Vores fÞrste men absolute ikke sidste gang pÃ¥ denne fantastiske plads. Vi har boet i den fineste lille hytte med lille the kÞkken beliggende helt suverÊnt nÃ¥r man har bÞrn med. Mine drenge ( 5... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har holdt 6 ugers sommerferie pÃ¥ pladsen med tre bÞrn. De har haft verdens bedste ferie med legeplads, flot og velholdt pool samt stenmaling, ponyridning, snobrÞd og bÞrnedisko. De glÊder sig alle... ãã£ãšèŠã
Familiehygge pÃ¥ en campingplads drevet af en familie. Der er lige kommet nye ejere, og de har allerede lavet en masse fine tiltag, uden af pÃ¥virke kernen af campingpladsen. De fastholde de tidl. tr... ãã£ãšèŠã
Super dejlig plads med mange aktiviteter for bÞrn og voksne. Altid pÊnt og rent, selvom det er gamle bygninger. Campingfar og mor altid hjÊlpsomme og imÞdekomne. Vi skulle kun vÊre her en sÊson som n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dejligste campingplads med det sÞdesteâŠ
Dejligste campingplads med det sÞdeste personale, virkelig anbefalelsesvÊrdigtð
Fantastisk ferie
Jeg har holdt 6 ugers sommerferie på pladsen med tre bÞrn. De har haft verdens bedste ferie med legeplads, flot og velholdt pool samt stenmaling, ponyridning, snobrÞd og bÞrnedisko. De glÊder sig allerede til at gentage succesen nÊste år! Selv har jeg og min mand nyt godt af en helt vildt hyggelig stemning, dejlig natur, gode og rene forhold i servicebygningen, og et sÞdt og imÞdekommende vÊrtspar. Vi anbefaler helt klart en ferie på stedet!
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales, sÞde lejrpersonale og ordentlige forhold. Der er god plads og masser af muligheder for bÞrn. Man kan også sagtens have hund med uden problemer
Dejlig familiecamping
Nu har vi ligget fast på denne campingplads i 13 år og jeg må sige at der virkelig er sket er lÞft af pladsen. Der bliver gjort grundigt rent hele tiden. Poolen bliver renset hver dag og der er pÊnt i området omkring den.
Hele pladsen er velplejet og fin. Og alle vores gÊster kommenterer hvor dejligt her er blevet.
Det er dejligt at lejrcheferne er så engagerede i aktiviteterne og musik i gården mm. Det giver liv på en helt anden måde end vi har vÊret vandt til.
Derudover er der fuld lydhÞrhed for nye ideer. Dejligt med en kiosk der bugner af varer og en velfungerende pÞlsevogn.
Kan ihvertfald varmt anbefales til både bÞrn og voksne
Kommer ikke tilbage
Vi har fÞrhen vÊret ofte på pladsen igennem mange år, igen i år skulle vi afsted men de nye ejer gÞr vi ikke kommer igen. Manglende rengÞring, manglende service & isÊr pool området (rensning af pools). MANGLER!
Det ser forkert ud at ejeren af pladsen sÊtter sig med gÊsterne og drikker Þl, og man mÞder ham kl 20 fuld. Var aldrig sket med de tidligere ejere! Derudover er det mega skidt at de stadig benytter de gamle ejeres hjemmeside hvor informationen ikke er opdateret. - (falsk reklame)
Virker desvÊrre som om denne plads hurtigt har mistet sit ellers gode ry!
I 20 Ã¥r er jeg kommet hvor Hans og LiseâŠ
I 20 år er jeg kommet hvor Hans og Lise har haft denne her campingplads, og nu hvor de nye er kommet er der ikke styr på en skid!!!! Nu jeg jeg tage hjem med to grÊdende bÞrn og ingen ferie!!
Godt gået!!! Man bliver ingen gang tilbudt et tilgode bevis eller noget!!
SÃ¥ uprofessionelt!!!
Familiehygge pÃ¥ en campingplads drevetâŠ
Familiehygge på en campingplads drevet af en familie.
Der er lige kommet nye ejere, og de har allerede lavet en masse fine tiltag, uden af påvirke kernen af campingpladsen.
De fastholde de tidl. traditioner med aktiviteter for bÞrn og voksne.
Kan anbefales.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹