Super oplevelse
God oplevelse. Fik alt det rigtige. Hurtigt. Men bedst af alt, levering hjem til selvom pakken var over 8 kg. Fik ogsÃ¥ en lille uventet gave med. ð Tip top service. Tak.

Candyexpressen ããã®åç
Candy Expressen er en dansk online slikbutik med et stort udvalg af slik, chokolade, snacks og drikkevarer. Hos os finder du over 1500 forskellige slags slik og sÞde sager, så du altid kan finde dine favoritter ét sted. Vi importerer også specialvarer, som normalt ikke findes i Danmark, så du kan finde unikke produkter, som du ikke ser i almindelige butikker. Vores mål er at tilbyde de billigste priser i Danmark. Vi sÊlger engrospriser til detailkunder. Vi har prismatching hvis du finder et produkt billigere et andet sted i Danmark, matcher vi prisen. Vi fokuserer på stort udvalg, gode priser og hurtig levering, så det er nemt og trygt at kÞbe slik online i Danmark.
Frederikssundsvej 202c, 2700, BrÞnshÞj , ãã³ããŒã¯

Candyexpressen ããã®åç
Han har en godt og stort udvalg af sÞde sager
Jeg bestilte 2kg til Jylland og der gik ikke mere end 3 dage så havde jeg fået pakken.
Du kunne smage at slikket var friskt og ikke havde stået ude i lÊngere tid.
Jeg fik både en mail om at pakken var ankommet og så fik jeg også en sms fra ham som sendte pakken det kalder jeg god service
Ikke sidste gang jeg bestiller derfra