Camperpunt van Herpen BV レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Onlangs een nieuwe caravan aangeschaft bij camperland . Hebben dit als zeer plezierig ervaren . Zeer goed advies en goede service. Hebben gelijk een mover eronder laten plaatsen en omdat degene die... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onze 1e camper gekocht bij Camperland in Herpen. Uitgebreide en fijne uitleg en begeleiding gehad over onze camper door Roger (de vriendelijke verkoper met de kale kop🀭) Er werkte iets niet in de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We zijn bijzonder goed geïnformeerd tijdens ons eerste telefonische contact. Was voor ons de eerste keer dat we een camperbus gingen uitproberen. We hebben daarna een prima ontvangst en service gen... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. レンタカヌ 代理店

圓該䌁業による蚘述

COMPACTE CAMPERS. GROOTS PLEZIER. Een weekendje weg? Er even tussenuit? Volop genieten van vrijheid, luxe en een scherpe prijs? Onze camperbussen zijn een verhaal apart. We bouwen ze volledig in eigen beheer en voorzien deze compacte campers van alle luxe, gemak en comfort. En je huurt deze camperbussen voor een zeer scherpe prijs. Kortom: hier wordt iedereen vrolijk van

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Geweldige tijd gehad

Geweldige tijd gehad met van Herpen's Lela camper. Voor ons was deze camper perfect uitgerust met voldoende ruimte en opbergruimte. Zeker voor herhaling vatbaar wat we ook zeker zullen doen. Ook het personeel bij van Herpen is zeer gedienstig. Top.

2021幎10月4日

Ik ga hier vaker huren!

Super vakantie gehad. We zijn een week weg geweest met de Peugeot Boxer. Prima camper. Alles werkte 100%. Zeer logisch en praktisch ingericht. Fijn ook dat fietsrek achterop.
Tijdens de vakantie had ik 2 vragen waarop ik direct antwoord kreeg. Ik ga hier vaker huren.

2021幎6月21日

prettige hulp

prettige hulp , goede bus
Advies: inderdaad beide stoelen voorin hebben een 3punts gordel, echter de gordel in het midden is niet lang genoeg voor een maxi cosi. Dit was niet bekend.
Advies: achter de koelkast kan wat vallen, graag dat gat dichten, want als daarachter iets valt, kan je het er moeilijk uithalen

2021幎6月16日
5぀星のうち5の評䟡

Na een zoektocht besloten bij Van

Na een zoektocht besloten bij Van Herpen een camper te huren. Mooie campers tegen een nette prijs. Ook de service was meer dan prima. De uitleg bij het ophalen had iets uitgebreider gekund maar al zoekende vindt men. De camper is prima bevallen en de 2 weken waren dan ook alweer snel om. Bij terugkomst werd ik hartelijk ontvangen en de afhandeling liep ook soepel. Dezelfde middag was ook de borg al terug gestort! Prima bedrijf en fijne mensen!

2021幎6月10日

Camper Anne

Zowel bij het reserveren en het ophalen van de camper zijn wij goed en vriendelijk geholpen.
Wij zijn 4 dagen met camper Anne weggeweest. De camper heeft alles wat je nodig hebt. Klein maar fijn. Een echte aanrader!

2021幎5月5日

Camperpunt van Herpen BV からの回答

Dank je wel Ellen, fijn te horen dat jullie het leuk hebben gehad...

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisch weekend gehad met camper

Fantastisch weekend gehad met camper Anne. Wat een heerlijke camper. Knus, praktisch en van alle gemakken voorzien. Maar het meest hebben we genoten als we in het ochtendzonnetje de achterdeuren open deden met uitzicht op landerijen en mooie dorpjes. In bed genieten van langs huppende haasjes en reeën.
Gaan we zeker nog een keer doen! Camperpunt van Herpen, bedankt voor jullie goede service en zorgen. Top!!

2021幎4月28日
5぀星のうち4の評䟡

Dit jaar weer een camper gehuurd bij

Dit jaar weer een camper gehuurd bij Camperpunt Van Herpen. Deze keer type "Lela" met fijn vast dwarsbed. De Camper zag er weer TipTop uit en alle kampeerbenodigdheden compleet aanwezig. Alleen zelf kleding en beddengoed meenemen en rijden! Goede uitleg en telefonische nazorg omdat door de nachtvorst de watervoorziening, door de automatisch vorstbeveiliging, tijdelijk was uitgeschakeld. Flexibel bedrijf: omdat de camper daags ervoor niet verhuurd was mochten we de camper al een paar uur eerder ophalen. Het enige wat ontbrak was een verloopstukje voor de Gardena snelkoppeling aan de vulslang, voor waterkranen met (halfduims) schroefdraad.

2021幎4月26日
5぀星のうち5の評䟡

Samen met mijn vriend hebben we als

Samen met mijn vriend hebben we als eerste de Anne Camperbus mogen uitproberen. Een lang weekend weg in Nederland met onze twee mountainbikes achterop! Wat een geweldige leuke ervaring was dat en een hartelijke ontvangst. Het Nespresso apparaatje maakte het helemaal af voor ons. Wij komen zeker terug!

Simone en Michiel

2021幎4月1日
5぀星のうち5の評䟡

Heerlijke onbezorgde vakantie met prima service

We hebben daarna een prima ontvangst en service genoten, zowel bij het ophalen van de Roja Peugeot bus als het terug brengen. Ook bij telefonische vragen onderweg.
We hebben een heerlijke vakantie van 2 weken gehad ondanks Covid19. De bus reed heerlijk en gaf ons overal een veilig gevoel. Toilet en wasgelegenheid aan boord. Wij danken de medewerkers van Camperpunt en huren zeker opnieuw in 2021. Sally en Ruud Lankhorst

2020幎10月1日
5぀星のうち5の評䟡

Prima en fijn bedrijf om een camper te huren.

Camperpunt van Herpen is een fijn bedrijf Om een camper te huren. Uitleg bij het ophalen van de camper is duidelijk en het contact is prima. De camper (Lela) die wij huurden is vrijwel nieuwe en compact. Genoeg opbergruimte met een basis keukeninventaris. Fijn in gebruik. Goed bed. Het enige wat we misten, was een hor in de schuifdeur. Kortom we hebben genoten van onze vakantie met deze camper.

2020幎9月15日

Camperpunt van Herpen BV からの回答

Dank je wel voor de mooie beoordeling, we nemen de opmerking van de hor in de schuifdeur ter harte. We zijn al langere tijd bezig daar een oplossing voor te vinden.

Michiel

Prima camper

Prima camper . Rijdt lekker en fijn dat jullie wilde meebewegen zodat wij de camper s,avonds voorafgaand al konden ophalen.
Suggesties met betrekking tot bestek en tafeltje reeds mondeling doorgegeven.

Bert en Hilde van Helvoirt

2020幎9月12日
5぀星のうち4の評䟡

We zijn heel tevreden over de goede

We zijn heel tevreden over de goede service! De camper kwam een dag voordat wij hem zouden ophalen, terug met inbraakschade. We mochten kosteloos annuleren, maar toen we de volgende dag van gedachte veranderden, hebben ze de camper in een paar uur helemaal voor ons opgeknapt! Zorgeloos op vakantie geweest!

2020幎8月16日
5぀星のうち5の評䟡

Camper gehuurd bij dit bedrijf

Camper gehuurd bij dit bedrijf. Wij hadden de Olno. Geweldig busje, slim en economisch ingedeeld, precies alles aanwezig wat we nodig hadden.
Het fijne aan dit busje was dat er een trekhaak opzat, waardoor we onze stevigere fietsdrager mee konden nemen. We hebben 2 elektrische fietsen, die konden nu beiden mee.
Busje rijdt als nieuw, net zo makkelijk als een personenauto. Je kan prima meekomen in het verkeer.
Uitklapbaar dak, waardoor je je spullen goed kwijt kon, zodra je stil stond. Reistassen konden daar met gemak staan, waardoor je ook weer makkelijk bij je spullen kon. Niet hoeven grabbelen onder een bank om een handdoek of iets dergelijks te zoeken.
Kortom, ideaal busje om te huren als je wilt rondtrekken met een campertje.
Wij komen zeker terug!

2020幎8月15日

Camperpunt van Herpen BV からの回答

Dank je wel voor jullie positieve verhaal! En vanzelfsprekend zien we jullie graag een keer terug...

Prima buscamper

Prima buscamper, van alle gemakken voorzien. Hoekje met tafeltje is aan de krappe kant, maar hebben we gezien het heerlijke weer niet nodig gehad. Fijn onder de luifel gezeten. Vlotte communicatie en attente instructie bij het afhalen. Jammer dat we de camper zaterdagochtend weer in moesten leveren, we hadden er best nog een paar daagjes langer van willen genieten.

2020幎8月3日

Camperpunt van Herpen BV からの回答

Dank je wel, volgende keer maar paar daagjes langer dan...

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。