Onze ervaring is zeer positief. De eigenaars/personeel weten waar ze het over hebben, nemen voldoende tijd voor grondig advies, en komen hun beloftes na (snelle levertijd beloofd, en dat hebben ze ook... もっと見る

企業が回答しました
Geweldig aanbod aan producten en service waar de meeste bedrijven van kunnen leren. Perfecte keuzebegeleiding via Whatsapp en in de winkel en eerlijk retourbeleid. Voor mij geen andere kampeerwinkel m... もっと見る
企業が回答しました
Camp smart, Live stylish! Camping Cocooning is een sfeervolle en hoogwaardige (web)shop gevestigd in Beerse (België), gespecialiseerd in stijlvolle, praktische en lichte campingvriendelijke producten. Onze vouwwagens en daktenten vervolledigen het stoere en gezellige assortiment van Camping Cocooning Wat maakt Camping Cocooning uniek? • Doordachte selectie: elk product is zorgvuldig gekozen om de sfeer, gezelligheid en functionaliteit te verbeteren voor onderweg.  • Breed assortiment: van keuken- en campingaccessoires tot slimme opbergsystemen en sfeermakers – alles wat je nodig hebt om jouw outdoor ervaring comfortabel en stijlvol te maken.  • Sfeervolle inspiratie: de kern van hun aanbod draait om “cocoonen” – kamperen met comfort, gezelligheid en gemak.  • Lokale verankering met internationale uitstraling: gevestigd in Beerse, België, met een gebruiksvriendelijke webshop en betrouwbare service.  Praktisch & toegankelijk: • Gebruiksvriendelijke website met overzichtelijke categorieën (van koken en tafelen tot slapen, douchen, opbergen en sfeer).  • Veilig en soepel afrekenen: via creditcard, PayPal, Bancontact, Apple Pay, en meer.  • Goede reputatie: gemeten via externe reviewplatformen scoort Camping Cocooning zeer hoog, met een gemiddelde van 4,79 uit 5 op Trustoo.io.
当該企業による記述

Camp smart, Live stylish!

Beemdenstraat 7, 2340, Beerse, ベルギー
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Camping Cocooning からの回答
Bestellvorgang, Lieferung und Zahlung hat alles super geklappt. Tolle Produkte mit guter Qualität. Ich werde weiterhin bei Euch einkaufen!

Camping Cocooning からの回答
Ik had online in de webshop een slaapcabine besteld die helaas door de transporteur niet geleverd werd. Heb contact opgenomen met de winkel. Ik ben fantastisch goed geholpen door Kevin die meedacht en zorgde dat de slaaptent direct naar de camping werd verzonden. De tent was er sneller dan wij zelf. Super bedankt! Daarnaast is het een mooie en overzichtelijke winkel. Aanrader.

Camping Cocooning からの回答
Super propere winkel en heel goei ontvangst ! Doe zo verder !

Camping Cocooning からの回答
Een echte aanrader! Na een lange rit werden we bij Camping Cocooning heel vriendelijk ontvangen. Zowel de ontvangst als het advies waren top. Er werd echt tijd genomen om mee te denken en te helpen bij onze keuzes.
Na een gezellig shopmomentje smaakte een koffie of theetje natuurlijk extra goed.
Ook online hebben we ondertussen besteld en ook daar verliep alles heel vlot. Ons pakketje kwam mooi op tijd toe, was zorgvuldig verpakt én fijn om te zien dat ze verpakkingsmateriaal recupereren.
Een mooie, gezellige winkel met een ruim aanbod, maar vooral met een persoonlijke en klantvriendelijke aanpak. Wij komen hier zeker nog terug!
Benieuwd hoe wij onze aankopen gebruiken in en rond onze caravan? Volg dan zeker @velairke_onzecaravan! (Instagram)

Camping Cocooning からの回答
Super vriendelijk, behulpzaam en gastvrij! Bedankt voor de lekkere koffie!

Camping Cocooning からの回答
Een heel leuke en vriendelijke ontvangst met een super behandeling en uitleg over de producten

Camping Cocooning からの回答
⭐⭐⭐⭐⭐ Topervaring bij Camping Cocooning!
Wat een fantastische winkelervaring bij Camping Cocooning! Vanaf het moment dat ik binnenstapte, voelde ik me welkom. De winkel is prachtig ingericht, overzichtelijk en zit boordevol kwalitatieve kampeer- en outdoorartikelen. Of je nu een ervaren avonturier bent of voor het eerst gaat kamperen, hier vind je werkelijk alles wat je nodig hebt.
Wat voor mij echt het verschil maakte, was het enthousiaste en deskundige personeel. Ze namen uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaven eerlijk en professioneel advies. Je merkt meteen dat ze passie hebben voor hun producten en voor kamperen in het algemeen.
Daarnaast was ik onder de indruk van het ruime assortiment en de uitstekende kwaliteit van de aangeboden merken. De sfeer in de winkel is warm en inspirerend, waardoor je meteen zin krijgt om je volgende avontuur te plannen.
Camping Cocooning is zonder twijfel een van de beste kampeerwinkels die ik ooit bezocht heb. Uitstekende service, topkwaliteit en een geweldige beleving van begin tot einde. Ik kom hier zeker terug en raad deze winkel aan iedereen aan die houdt van kamperen, reizen en het buitenleven! 🌲🏕️😊

Camping Cocooning からの回答
Mooie overzichtelijk winkel met veel producten en vriendelijk geholpen

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。