䌁業情報

1. RV車レンタル代理店

圓該䌁業による蚘述

Frihed og Eventyr pÃ¥ hjul, nemt og enkelt, og vi hjÊlper jer hele vejen . . . Vi udlejer nye luksus Tourne Campervans i hÞj kvalitet til attraktive priser... Vores passion for rejseeventyr pÃ¥ hjul, er mÃ¥ske ogsÃ¥ snart din... Vi har selv i mange Ã¥r oplevet friheden ved at rejse i autocamper, hvor vi har udforsket smukke landskaber, skjulte perler og uforglemmelige Þjeblikke pÃ¥ fire hjul. Eventyret pÃ¥ vejen har givet os en passion for den spontane livsstil, frihed og de oplevelser, der opstÃ¥r, nÃ¥r man har sit hjem med sig overalt... Vi Þnsker at dele denne frihed med andre og tilbyder derfor udlejning af campervans pÃ¥ en nem og enkelt mÃ¥de. SÃ¥ flere kan fÃ¥ mulighed for, at tage pÃ¥ uforglemmelige rejser – uanset om det er rundt i Danmark, udforske Skandinavien eller roadtrips gennem Europa... Vi har gjort det nemt for jer, at leje og kÞre afsted i en autocamper, og stÃ¥r klar med tips, inspiration og en veludstyret luksus campervan, sÃ¥ eventyret kan begynde for jer... uden de store bekymringer...

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

12件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Velfungerende autocamper

Velfungerende autocamper! Alt fungerede fint. Lidt anderledes at prÞve en van ift en camper, da en van er smallere. Fordelen er så, at en van er nem at komme rundt med på smalle veje.
Genialt at varmesystemet kÞrer på diesel! Dejligt ikke at skulle rode med gas.
Dejligt afslappet og venlig holdning fra udlejer, meget tillidsbaceret tilgang. Sikkert forskel på, hvordan man trives med det som lejer, men jeg trives med det.
Kan klart anbefale Campervan Udlejning!!

2026幎3月21日

Campervan Udlejning DK からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Carsten, det betyder meget for os, at du/I har haft en god oplevelse🙏🏻 Håber at se jer igen en anden gang😊 med venlig hilsen Mille & Morten

Fantastisk service, super Tourne

Vi lejede i påsken 2026 en Tourne 6.4 Cruise Edition gennem Mille og Morten fra Campervan-udlejning.dk – og vi har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut.
Allerede fra fÞrste henvendelse oplevede vi en professionel og imÞdekommende service med god vejledning. Ved udlevering fik vi en grundig gennemgang af camperen, og under hele lejeperioden var Mille og Morten lette at fÃ¥ fat pÃ¥ (kl. 8.00–22.00), hvilket gav en stor tryghed. Afleveringen forlÞb ligeledes nemt og helt problemfrit.
Selve campervanen var helt ny og i rigtig hÞj kvalitet med en gennemtÊnkt indretning. KÞkkenudstyret var fint og dÊkkede alle vores behov – vi manglede ingenting.
Vi var isÊr begejstrede for Clesana-toilettet, som ikke krÊver vand og er både nemt at bruge og tÞmme som restaffald. Derudover fungerede Maxxfan-ventilationen virkelig godt og sÞrgede hurtigt for at tÞrre både baderum og håndklÊder.
Camperen har en rigtig god stÞrrelse til to personer og er bÃ¥de nem at kÞre og parkere – uanset om man er i byen eller ude i naturen.
Vi kan varmt anbefale at leje gennem Campervan-udlejning.dk

2026幎3月28日

Campervan Udlejning DK からの回答

Hej Lene, hvor er det skÞnt at hÞre I har vÊret sÃ¥ tilfredse!😊 Og tusind tak for din gode anmeldelse! Det sÊtter vi stor pris på🙏🏻 med venlig hilsen Mille & Morten

Fantastisk CamperVan – også om vinteren

Vi har lejet en Tourne 6.0 hele to gange – uge 44 i Norge og uge 52 i Østrig – sÃ¥ vintertesten mÃ¥ siges at vÊre bestÃ¥et. I Østrig havde vi endda skiudstyr med, og alt fungerede helt perfekt.

VanŽen er ideelt indrettet til 2 personer og virkelig behagelig at kÞre og bo i. Begge gange stod bilen knivskarp og klar ved afhentning, hvilket gav en super tryg start på turen.

Ved afleveringen tilbage i Svendborg er vi begge gange blevet mÞdt af en nÊrmest majestÊtisk modtagelse af Kasper – stor tak for det og for den gennemgÃ¥ende gode service.

Vi kan varmt anbefale udlejningen og vender helt sikkert tilbage.
Her syntes vi ikke at 5 stjerner helt rÊkker.

2025幎12月27日

Campervan Udlejning DK からの回答

Hej Carsten, Tusind tak for jeres fine anmeldelse🙏🏻 Vi håber at se jer igen igen😄 Mvh Mille & Morten

Helt perfekt!

Vi havde lejet en Tourne Camper 6.0 i nogle dage til en efterÃ¥rstur. Alt virkede perfekt. Camperen stod flot og indbydende da vi kom, og vi fik en god introduktion til de tekniske ting som varme, lys, vand, toilet, etc. Udstyret i camperne var helt i top i de mange skuffer og skabe. KÞrslen gik super, og det var ikke svÊrt at komme rundt de steder vi havde udset os. Det var koldt udenfor, men fyret kÞrte lystigt gennem natten pÃ¥ 22 grader og med det store batteri var der ingen bekymringer. Ved aflevering tÞmte vi grÃ¥vand og toilet ved Svendborg IdrÊtscenter. Det var nemmere end forventet. Aflevering var ogsÃ¥ tip-top. Vi fik vist ikke det hele ud af alle skabe, sÃ¥ et godt rÃ¥d at kigge det hele efter en ekstra gang. SÃ¥ pÃ¥ en skala fra 1 – 10 lander vi pÃ¥ en 10’er 😊

2025幎11月2日

Campervan Udlejning DK からの回答

Hej Mads, tusind tak for din flotte anmeldelse🙏🏻 Vi håber at få jer at se igen en anden gang😊

Min kÊreste og jeg havde en super super

Min kÊreste og jeg havde en super super god tur til Sverige, i Mille og Mortens camper! Det fungerede så godt og var nemt at parkere med den alle steder. Selv helt inde i Göteborg!

Det kan varmt anbefales!

2025幎10月4日

Tusind tak Emil...🙏🏻 I skal vÊre sÃ¥ velkomne en anden gang😘 Kh Mille & Morten

Super fed Tournecamper

Super fed Tournecamper. Den fragtede os problemfrit op langs den Norske vestkyst ad kystriksveien til Lofoten. Vi var afsted i 3 uger. Super hyggelig og god service fra Morten. Det er ikke sidste gang. Mvh Jacob

2025幎9月13日

🙏🏻😊🀟🏌 ...HÃ¥ber at se jer igen! Kh Mille & Morten

Vi fik en god tur og fÞrste tur i en

Vi fik en god tur og fÞrste tur i en campingvan .
Vi var der ude og snakke med dem og se den og valgte det skulle vi .
Vi fik en mega god vejledning og meget flinke mennesker der ude . Og så de lavet mange gode video så man kan se hvordan man gÞr med ting

Det var så nemt at kÞre rundt i sådan en og brugte den app de anbefalede så vi ku finde sove steder mm .

Vi kÞrte ned i Tyskland og vi sov gratis alle dage og vi havde vores 2 bÞrn med 11-16 år og de hyggede sig os .

Dette er ikke sidste gang vi skal leje denne vogn .. vi skal ud igen og prÞve en masse

Kan varmt anbefales her fra

2025幎8月30日

Erfaring med Campervan

Vi lejede en Campervan hos Campervan Udlejning i Svendborg. Efter en god og grundig instruktion, drog vi ud på vores fÞrste Campertur. Vognen fungerede perfekt med alle de faciliteter og funktioner, som vi kunne Þnske. StÞrrelsen af vognen gÞr, at den er nem at kÞre og komme omkring med samt nem at parkere.

Vognen var perfekt til vi 2 "60+", som nÞd sevÊrdigheder og golfbaner på Fyn og i det midtjyske

2025幎8月27日
自発的なレビュヌ

HÞj service og hÞj standard på camperen.

Ejerne af campervan er meget serviceorienteret og de er nemme at få fat i hvis man har spÞrgsmål. Autocamperne er af hÞj standard og vi var specielt tilfredse med at bilen er så kompakt og nem at kÞre med selv på mindre veje.
Der manglede ikke noget i bilen og vi var uafhÊngige af opladning i de 14 dage vi kÞrte.

2025幎8月9日

Luksus og service i top

Spritny vogn af ren luksus og super venlige udlejere. Havde den en uge i Juni, hvilket var en stor fornÞjelse. Parkering af egen bil pÃ¥ adressen var et plus, og de skubber dig ogsÃ¥ i gang hvis batteriet er stÃ¥et af imens du var vÊk 👏😜 bedre service fÃ¥s sgu ik. 10/10

2025幎6月21日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。