Trevligt personligt bemötande. Gick vÀldigt snabbt att få komma på en bokad tid. Pengarna kom in på kontot efter bara några minuter. KÀndes vÀldigt seriöst och tryggt. Inga dolda avgifter.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har varit hÀr flera gånger och har alltid blivit vÀldigt trevligt bemött. Jag kÀnner mig trygg och tycker verkligen att de Àr pålitliga. Kommer absolut fortsÀtta komma tillbaka.
Jag Àr verkligen supernöjd med mitt besök!Jag fick ett mycket trevligt och professionellt bemötande, och personalen var bÃ¥de vÀnlig och hjÀlpsam. Priset jag fick för guldet var dessutom vÀldigt br... ãã£ãšèŠã
Jag sÃ¥lde mitt guld till Capitaurum och Àr mycket nöjd med hela upplevelsen. Processen var smidig, professionell och transparent frÃ¥n början till slut. Jag fick ett trevligt bemötande, tydlig informa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Boka tid för att sÀlja guld pÃ¥ vÃ¥rt kontor pÃ¥ Ãstermalm i Stockholm eller sÀlj via vÃ¥ra försÀkrade guldkuvert pÃ¥ distans! Capitaurum Àr en metallhandlare som Àr specialiserad pÃ¥ handel med guld och Ã¥tervinning av metaller. Vi tillgodoser privatkunder och företagskunder. Vi köper guldsmycken, skrotguld, guldtackor, guldmynt och investeringsmynt. Vi sÀljer guldtackor och investeringsmynt. Capitaurum hÃ¥ller alltid marknadsledande priser och vi har tillsammans decennier av erfarenhet med guld- och silvermarknaden. Vi har möjligheten att erbjuda skrÀddarsydda lösningar för olika önskemÃ¥l och strÀvar alltid efter att ni ska fÃ¥ en oslagbar service.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra service rakt igenom
Bra service rakt igenom. Bra bemötande och effektivt sköt allting!
Mycket proffsigt och seriöst bemötande.
Mycket proffsigt och seriöst bemötande.
Rekommenderar varmt Johan!
Johan gjorde det dÀr lilla extra ochâŠ
Johan gjorde det dÀr lilla extra och lite till.
Tack Johan-jag hoppas verkligen att det går bra för dig och din firma.
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, trygg och sÀker affÀr. Rekommenderar dom varmt.
Katarina
Capitaurum 11 p av 10 möjliga
Johan Hedman gav mig den allra bÀsta service jag kunde tÀnka mig. Lite på vinst och förlust Googlade jag fram Capitaurum och fick högsta vinsten. Johan gav ett så förtroendeingivande bemötande. Var otroligt noggrann, lugn och trevlig. Top-notch i allt. Pengarna in på kontot per omgående. Företaget rekommenderas med 11 poÀng av 10 möjliga!
En professionell och mycket noggrann vÀrdering och högsta priset på marknaden
En professionell och noggrann vÀrdering av medfört guld som inköptes till högsta pris i min jÀmförelse med andra guldhandlare i Stockholmsområdet och på nÀtet. Till detta kommer en snabb betalning och ett mycket trevligt bemötande av Johan Hedman som sammantaget gör att jag ger Capitaurum AB det högsta omdömet./Björn Olander
Outstanding Service and Professionalism
I have had the pleasure of doing business with Capitaurum twice in the past week, and on both occasions the experience was excellent. The process was smooth and efficient, the prices offered were among the most competitive in the market, and payment was received in my bank account very quickly.
Johan, in particular, was courteous, friendly, and highly knowledgeable in precious metals. He demonstrated professionalism at every stage and made the entire process seamless.
I would not hesitate to do business with Johan and Capitaurum again in the future.
Mycket trevligt bemötande
Mycket trevligt bemötande. SÀljaren gav ett tryggt och kunnigt bemötande.
Trevligt bemötande av Johan kÀndesâŠ
Trevligt bemötande av Johan kÀndes seriöst pengar på kontot samma dag.
Kan varmt rekommendera Capitaurum.
Johan Àr vÀldigt trevlig och hÀr fÃ¥râŠ
Johan Àr vÀldigt trevlig och hÀr får man bÀsta priset på sitt guld, man har pengarna snabbt på kontot, kommer definitivt återvÀnda
Snabbt och pålitligt. Perfekt på alla vis.
Personligt bemötande med trevlig attityd, vÀrdering i topp - Dvs, betalar bÀst av de jag hittade, snabbhet klart över förvÀntan. Jag Àr mycket nöjd med allt. Rekommenderas!
Galet smidigt och extremt snabbâŠ
Galet smidigt och extremt snabb utbetalning. Jag Àr mer Àn nöjd! ð
Mycket nöjd
Trevligt, proffsigt, vÀl betalt - jag Àr 100% nöjd. Stort tack!
Bra mottagande.
Bra mottagande och hantering av köpet av mitt guld. VÀrdering, avtal, dokumentation och utbetalning utmÀrkt.
Bra lÀge pÃ¥ Ãstermalm och fint fika pÃ¥ Klara café pÃ¥ hemvÀgen.
Kan verkligen rekommenderas.
Erik P
Personlig service
Capitaurum âïž
Johan, ja nÀr man möter en mÀnniska som Àr kunnig, proffsig, Àrlig och får en kund att kÀnna sig trygg av vÀnlighet som han helt klart har i benmÀrgen.
Då rÀcker inte fem stjÀrnor.
Alla som gått kurs i kundbemötande och service management, det möts jag av dagligen.
Inte otrevligt men inte mer heller.
Mötet idag, skönt befriande!
Tack ð§ââïž
Tack Johan för ett mycket bra möte
Tack Johan för ett mycket bra möte! Du var Àrlig och skötte allt galant!
LÀttsam grabb bra bemötande mycketâŠ
LÀttsam grabb bra bemötande mycket bÀttre Àn att skicka guld per brev utbetalning får man direkt rekommenderar starkt MVH LEIF
Fantastiskt bemötande
Fantastiskt bemötande, bÀsta guldpriserna och snabb utbetalning! Kommer absolut att Ã¥terkommaâºïž
PÃ¥litlig och snabb trevligt personal.ÀrâŠ
Pålitlig och snabb trevligt personal.Àr mycket nöjd med min förhandling jag rekomenderar varm 100,%. Jag återkommer sÀkert i framtiden.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã