Very nice laptop and deal. I purchased a laptop with stqrt ready installation, but it wasn't installed at all. The person from customer service was very friendly and helpful and I got my money back... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vlotte afhandeling, alles zoals het hoort. Ik snap best frustratie van mensen inzake levertijd maar dit ligt niet volledig binnen de handen van de verkoper. Hiervoor 1 ster geven is een beetje flauw... ãã£ãšèŠã
Ik had een Lenovo laptop besteld bij Campusshop en realiseerde mij een paar uur na de online aankoop dat ik het verkeerde keyboard had geselecteerd. Ik moest AZERTY hebben en had verkeerdelijk een... ãã£ãšèŠã
We hebben een 11" laptop van Lenovo gekozen om deze makkelijk mee te kunnen nemen. Hij voldoet absoluut aan deze vereiste. Het toestel is licht, klein, laadt snel op en heeft een redelijk lange bat... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Degelijke laptop voor een eerlijke prijs, precies zoals beschreven. Ondanks corona toch een snelle service en levering!
Laptop gekocht aan een zeer correcte prijs in vergelijking met de concurrentie.
De gratis Studentservice erbij is nog een pluspunt.
Ãén week later geleverd (maar begrijpelijk tijdens de quarantine situatie), goede prijs en goede kwaliteit laptop, ideaal voor school.
Klantenservice heeft ook snel en duidelijk geantwoord op mijn vraag.
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop.
Vlotte afhandeling van een aankoop. Goede ondersteuning. Scherpe prijzen. Meer moet dat niet zijn ;-)
Er was vertraging bij DHL, waardoor ik de laptop later ontving (zaterdag ipv dinsdag/woensdag), en bij de telefonische klantenservice moest ik 18 minuten wachten. Deze was echter vriendelijk en behulpzaam en naast de late levering is alles prima!
I have bought a laptop and it took them a week to ship it. However, they give just one working day as a delivery time.
De pc was snel geleverd ondanks de corona problematiek
Zoals beloofd de dag later aan de deur, zelfs tijdens deze drukke coronatijden
Bestelling en levering ging vlot en datums werden gerespecteerd niettegenstaande Corona-tijd. De garantieperiode,vermeld in de laptop, begon een dikke 7 maanden te vroeg. Doch dit is te wijten aan de instelling, fabricage datum, door de constructeur. Misschien dit, samen met de oplossing, als extra informatie meegeven bij de aflevering. Datum in de laptop moet nog aangepast worden door het laptop-merk, hopelijk bevredigend resultaat na Paasweekend(?).
Als student is geen slechter moment dan in coronatijd mee te maken dat je oude laptop het volledig begeeft. Via Campusshop heb ik op zondagnamiddag een nieuwe laptop en besteld en op dinsdagochtend werd de laptop al geleverd. Na een vlotte instelprocedure kon ik na een uurtje al terug aan het werk. Topservice!
Supersnelle levering en een mooi kwaliteitsvol product.
Hier kom ik zeker terug.
Dezelfde dag nog een bevestiging gekregen dat mijn bestelde laptop verzonden is, alsook de tracking code om de bestelling te volgen. Ook hun klantenservice op Facebook is snel en efficiënt.
Ik had mijn laptop heel snel ( 2 dagen nadat ik hem besteld had). Daarnaast is de prijs die ik betaald heb voor mijn laptop gevoelig lager dan in andere winkels. De 2 jaar studentservice die ik er gratis bij kreeg is handig meegenomen. Aanrader voor alle studenten!
Heel tevreden over de snelle service en over de aankoop van de Lenovo laptop voor mijn zoon van 7 jaar.
Snelle levering. Dochter is tevreden met de laptop
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de laptops en de beschrijving ervan klopt. Daarnaast was de levering bijzonder snel!
gemakkelijk te bestellen
echt rap volgende dag geleverd , prima
NB: er zijn scholen dit in de lijst niet zitten
Ik heb deze laptop nu een kleine week. Ik ben voorlopig erg tevreden over de bouwkwaliteit, de processorsnelheid en het opslagvolume. 6 cores is zeker niet slecht en de prijs-kwaliteit verhouding zit zeker goed als je kijkt naar laptops met gelijkaardige kenmerken. Hoewel niet alle Lenovo laptops Linux ondersteunen, heb ik succesvol Pop OS kunnen installeren. In combinatie met het aantal cores, de kloksnelheid van de processor, de grote SSD opslagcapaciteit en de matte afwerking van het scherm, geloof ik dat deze laptop zich (voor een doorsnee laptop) goed zal dienen in mijn biologische data-analyses.
Heel tevreden van het vlotte bestelproces en de snelle verzending. Zeker aan te raden voor studenten die snel en aan de juiste prijs een elektronica product willen bestellen!
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã