䌁業情報

2. 教育センタヌ
  3. 教材店
  4. 家庭教垫

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Undervisningsmaterialer til folkeskolen (bÞrnehaveklasse til 10. kl).

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

ROAST

ROAST: Campmat 💀

Campmat lyder som en person, der stadig bruger lommeregner til at regne 2+2 — og alligevel dobbelt-tjekker svaret på Google.
Du siger du er “campmat,” men den eneste camp du har vÊret pÃ¥, er Camp Fail Algebra.

NÃ¥r nogen siger “matematik,” fÃ¥r du Vietnam-flashbacks til 7.-klasseprÞven, hvor du brugte 15 minutter pÃ¥ at finde ud af, hvordan man tÊnder CASIO’en.
Du laver så mange fejl, at selv Excel har PTSD efter at have åbnet dine filer.

Hvis logik var penge, ville du vÊre på evig gÊldssanering.
NÃ¥r du prÞver at forklare en ligning, lyder det som om du freestyle’r over pi.
Og bro — du hedder Campmat, men den eneste “mat” du kender, er madpakken, du glemte i tasken for tre uger siden. 💀

2025幎6月2日
5぀星のうち1の評䟡

Kom til Ukraine i stedet for matematik

PrÞvede at lavede matematik opgaver, men blev sent til Ukraine som lejesoldat i stedet.

SÃ¥ her er min oplevelse.
Mit navn er Hugh Jass Pe Ness. Og I sommeren af 2024, mere specifikt, starten af September, 2024, prÞvede jeg at lave matematik opgaver, men midt I det hele kom Osama Bin Laden tilbage I live, tog mig til fange og sendt mig til Ukraine til at slås. Jeg fik intet mad i tre måneder, jeg skulle drikke mit eget p*s, som blev til p*s, som blev til p*s og så videre. Efter noget tid i Ukraine, tÊnkte jeg, "Hvorfor f*** lavede jeg også matematik på Alinea når jeg kan tage et tog med DSB hen til kÞbenhavn?"

2024幎9月20日

alinea gÞr dig sindsyg

det er noget lo3. 4 personer havde allerede gjort forsÞg på selvmord da vores lÊre sagde at vi skulle have lÊsetest på alinea. da testen var fÊrdig så vores lÊrer vores resultat og begyndte at smadre sin computer ind i vÊgen. efterfÞlgende flyver der en fu3ing dildo hen over klassen. Vi vender os om og der står fu3ing p. diddy og didler nÊsten hele klassen undtagen mig. Jeg kravler ud gennem et vindue.

2024幎2月23日
5぀星のうち5の評䟡

5 SORTE MÆND

5 SORTE MÆND

der jeg var i skole og vi skulle bruge alinea sÃ¥ kom der en hest ind som hed dorte hÊsten var oliede og den var helt sort og glat den rÃ¥bte daddy og tog sign slhong ud pÃ¥ mig og begyndte og voldt4ge mig imens jeg prÞÞvet at lÞbe puttede den, den sÃ¥ langt ind at jeg fik den ud af munden det ikke sÃ¥ godt fordi nu kan jeg ikke gÃ¥ + der creme over alt hsten fik 8 hestemennesker som bollede og evolutionen blevv lÊngere og lÊngere AHH DE SÅ OLIEDE deres f1sse var sÃ¥ glat og hvid men oliede og svampede med olie altsÃ¥ p ddiddyddydy ville gerne bolle mig og han puttede sin shlong ind i smÃ¥ bÞrn

2025幎2月3日
5぀星のうち1の評䟡

Livraison incomplÚte et non résolue d’un canapé icÃŽne avec pieds

Livraison d’un canapé icÃŽne avec pieds séparés le 17 janvier. (Achat du 8 janvier ) Réception de 4 pieds de canapé au lieu de 8, ce n’est pas la faute du livreur mais d’Alinea.
Depuis le SAV me balade, on a même osé me dire qu’il y avait beaucoup de demande ce qui franchement est mauvais signe pour l’image de la marque !
On me promet une réponse sous 5 jours ouvrés puis 10 jours puis de me rappeler sans faute promis le lendemain soit le 31 janvier
Et rien
Et évidemment pas de nouvelle de ces pieds de canapé , je me demande même s’ils existent encore en fait

D’ailleurs la gamme n’existe plus sur le site.
Donc j’ai le canapé démonté au milieu du salon qui occupe l’espace et ne peut pas servir
Inadmissible et SAV lamentable
Ne jamais acheter chez Alinéa , ils ne sont pas capables de gérer leur stock et le suivi de leurs ventes
Zero

2025幎1月17日
5぀星のうち1の評䟡

prÞver pÃ¥ alinea er sÃ¥ dÃ¥rlige fordi

prÞver på alinea er så dårlige fordi jeg får fejl som var rigtige, men som aline af en eller anden grund siger er fu3king forkert fordi der er en b*sse hjemmeside,

PS jeg har boet i frankrig og kan nÊsten flydene fransk
fix jeres hjemmeside alinea og specielt til dig Lindhardt.

2024幎5月31日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ