レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Very nice laptop and deal. I purchased a laptop with stqrt ready installation, but it wasn't installed at all. The person from customer service was very friendly and helpful and I got my money back... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Vlotte afhandeling, alles zoals het hoort. Ik snap best frustratie van mensen inzake levertijd maar dit ligt niet volledig binnen de handen van de verkoper. Hiervoor 1 ster geven is een beetje flauw... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een Lenovo laptop besteld bij Campusshop en realiseerde mij een paar uur na de online aankoop dat ik het verkeerde keyboard had geselecteerd. Ik moest AZERTY hebben en had verkeerdelijk een... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We hebben een 11" laptop van Lenovo gekozen om deze makkelijk mee te kunnen nemen. Hij voldoet absoluut aan deze vereiste. Het toestel is licht, klein, laadt snel op en heeft een redelijk lange bat... もっず芋る

4.1

(1,558)

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Goede kwaliteit

Één week later geleverd (maar begrijpelijk tijdens de quarantine situatie), goede prijs en goede kwaliteit laptop, ideaal voor school.
Klantenservice heeft ook snel en duidelijk geantwoord op mijn vraag.
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop.

2020幎4月20日
5぀星のうち3の評䟡

Er was vertraging bij DHL

Er was vertraging bij DHL, waardoor ik de laptop later ontving (zaterdag ipv dinsdag/woensdag), en bij de telefonische klantenservice moest ik 18 minuten wachten. Deze was echter vriendelijk en behulpzaam en naast de late levering is alles prima!

2020幎4月19日
5぀星のうち5の評䟡

Bestelling en levering ging vlot, dienst na-verkoop nog af te wachten.

Bestelling en levering ging vlot en datums werden gerespecteerd niettegenstaande Corona-tijd. De garantieperiode,vermeld in de laptop, begon een dikke 7 maanden te vroeg. Doch dit is te wijten aan de instelling, fabricage datum, door de constructeur. Misschien dit, samen met de oplossing, als extra informatie meegeven bij de aflevering. Datum in de laptop moet nog aangepast worden door het laptop-merk, hopelijk bevredigend resultaat na Paasweekend(?).

2020幎4月12日
5぀星のうち5の評䟡

Ook in coronatijden supersnelle topservice

Als student is geen slechter moment dan in coronatijd mee te maken dat je oude laptop het volledig begeeft. Via Campusshop heb ik op zondagnamiddag een nieuwe laptop en besteld en op dinsdagochtend werd de laptop al geleverd. Na een vlotte instelprocedure kon ik na een uurtje al terug aan het werk. Topservice!

2020幎4月11日

Ik had mijn laptop heel snel ( 2 dagen

Ik had mijn laptop heel snel ( 2 dagen nadat ik hem besteld had). Daarnaast is de prijs die ik betaald heb voor mijn laptop gevoelig lager dan in andere winkels. De 2 jaar studentservice die ik er gratis bij kreeg is handig meegenomen. Aanrader voor alle studenten!

2020幎4月7日
5぀星のうち4の評䟡

Hoopvolle vooruitzichten en voorlopig zeker tevreden!

Ik heb deze laptop nu een kleine week. Ik ben voorlopig erg tevreden over de bouwkwaliteit, de processorsnelheid en het opslagvolume. 6 cores is zeker niet slecht en de prijs-kwaliteit verhouding zit zeker goed als je kijkt naar laptops met gelijkaardige kenmerken. Hoewel niet alle Lenovo laptops Linux ondersteunen, heb ik succesvol Pop OS kunnen installeren. In combinatie met het aantal cores, de kloksnelheid van de processor, de grote SSD opslagcapaciteit en de matte afwerking van het scherm, geloof ik dat deze laptop zich (voor een doorsnee laptop) goed zal dienen in mijn biologische data-analyses.

2020幎3月28日

Heel tevreden!

Heel tevreden van het vlotte bestelproces en de snelle verzending. Zeker aan te raden voor studenten die snel en aan de juiste prijs een elektronica product willen bestellen!

2020幎3月27日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス