Campingspecialisten レビュー 80

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Varan fanns inte i lager. Fick frågan om jag ville vänta eller annullera ordern. Jag valde att vänta, men det fanns en faktura hos Klarna med närliggande förfallodatum. Blev glatt överraskad för ett... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Beställde stolar som kom hem som en annan stol. Men, Andreas kom hem och hämtade upp de stolarna och det var inga som helst problem med kreditering av fakturan. Tyvärr finns inte dessa stolar kvar i S... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi er af vores forsikringsselskab blevet gjort opmærksom på, at vi skal have en GPS tracker monteret i vores Benimar 468. Ellers dækker forsikringen ikke. Vi kontakter derfor Camping specialisten som... もっと見る

企業情報

1. キャンプ用品店

当該企業による記述

Campingspecialisten är unika av flera anledningar, vilket gör dem till en föredragen aktör inom camping- och friluftsbranschen. Här är några faktorer som särskiljer dem: Brett och specialiserat utbud: Campingspecialisten erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av campingprodukter och tillbehör. Deras expertis inom området gör att de förstår vad som krävs för en lyckad campingupplevelse och kan erbjuda produkter av högsta kvalitet – allt från tält och campingmöbler till avancerad utrustning för mer äventyrliga resor. Kundfokus och rådgivning: De sätter kunden i centrum och erbjuder skräddarsydd rådgivning, något som inte alltid är självklart hos större kedjor. Oavsett om det gäller nybörjare eller erfarna campare ser de till att varje kund får rätt produkter baserat på deras behov och campingstil. Deras kunniga personal har djupgående erfarenhet och kan erbjuda personlig vägledning. Hög produktkvalitet och hållbarhet: Genom att noggrant välja produkter från välkända märken som har fokus på hållbarhet och funktionalitet, säkerställer Campingspecialisten att deras kunder får tillgång till utrustning som håller över tid och klarar de tuffaste utmaningarna i naturen. Detta gör att kunder kan lita på deras produkter, oavsett väderförhållanden eller terräng. Engagemang för friluftsliv: Campingspecialisten är inte bara en återförsäljare – de är passionerade campare och friluftsmänniskor själva. Deras personliga engagemang för friluftslivet återspeglas i deras arbete och bidrar till deras genuina förståelse för kundernas behov. Detta ger dem en unik position, där de inte bara säljer produkter utan också inspirerar och ger tips om hur man kan maximera sina naturupplevelser. Innovativa lösningar: De ligger i framkant när det gäller att introducera nya, innovativa lösningar inom campingutrustning. Detta inkluderar allt från smart förpackningsdesign till teknologiskt avancerade produkter som gör campingen bekvämare och mer tillgänglig för alla. Sammanfattningsvis är Campingspecialisten unika tack vare sin djupa kunskap, sitt breda sortiment, sitt engagemang för kunderna och deras passion för friluftsliv. Deras förmåga att kombinera kvalitet, innovation och personlig service gör dem till en ovärderlig partner för alla som älskar att campa.

4.5

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Bra service snabb leverans

Snabb leverans och bra service

2025年10月27日

Campingspecialisten からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 😊 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och att du är nöjd med vår snabba leverans och service. Välkommen åter!

Mycket proffsigt bemötande

Mycket proffsigt bemötande och väldigt snabb leverans. Beställde ett par Isabella stolar och dom hade marknadens bästa priser. Kollade även andra varor och varugrupper och dom har absolut dom mest konkurrenskraftiga priserna. Här hamnar mina framtida köp av campingtillbehör

2025年10月27日

Campingspecialisten からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valde att handla hos oss 🙏 Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med både bemötandet, leveransen och våra priser.
Vi ser fram emot att hjälpa dig med fler campingtillbehör framöver – ha en fantastisk dag och trevlig camping!

Teamet på Campingspecialisten

Snabb leverans.

Snabb leverans.
Lätt sida att hitta på

2025年10月14日

Campingspecialisten からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 😊 Vad kul att du tyckte sidan var lätt att hitta på och att leveransen gick snabbt!

5つ星のうち1の評価

Beställde en pool

Beställde en pool och gjorde klart ekonomiskt och efter 4 dagar så fick jag meddelande att pollen var slut men den togs inte bort på hemsidan på över en vecka.

2025年8月23日

Campingspecialisten からの回答

Vi förstår verkligen din frustration – och du har helt rätt i att det inte ska gå till så här. Att en vara visas som tillgänglig trots att den är slutsåld är inte acceptabelt, och vi beklagar att det drabbade dig. Det borde ha uppdaterats på hemsidan direkt när lagret tog slut, och vi tar till oss kritiken.

Vi har redan vidtagit åtgärder för att förbättra rutinerna kring lagersynk och uppdatering av produkter, så att detta inte händer igen. Tack för att du uppmärksammade oss på problemet – även om vi förstår att det inte gör upplevelsen bättre för dig.

Campingspecialisten からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och våra produkter. Välkommen tillbaka när som helst!

Bra pris, snabb leverans

2025年10月12日

Campingspecialisten からの回答

Tack så mycket för ditt omdöme! 🌟 Härligt att höra att du är nöjd med både priset och leveransen. Välkommen tillbaka!

5つ星のうち4の評価

2025年10月3日

Campingspecialisten からの回答

Tack för din recension! 🚚 Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt. Hoppas du blir lika nöjd med produkten!

Bra produkter

2025年8月12日

Campingspecialisten からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌟 Vi är glada att höra att du gillar våra produkter. Välkommen tillbaka!

5つ星のうち3の評価

Leveranstiden 🐑

Väldigt lång leveranstid 🤔men min lilla hund älskar dom ankbenen 🐶

2025年8月12日

Campingspecialisten からの回答

Hej! Tack för din feedback 🙏 Vi ber om ursäkt för att leveranstiden blev längre än förväntat – vi jobbar alltid på att bli snabbare. Vad roligt att höra att din lilla hund älskar ankbenen 🐶❤️ Det gör oss verkligen glada!

5つ星のうち3の評価

Hej Kate,

Tack för din feedback. Du la en beställning under de tre veckorna vi hade semesterstängt. Vi skrev klart och tydligt på vår hemsida att beställningar lades under denna tid kund först levereras efter dessa 3 veckor. Hoppas du är nöjd med din produkt!

Mvh Campingspecialisten Theo

5つ星のうち4の評価

Företaget gjorde nog allt för att…

Företaget gjorde nog allt för att hjälpa mig med en leverans. Att det sedan var förseningar på leverans in till företaget kan inte lastas dom.

2025年8月5日

Campingspecialisten からの回答

Hej! Tack för din fina förståelse och för att du delar med dig 🙏 Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa till, även när vårt fraktbolag orsakar förseningar. Jätteglada att du uppskattade vårt arbete – det betyder mycket för oss! 💙

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans, varan utlovad.

2025年8月4日

Campingspecialisten からの回答

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och produkten. Välkommen åter!

Rekommenderas starkt!!!

Gjorde ett köp på ett Isabella ultralätt Campingbord, och ville komplettera med 2 stolar ringde in och de löste allt suveränt, fick en faktura på mailen med resterande belopp och betala in och allt löste sig bra. Rekommenderas starkt!!!

2025年7月17日

Campingspecialisten からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både campingbordet och servicen kring kompletteringen med stolarna. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt och smidigt för våra kunder, och det gläder oss att allt löste sig så bra. Tack för att du rekommenderar oss – det betyder mycket!

Varmt välkommen tillbaka!

Rekommenderar Campingspecialisten

Rekommenderar Campingspecialisten, snabb leverans av produkt, och snabbt svar på Kundservice! Väldigt hjälpsamma är de också på Kundtjänsten!

2025年7月10日

Campingspecialisten からの回答

Stort tack för din fina rekommendation! Det gläder oss att du är nöjd med både leveransen och vår kundservice. Vi försöker alltid vara så snabba och hjälpsamma som möjligt, och det är väldigt roligt att det uppskattas.

Varmt välkommen åter till Campingspecialisten!

Rekommenderar Campingspecialisten!

Gjorde en beställning på en Truma Inet X panel, hade frågor efter jag gjort beställningen, och fick svar på 10 minuter över mail! Riktigt bra kundservice, Rekommenderar Campingspecialisten

2025年7月16日

Campingspecialisten からの回答

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med både din Truma iNet X-panel och vår kundservice. Vi strävar alltid efter att svara snabbt och ge den hjälp våra kunder behöver – därför är det extra roligt att höra att du upplevde just det.

Tack också för din rekommendation – det betyder mycket för oss!

Varmt välkommen tillbaka till Campingspecialisten när du behöver mer campingutrustning eller har frågor.

Teamet på Campingspecialisten

Trustpilot エクスペリエンス