CAP Holiday Rentals レビュー 36

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Cap.be is een echte aanrader voor een leuke vakantie in het buitenland, vlot, correct en vriendelijk! Een site die up to date is en huizen of verblijven die dat extraatje hebben. Alvast bedankt voo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dit was bij uitstek de beste accomodatie die we ooit al hebben gehad. Het aanbod van CAP is uitmuntend - zeer mooie locaties, met enorm veel faciliteiten. En vooral zeer goede prijs/kwaliteit. Ook... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Onze langverwachte reis naar Marokko heeft alle verwachtingen overtroffen. De villa Dar Jenna nabij Marrakesh wordt door CAP aangeschreven als een ware parel en dat is het zeker en vast! Van aankoms... もっと見る

4.7

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Vakantie in Frankrijk / Salernes 🇫🇷

Een site die up to date is en huizen of verblijven die dat extraatje hebben.
Alvast bedankt voor de fijne vakantie! Vanwege familie Van de Voorde

2025年8月16日

Zeer goede ervaring

Wij hebben voor de eerste keer een huisje gehuurd via CAP deze zomer en onze ervaring was enorm goed. Zeer vlotte communicatie en het verblijf voldeed ook volledig aan onze verwachtingen. Wij gaan zeker nog huisjes via hen huren!

2025年7月19日
5つ星のうち5の評価

Uitmuntende service en voortreffelijk aanbod

Dit was bij uitstek de beste accomodatie die we ooit al hebben gehad.
Ook het team van CAP is werkelijk top. Ze reageren super snel wanneer je met vragen zit! Alles is heel duidelijk en goed uitlegd. Ik weet nu al zeker dat onze volgende vakantie ook via hen zal verlopen.

2025年7月12日
5つ星のうち5の評価

zeer tevreden over eerste keer boeken via Cap.be

Wij huurden voor het eerst via Cap.be en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Elke keer als ik een vraag had werd ik vriendelijk te woord gestaan. Bovendien werd er goed meegedacht. Ik zou zeker nogmaals boeken via Cap!
We verbleven in Casa Julia in Benissa, Costa Blanca Spanje voor een weekje in de meivakantie en het huis en de buitenruimte overtrof onze verwachtingen. Een geweldig groot zwembad, fantastisch panoramisch uitzicht, buitenkeuken, grote buitenruimte.
Maar ook het huis van binnen, zo smaakvol ingericht en zo ruim en licht met vanuit elk raam weer een nieuw uitzicht op de zee in de verte. De keuken was uitstekend uitgerust, we zaten nergens om verlegen. En tot slot: het huis was op alle punten brandschoon. We voelden ons zeer welkom en hebben alleen maar genoten. Kortom, geen enkel minpunt. We gaan zeker terugkomen!

2025年4月26日
5つ星のうち5の評価

Het was onze 1e reis via Cap en dit…

Het was onze 1e reis via Cap en dit jaar ook onze 1e reis met een baby. Het was een plezier om via Cap te boeken. Je wordt zeer snel via mail verder geholpen. Je merkt ook de zeer persoonlijke service ipv de "robots" waarmee je contact hebt op andere websites. Het gaf een zeer vertrouwd gevoel waardoor je zonder zorgen op reis kan vertrekken. Wij boeken zeker opnieuw via Cap!

2024年8月31日

Zeer mooie foto’s

Zeer mooie foto’s, die dan ook overeenstemmen met de realiteit. Al verschillende jaren vaste klant bij CAP !
Ieder contactname krijgt een correct antwoord. Volgend jaar zijn we terug huurder bij CAP !

2024年8月31日

Perfect

Duidelijke informatie bij het boeken.
Correcte afhandeling van de bestelde reis , goede communicatie.
Het huis met zwembad was zoals op de foto's.
Perfect

2024年9月4日
5つ星のうち5の評価

Bedankt Cap voor de goede service

Bedankt Cap voor de goede service! Jullie hebben zelf onmiddellijk voor een optie helpen zoeken toen ons eerstje huisje dat we gehuurd hadden door de eigenaren afgeblazen werd. Ons nieuwe verblijf was top alles was zoals vermeld op de website. De eigenaren waren heel vriendelijk en behulpzaam. We genoten van een prachtige vakantie.

2024年8月16日

Beste boekingskantoor !

CAP , ik boek nooit nog ergens anders ! Altijd vriendelijk en hulpvaardig ! Huisje was zoals beschreven , wij hebben de beste vakantie ooit gehad ! Op naar de volgende boeking ! Bedankt CAP !

2024年7月20日

Prachtige locatie

Prachtige locatie, goed uitgeruste vakantiewoning en uitstekende begeleiding door het reisbureau. Alles was perfect geregeld voor een ontspannen verblijf. Echt een aanrader voor een zorgeloze vakantie!

2024年7月1日

Wat een reis!

Wat is het zalig om te reizen met CAP: alles is tot in de puntjes georganiseerd, de communicatie verloopt super vlot en ons verblijf Dar Jenna in Marokko was echt prachtig. Bedankt nogmaals voor de onvergetelijke reis. Zeker en vast voor herhaling vatbaar!

2024年5月19日

Dar Jenna

Wat een eerste ervaring met Cap! Een prachtig verblijf in Marrakech en alles was tot in de puntjes geregeld. De communicatie met het verblijf via Cap liep vlekkeloos, waardoor we op elk moment van de dag zorgeloos konden genieten.

2024年5月22日

レビューの対象になっている企業の方へ