Spela absolut inte på den hÀr sidan!!
Spela absolut inte pÃ¥ den hÀr sidan! Dom betalar inte ut vinstpengarna. 400kr ville jag ta ut, valde Swish. Jag fick inga pengar, kontaktade kundservice som sa att dom skulle titta pÃ¥ Àrendet och Ã¥terkomma. Dom Ã¥terkom aldrig sÃ¥ jag kontaktade dom igen. Dom sÀger igen att dom ska titta pÃ¥ det och Ã¥terkomma. Den andra gÃ¥ngen Ã¥terkom dom men dom pÃ¥stÃ¥r att jag spelade upp mina pengar och dÀrför finns de inga pengar att ta ut. Det Àr ren lögn. Jag har bett dom skicka bevis pÃ¥ de, dom pÃ¥stÃ¥r att dom kan se i historiken att jag gjort de. Dom skulle Ã¥terkomma sa domâŠ. Ja tur att de inte handlade om en jÀttesumma, dÃ¥ hade jag blivit ledsen. Det Àr sÃ¥ fruktansvÀrt fult att inte betala ut pengarna man vunnit sÃ¥ jag Àr sÃ¥ förbannad sÃ¥ vet inte vart jag ska ta vÀgen. SPELA INTE hos dom. SÃ¥ lÀnge du inte planerar att spela tills du förlorar allt och vill gynna sÃ¥na hÀr Àckel. För vinner du fÃ¥r du inte pengarna i alla fall. Jag hade ungefÀr 1000 svordomar i den hÀr texten men tydligen fick man inte posta om man skrev fula ord. Typiskt

campobet.se ããã®åç