Banner for Cantata Coffee, Tea & Gifts

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ik koop hier al drie jaar koffiebonen en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Ze zijn wel iets duurder dan in de doorsnee winkel, waardoor we af en toe afwisselen met andere koffiezaken. Enig minpunt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer gevarieerd aanbod van koffie en thee van hoge kwaliteit. Een plezier om bij elke bestelling naast iets vertrouwds, ook iets nieuws te bestellen. De laatste levering liep niet helemaal vlot (te wi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hallo , dagelijks genieten van uw Cantata coffee van super qualiteit , dat is onmisbaar geworden ! De vele soorten , maken dat ik door t intense proeven de juiste keuze kan maken . (Jammer dat vorig... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

1Úre commande via le site mais je connaissais déjà les produits, achetés dans 2 magasins de la marque différents. Excellents produits. Le seul bémol a été avec la livraison mais Cantata n'en est nu... もっず芋る

䌁業情報

1. コヌヒヌ店
  2. コヌヒヌ焙煎機
  3. コヌヒヌショップ
  4. 茶専門店

Cantata Coffee, Tea & Gifts に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij Cantata – Coffee, Tea & Gifts

Bij Cantata draait alles om beleving. In onze winkels en webshop vind je een zorgvuldig geselecteerd assortiment van meer dan 260 soorten koffie en thee uit meer dan 70 landen. Van klassieke smaken tot verrassende blends: elke kop vertelt zijn eigen verhaal.

Cantata is dé bestemming voor wie houdt van kwaliteit, geurige ontdekkingen en een tikkeltje luxe in het dagelijks leven. Onze passie stopt niet bij koffie en thee – we bieden ook verfijnde geschenkartikelen aan, perfect om iemand (of jezelf!) te verwennen.

Wat ons uniek maakt? Onze persoonlijke service, uitgebreide productkennis én de mogelijkheid om alles eerst te ruiken in de winkel. Zo vind je altijd precies wat bij jouw smaak past. In onze webshop krijg je hetzelfde warme gevoel, met duidelijke omschrijvingen, inspiratie en regelmatig leuke acties.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannend kopje kruidenthee, een krachtige espresso, een originele geschenkbox of een limited edition seizoensblend – bij Cantata vind je het allemaal.

We nodigen je graag uit om onze wereld vol aroma’s te ontdekken.
Laat je zintuigen prikkelen en proef de wereld, kopje per kopje.

Bezoek onze webshop

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Uitstekende service

Mooie en zeer praktische vivathermossen en leuk theepresentje erbij: heel attent en lekket

2025幎3月22日

Dag Petra,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de vivathermossen als het theepresentje! We proberen altijd iets extra’s te doen om het bijzonder te maken. Bedankt voor je mooie woorden en hopelijk tot snel voor een nieuwe bestelling!

Kwalitatief

Kwalitatief
Veel keuze en mogelijkheden
Vlotte en nette levering
Maar alsook zeer vriendelijke en hulpvaardige begeleiding in de winkel. Het valt op dat er tijd en liefde gestoken word in de presentatie en de verkoop van de thee, koffie en accessoires. Nu de prijs ligt wel wat aan de hogere kant bij cantata tegenover andere thee en koffie winkels en hun webshops maar alsnog geef ik cantata 5 sterren omdat ik een zeer tevreden klant ben en in de toekomst bij cantata zal blijven terugkomen eens mijn voorraad bijna op is.

2025幎3月20日

Dag Maud,
Wat een fantastische review, dank je wel! We zijn zo blij dat je onze kwaliteit en service waardeert, zowel in de winkel als online. Het klopt dat we veel aandacht besteden aan de presentatie en de keuze van onze producten – we doen dit met liefde en plezier! 😊
We begrijpen dat de prijs een factor is, maar we hopen dat de kwaliteit en de ervaring het voor je waard zijn. Het is geweldig om te lezen dat je een tevreden klant bent en we kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verwelkomen.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en vooral lekkere thee en

Goede service en vooral lekkere thee en koffieCantata

2025幎3月17日

Dag Annie,
Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je de thee en koffie lekker vindt en dat je onze service waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

5぀星のうち5の評䟡

Livraison rapide et infusions de

Livraison rapide et infusions de qualités 😍

2025幎3月20日

Bonjour Valerie,
Merci beaucoup pour votre retour ! Nous sommes ravis que la livraison ait été rapide et que vous appréciiez la qualité de nos infusions. C’est toujours un plaisir de recevoir de tels commentaires !
À trÚs bientÃŽt pour de nouvelles découvertes gustatives.

Bien à vous

Duidelijke website

Duidelijke website. Snel geleverd

2025幎3月12日

Dag Rudy,
Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat je de website duidelijk vond en dat de levering snel was. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Correct

Correcte bediening. Top

2025幎3月12日

Dag Ci,
Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Tot de volgende keer!

Aanbevelenswaardig

Snel geleverd, goede kwaliteit en een leuk extraatje. Aanbevelenswaardig.

2025幎3月11日

Dag Koen,
Dank je wel voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met de levering en de kwaliteit van onze producten, en dat het extraatje goed in de smaak viel. Bedankt voor je aanbeveling en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

5぀星のうち5の評䟡

Zeer snelle en correcte levering met

Zeer snelle en correcte levering met een leuk extra thee-proeverijen erbij

2025幎3月8日

Dag Heidi,
Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de snelle en correcte levering, en dat het extraatje in de smaak viel. Veel plezier met de theeproeverijen en tot snel!

5぀星のうち5の評䟡

Beste thee merk dat er is

Veel thee geprobeerd. En dit is mijn favoriete merk. Kwalitatief en de smaken zijn uniek en heerlijk!

2025幎3月13日
自発的なレビュヌ

Dag Fam. Modeste,
Wat een prachtig compliment, dank je wel! We vinden het fantastisch dat Cantata jouw favoriete theemerk is en dat je onze smaken zo kunt waarderen. We blijven met veel liefde werken aan kwaliteit en unieke combinaties – en het is geweldig om te horen dat dat gewaardeerd wordt.
Tot snel voor nog meer theegenot!

5぀星のうち4の評䟡

Je trouve que c’est cher

2025幎3月5日

Bonjour Cathy,
Merci pour votre retour. Nous comprenons tout à fait que le prix puisse être un facteur important. Chez Cantata, nous mettons l’accent sur la qualité, l’origine des ingrédients, et un service soigné. Nous espérons que vous sentirez la différence dans chaque tasse.
Au plaisir de vous revoir bientÃŽt,
Bien à vous

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Blij met de attentie (zakje losse thee) als extraatje

2025幎3月5日

Dag Marjan,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat je blij was met het extraatje. We hopen dat je van de thee geniet!

Lekkerrrrr

Heel vlugge en correcte levering van heerlijke produkten. Bedankt.

2025幎2月26日

Dag Lia,
Wat leuk om te lezen – dank je wel! We zijn blij dat alles vlot verlopen is en dat je zo geniet van onze producten. Bedankt voor je vertrouwen en tot een volgende bestelling!

Veel keuze

Veel keuze. Snelle levering.
Goede prijs/kwaliteit.

2025幎2月20日

Dag Guillaume,
Hartelijk dank voor je fijne feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de ruime keuze, de snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding. Graag tot een volgende keer!

Heel tevreden

Heel tevreden

2025幎2月20日
自発的なレビュヌ

Dag Maud,
Dank je wel voor je fijne reactie! We zijn blij dat je zo tevreden bent. Hopelijk tot snel voor een volgende bestelling!

5぀星のうち2の評䟡

Pakjes van 50gr bevatten grote stukken

Pakjes van 50gr bevatten grote stukken gedroogd fruit zodat je weinig thee overhoudt. Het gewicht was bij sommige pakjes zelfs minder dan 50gr. Daarbij zat waarschijnlijk ter compensatie een extra zakje, maar waarom dan zwarte thee, die ik nooit drink. Had toch uitgemaakt kunnen worden uit mijn bestelling.

2025幎2月22日

Dag Edithe,
Bedankt dat je de tijd nam om je ervaring te delen. We begrijpen je opmerkingen volledig. In sommige fruit- en kruidenmengsels zijn de ingrediënten inderdaad wat grover, wat het volume beïnvloedt . Wat betreft het extraatje: dat was goed bedoeld, maar we begrijpen dat het fijner was geweest als het beter had aangesloten bij je voorkeuren. We nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren.
Dank je wel voor je eerlijkheid en hopelijk mogen we je alsnog blijven verwelkomen.

5぀星のうち5の評䟡

i can not write in french taste of tea is amazing

i dont understand the question

2025幎2月17日

Hi Oxana,
Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear that you enjoyed the taste of our tea. If you have any questions or need assistance, feel free to reach out—we're happy to help!
Warm regards

5぀星のうち3の評䟡

Lekkere thee, met nog betere omschrijving zou ik nog meer kopen

Mooie presentatie van de verschillende soorten thee.
Jammer dat de smaak niet beschreven wordt, enkel de ingrediënten.
Het zou ook fijn zijn moest de kleur van de thee weer gegeven of beschreven worden (rood, geel,...)

2025幎2月17日

Dag Sofie,
Bedankt voor je waardevolle feedback! We zijn blij dat je de thee en de presentatie mooi vindt. We nemen je suggestie voor een gedetailleerdere omschrijving van de smaak en kleur van de thee graag mee, zodat we de ervaring voor jou en andere klanten kunnen verbeteren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

5぀星のうち5の評䟡

De keuze aan thee is enorm

De keuze aan thee is enorm, een zaligheid gewoon! En de man in de winkel was heel vriendelijk, heel behulpzaam! Fijne ervaring!

2025幎2月13日

Dag Tiffany,
Dank je wel voor je prachtige feedback! We zijn zo blij dat je genoten hebt van de ruime keuze en dat je onze winkelervaring als prettig hebt ervaren. We zullen je compliment ook zeker doorgeven aan onze collega. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!

Absolute aanrader!! Ongelooflijk lekkere thee

Nog nooit zo een lekkere theesoorten geproefd <3 Ze hebben bovendien de beloofde effecten op je. Tevens een dikke pluim voor de korte levertermijn. Dank jullie wel!

2025幎2月8日

Dag Eef,
Wat een geweldige feedback, dank je wel! We zijn ontzettend blij dat je zo genoten hebt van onze theesoorten en dat de effecten je niet zijn ontgaan. We doen altijd ons best om een snelle levering te garanderen, en het doet ons deugd te horen dat dit goed is verlopen. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!

Snelle levering, heerlijke thee

Snelle levering en heerlijke, verse thee

2025幎2月10日

Dag Angelique,
Bedankt voor je fijne feedback! We zijn blij dat je genoten hebt van de snelle levering en onze heerlijke, verse thee. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。