Onze ervaring is zeer positief. De eigenaars/personeel weten waar ze het over hebben, nemen voldoende tijd voor grondig advies, en komen hun beloftes na (snelle levertijd beloofd, en dat hebben ze ook... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Een echte aanrader! Na een lange rit werden we bij Camping Cocooning heel vriendelijk ontvangen. Zowel de ontvangst als het advies waren top. Er werd echt tijd genomen om mee te denken en te hel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik had online in de webshop een slaapcabine besteld die helaas door de transporteur niet geleverd werd. Heb contact opgenomen met de winkel. Ik ben fantastisch goed geholpen door Kevin die meedacht en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Geweldig aanbod aan producten en service waar de meeste bedrijven van kunnen leren. Perfecte keuzebegeleiding via Whatsapp en in de winkel en eerlijk retourbeleid. Voor mij geen andere kampeerwinkel m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Camp smart, Live stylish! Camping Cocooning is een sfeervolle en hoogwaardige (web)shop gevestigd in Beerse (België), gespecialiseerd in stijlvolle, praktische en lichte campingvriendelijke producten. Onze vouwwagens en daktenten vervolledigen het stoere en gezellige assortiment van Camping Cocooning Wat maakt Camping Cocooning uniek? ⢠Doordachte selectie: elk product is zorgvuldig gekozen om de sfeer, gezelligheid en functionaliteit te verbeteren voor onderweg. ᅩ ⢠Breed assortiment: van keuken- en campingaccessoires tot slimme opbergsystemen en sfeermakers â alles wat je nodig hebt om jouw outdoorâ¯ervaring comfortabel en stijlvol te maken. ᅩ ⢠Sfeervolle inspiratie: de kern van hun aanbod draait om âcocoonenâ â kamperen met comfort, gezelligheid en gemak. ᅩ ⢠Lokale verankering met internationale uitstraling: gevestigd in Beerse, België, met een gebruiksvriendelijke webshop en betrouwbare service. ᅩ Praktisch & toegankelijk: ⢠Gebruiksvriendelijke website met overzichtelijke categorieën (van koken en tafelen tot slapen, douchen, opbergen en sfeer). ᅩ ⢠Veilig en soepel afrekenen: via creditcard, PayPal, Bancontact, Apple Pay, en meer. ᅩ ⢠Goede reputatie: gemeten via externe reviewplatformen scoort Camping Cocooning zeer hoog, met een gemiddelde van 4,79 uit 5 op Trustoo.io.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Camp smart, Live stylish!

Beemdenstraat 7, 2340, Beerse, ãã«ã®ãŒ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Camping Cocooning ããã®åç
Heel mooie winkel met een enorme vriendelijke bediening, duidelijk ook kwaliteitsproducten. Het was zeker het bezoek waard!

Camping Cocooning ããã®åç
Je wordt er hartelijk ontvangen en er wordt voor je gezorgd: een tasje koffie, uitzoeken of het artikel nog ergens anders in voorraad is, een kleine attentie met Pasen, ⊠super leuk om even wat vakantiegevoel te gaan opsnuiven!

Camping Cocooning ããã®åç
Ze verkopen heel mooie spullen die je ergens anders niet vindt. En je wordt er enorm goed onthaald !

Camping Cocooning ããã®åç
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en grote keuze

Camping Cocooning ããã®åç
Prima campingwinkel veel mooie maar ook kwalitatieve goede camping artikelen voor de camper besteld en
altijd op tijd en netjes bezorgd.

Camping Cocooning ããã®åç
Mooi ingerichte winkel en zeer behulpzaam en vriendelijk !

Mooi assortiment.
Vlotte en duidelijke communicatie
Snelle levering.

Camping Cocooning ããã®åç
Ik had lever problemen met de bezorgdienst, maar dit is 100% perfect opgelost door een medewerker van Camping CocooningâŠ
Dit weekend de sesnso4s plus uit geprobeerd en wat een mooi super apparaat, gewoon op je telefoon kunnen zien wat het gas inhoud nog is⊠PERFECT

Camping Cocooning ããã®åç
Camping Cocooning herbruikt verpakkingen (doos, plastiek folie) om je bestelling op te sturen. Ze steken er ook een bedankkaartje voor je bestelling. Bij problemen kan je gemakkelijk terecht bij de klantendienst.

Camping Cocooning ããã®åç
Heel leuke winkel met speciallekes die je niet direct ergens anders vind.
Je wordt vriendelijk ontvangen en bieden zelfs een koffie of thee aan tijdens je winkelbezoek!
Spijtig dat de winkel zo ver rijden is voor ons anders gingen we vaker terug!

Camping Cocooning ããã®åç
Na een wat moeizame en teleurstellende start wil ik toch graag mijn zeer positieve ervaring delen met Camping Cocooning.
Aanvankelijk liep de communicatie rond mijn bestelling van de Mirrano tafel en sfeerverlichting niet zoals afgesproken, wat voor frustratie zorgde. Ik had hierover ook een duidelijke mail gestuurd om mijn ongenoegen te uiten.
Kort daarna werd ik echter persoonlijk telefonisch gecontacteerd. Het probleem werd op een professionele, correcte en klantgerichte manier aangepakt. Er werd echt geluisterd naar mijn verhaal en men nam de verantwoordelijkheid om alles recht te zetten.
Mijn bestelling werd vervolgens vlot opnieuw in orde gebracht en ondertussen ook netjes geleverd zoals beloofd.
Wat voor mij het verschil maakt, is hoe een bedrijf omgaat met een minder goede situatie â en daarin heeft Camping Cocooning absoluut getoond dat klanttevredenheid voor hen zeer belangrijk is.
Zeker een aanrader, niet alleen voor hun mooie producten, maar ook voor hun service en opvolging achteraf!
Davy

Camping Cocooning ããã®åç
Aangenaam ontvangst, we kregen de tijd om alles rustig te bekijken, nadien, met een koffietje alles wat laten bezinken, en bij hetgeen waar we vraagjes bij hadden werden we meteen geholpen. Topservice! Wij komen snel terug! Blij van al onze aankopen!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã