レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde en tictok mystery box. Födelsedagspresent till mitt barnbarn. Jag skrev i kommentarerna att dom inte skulle skicka sÃ¥na saker som var vÀldigt hot. Vad kommer?? Till största delen superst... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Leveransen var bra, men inte hundraprocentigt nöjd. Har lÀst mÃ¥nga kommentarer hÀr att dom har fÃ¥tt fel produkt och det hÀnde hÀr för mig med. Jag bestÀllde Mirabelle Cotton Candy chokladen (de... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Är glad att paketet kom fram, fast det kom tyvÀrr för en dag för sent för att hinna fram i tid till mitt kalas dessutom saknades det burkar sÃ¥ jag fick ej det jag hade bestÀllt ocksÃ¥ skickades fel Dr... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Jag bestÀllde ett gÀng götta.. varav en sak tydligen hade tagit slut i lager men inte sÀger Emil nÃ¥tt om de eller skickar tbx pengar.. först man mailade, och sen tog de för lÃ¥ng tid innan paketet skic... もっず芋る

䌁業情報

1. 菓子屋

圓該䌁業による蚘述

VÀlkommen till Candy Planet – din galaktiska godisdestination! Vi Àr stolta över att erbjuda ett exklusivt sortiment av himmelskt godis frÃ¥n hela vÀrlden. PÃ¥ Candy Planet Àr vi pÃ¥ en stÀndig expedition för att upptÀcka de mest unika och spÀnnande smakupplevelserna som vÃ¥r planet har att erbjuda. Med vÃ¥rt passionerade team av chokladÀlskare och konfektexperter, strÀvar vi efter att erbjuda dig det allra bÀsta inom importgodis. VÃ¥rt uppdrag Àr att sprida glÀdje och förtjusa dina smaklökar med varje tugga. Oavsett om du Àr sugen pÃ¥ surt, salt eller sött, har vi nÃ¥got som passar alla smakpreferenser. Utforska vÃ¥rt urval av Mystery Boxes eller hitta dina egna favoriter i vÃ¥rt unika sortiment. VÀlj Candy Planet för en resa genom runt jorden av smaker och en upplevelse som Àr lika spÀnnande som den Àr lÀcker. Vi ser fram emot att föra dig pÃ¥ en oförglömlig godisresa! VÀlkommen ombord pÃ¥ Candy Planet – Taste The World!

2.5

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde en tictok mystery box

Jag bestÀllde en tictok mystery box. Födelsedagspresent till mitt barnbarn. Jag skrev i kommentarerna att dom inte skulle skicka såna saker som var vÀldigt hot. Vad kommer?? Till största delen superstarka snacks och nudlar. Jag har betalat 350 kr för 3 lÀsk, en påse med nått frystorkat i och en tablettask. Kom dessutom i en vanlig kartong och inte den tuffa lådan som bilden visar. Uselt! Kommer INTE att köpa något hÀr igen!!

2026幎3月2日
5぀星のうち1の評䟡

Perfekt att höja priset pÃ¥ en dricka

Perfekt att höja priset pÃ¥ en dricka frÃ¥n typ 40kr till 700kr enligt hemsida 🀬🀬

2026幎2月25日

Hej Mathias!

Det måste blivit ett missförstånd, det finns ingen dricka vi tar 700kr för. Möjligtvis har 1-pack tagit slut så det Àr 24-pack kvar som isåfall kostar 699kr.

Candy Planet

Köp INTE från detta stÀlle

Köp INTE från detta stÀlle. Lurendrejeri och svarar knappt på mail. Finns ingen riktig kundservice på telefon. Skickar paket men får ingen avisering via mail som det Àr utlovat så paketet åker tillbaka och nu får jag betala dyr kostnad pga detta. Personen som har denna hemsida har stativ system att lura kunder med felaktiga leveranser och produkter. Riktig scam!

2026幎2月17日

Hej Tella,

Det Àr verkligen tråkigt att din upplevelse av oss har varit såpass negativ.

Jag har dubbelkollat och du har fått mail nÀr din order skickats, dÀremot har vi diskuterat på mailen att du skrivit en siffra fel i telefonnumret, dÀrav har du inte fått någon avisering om att paketet kan hÀmtas.

Vi har fakuterat dig för returfrakt, ny frakt samt lagerkostnad för ej uthÀmtat paket i enlighet med våra köpvillkor som vi gör med alla paket som ej hÀmtats ut för att tÀcka alla kostnader som uppstår.

Med det sagt Àr vi inga lurendrejare, beklagar upplevelsen och hoppas att allt blev klarare.

Det går givetvis bra att kontakta oss privat om det skulle vara några frågetecken.

Har varit bra förut men mina 2 senaste

Har varit bra förut men mina 2 senaste bestÀllningar har jag inte fått
Mailat 3ggr utan svar

2026幎1月26日

Hej Monja,

Vi har svarat dig på mail, ursÀkta att det tagit lÀngre tid Àn vanligt denna gången.

Jag ser att ordern Àr en förbokning som ej varit lagervara men som nu Àr skickad och levererad.

5぀星のうち5の評䟡

Har Ànnu inte fått mina varor.

Har Ànnu inte fått mina varor.
Allt kommer att lösa sig , Tack vare mycket fin support av Emil på kundtjÀnst. Tackar

2026幎1月27日

Hej Björn,

Vi har haft mailkontakt dÀr vi svarat dig att vi kontaktat Schenker men att de tyvÀrr inte lyckats lokalisera paket så något måste hÀnt på vÀgen.

SjÀlvklart skickar vi en ny leverans utan extra kostnad.

5぀星のうち5の評䟡

Bra leverans

VÀldigt nöjd med min leverans

2026幎1月25日

Hej Emma,

Vad kul att du Àr nöjd med din leverans, varmt vÀlkommen åter till oss!

Gammalt godis

BestÀllde Pokémon godis till ett kalas. NÀr vi öppnade var godiset hårt och då insåg vi att samtliga 8 förpackningar hade bÀst-före datum 2025-02, dvs för ett år sedan.

2026幎2月1日

Hej Michaela,

Vi har skrivit i produktbeskrivningen att dessa har utgånget datum samt rabatterat priset.

DÀremot Àr datumet långt passerat så vi har strukit fakturan.

Beklagar det som hÀnt!

Riktigt dåligt

Riktigt dåligt, skulle köpa en rolig kalender med olika trengodis som present, många luckor var vÀldigt lika varav vissa hade exakt samma sak. Skrev till dem om det men de undvek frågan.

2025幎12月24日
5぀星のうち1の評䟡

Varning! Köp inte från detta företag!

Varning! Köp inte från dem!
Riktigt dåligt företag, kan inte förhålla sig till konsumentköplagen överhuvudtaget. SÀger att de skickar varor men sen nÀr paketet vÀl kommer saknas varor. De enda dem gör att kreditera dem varorna och sÀger att de Àr slutsålda. Hade jag vetat att dem va slut hade jag inte ens bestÀllt från dem, nu får jag betala dyr frakt för hÀlften av de produkterna jag bestÀllde. Kontakt med kundservice va en rejÀl besvikelse, otrevliga och absolut inte tillmötesgående. Man kan tro att de inte vill behålla sina kunder, nej köp från annat stÀlle. Rekommenderar INTE.

2025幎12月15日

Avföring.

Köpte 4 produkter till min partner för ungefÀr 2 veckor sedan. På deras hemsida står det att leveranstiden Àr 2-3 dagar. Jag har fortfarande inte fått mitt paket. Spendera era pengar på annat stÀlle om ni faktiskt vill ha era produkter :)

UPPDATERING:
Jag fick tvÃ¥ mail samtidigt. En som sa att min order skickats och en som sa att mitt paket var redo att hÀmtas. Utöver allt detta sÃ¥ saknades en av mina produkter! Ägaren/Àgarna bör skÀmmas dÃ¥ det hÀr inte Àr acceptabelt frÃ¥n ett företag. SÀrskilt inte nÀr det hÀnder flera kunder ofta. LÀtt det sÀmsta stÀllet att bestÀlla varor ifrÃ¥n.

2025幎11月18日

Fick hem en kopia.

För några månader sen bestÀllde jag en labubu, vilket såklart visade sig vara en lafufu. De verkar således inte ha koll på att det Àr olagligt att sÀlja kopior. NÀr jag skrev på facebook att de sÀljer kopior (dessutom med falsk marknadsföring då det ingenstans stod att det Àr kopior) så fick Candy Planet panik och mailade mig att jag dels kunde returnera produkten, och dels att de visst Àr tydliga med att det Àr kopior. Vilket såklart inte stÀmmer, och det har jag sjÀlvklart förevigat med screenshots. Det Àr uppenbart att de bara vill ta tillfÀllet i akt och rida på trendvågen. Jag hade inte litat på att något de sÀljer Àr autentiskt.

2025幎9月1日

BestÀllde ett 12pack lÀsk och

BestÀllde ett 12pack lÀsk och informerades att det skulle ta 2-4 arbetsdagar att leverera.
Efter en hel vecka hade produkten fortfarande inte skickats trots upprepade email. NÀr jag Àntligen fick svar så var det bara en lam ursÀkt, ingen kompensation alls! LÀgg era pengar på ett annat stÀlle Àn Planet Candy som har noll koll på att vÀrna om sina kunder (andra gången min bestÀllning inte varit korrekt...)

2025幎11月11日

Har bestÀllt ett 12 pack monster ultra

Har bestÀllt ett 12 pack monster ultra red för snart 10 dagar sen och de har inte ens skickat Àn. Jag skickade ett mail till dem och de svarade att de tog lite tid pga att de får in många ordrar av julkalendrar men de skulle skicka mitt i veckan men har fortfarande inte hört eller fått något

2025幎11月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス