Bedrijf reageert erg traag
Bedrijf reageert erg traag, doet toezeggingen die het niet nakomt.
Laat daarna niets meer van zich horen.
Bedrijf reageert erg traag, doet toezeggingen die het niet nakomt.
Laat daarna niets meer van zich horen.
Ik heb mijn camper verkocht aan dit bedrijf en ben daar erg tevreden over. Vanaf het eerste contact verliep alles professioneel en vriendelijk. De communicatie was duidelijk en snel, en ik kreeg meteen een realistisch bod zonder gedoe.
Wat ik vooral prettig vond, was dat het hele proces transparant was. Er waren geen verborgen kosten en afspraken werden netjes nagekomen. De inspectie van de camper ging vlot en eerlijk, en het uiteindelijke bedrag kwam overeen met wat vooraf was besproken.
Komen de afspraak niet na
Bellen je op na aanleiding van een advertentie op Marktplaats
Ze doen een bod met de afspraak dat ze hem komen halen.
We gaan akkoord, neem de bewuste dag vrij, komen ze niet opdagen.
Bellen wordt na de eerste keer kontakt, niet meer opgenomen of weggedrukt.
Op de mail en whatsapp wordt niet of nauwelijks gereageerd.
Niet met deze firma in zee gaan. Hebben bod gedaan op onze camper met het verzoek op marktplaats de camper op gereserveerd te zetten en zouden terug bellen wanneer de camper zou worden opgehaald, niet dus. Zijn telefonisch bereikbaar maar zodra ze het telefoonnummer zien wordt er niet meer opgenomen. Met een andere telefoon gebeld en Thomas drukte het gesprek gelijk weg! Het gaat hier om campersinkoopservice.nl met een s Er bestaat ook een camper inkoop service en deze man krijgt heel veel telefoontjes over de kwalijke praktijken van dit bedrijf
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã