garn og design. Tak fordi I vÊlger os til at skabe smukke og unikke strikkeoplevelser! Med venlig hilsen, CamijoKnit-teamet
é£çµ¡å
Ved Skoven 16K, 8541, SkÞdstrup, ãã³ããŒã¯
- kontakt@CamijoKnit.com
- camijoknit.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super lÊkker kvalitet
Super lÊkker kvalitet, flotte farver og hurtig levering.
Hjemme siden er nem at gennemskue
DSuper lÊkkert sted at handle.
Det er et super godt sted at kÞbe sit håndfarvet garn, nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering.
Jeg modtog super hurtigt mitâŠ
Kanon god kundeservice
Kanon god kundeservice, hurtig levering, men mest af alt VIRKELIG lÊkkert garn og flotte farver - det lever fuldt ud op til mine forventninger ð§¶ð¥¢â€ïžðªŽ
Jeg har lige i dag vÊret pÃ¥ farvekursusâŠ
Det er både hyggeligt, lÊrerigt, professionelt og med al den hjÊlp man behÞver.
Camilla er en super god underviser.
Tak for en dejlig dag
LÊkkert garn
LÊkkert garn, god service og perfekt farvekursus
nem betjening af hjemmeside og hurtigâŠ
nem betjening af hjemmeside og hurtig ekspedering
Virkelig lÊkker kvalitet
Virkelig lÊkker kvalitet.
Camijoknit er en utrolig dygtig håndfarver og deres garnkvalitet er helt i top.
Hurtig svar på spÞrgsmål og hurtig levering.
I purchased the Camijoknit 2025 LittleâŠ
I purchased the Camijoknit 2025 Little Women themed yarn advent. So beautiful, every skein is gorgeous! Enjoyed watching Camillaâs YouTube Vlogmas where she knit her advent into an Anthropology Throw blanket. Wonderful!!!
så lÊkker garn kvalitet
så lÊkker garn kvalitet og håndfarve og hurtig levering
Det var en hurtig tilbagemelding
Det var en hurtig tilbagemelding og det er vigtigt for mig.
ð§¶ð§¶ð§¶ð§¶ð§¶ð§¶ð§¶ð§¶ð§¶ð
The pattern is nicely written
The pattern is nicely written; Iâm looking forward for the endresult.
Beskeder og det gik hurtigt og er tryk
Smukkeste garn
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹