レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De website is overzichtelijk en duidelijk, Donderdag avond laat besteld Zaterdag in huis. De verpakking waarin de 1/64 model geleverd werd was uitermate beschermend en veiliger als dat het... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

In eerste instantie twijfel je wellicht of deze site legitiem is, de site lijkt qua bouw erg op veel scam sites, maar gelukkig zijn hier de reviews en is het verzendadres ook gewoon een adres in NL.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke website en snelle levering. Verbaasd was ik toen ik het pakket ontving, zeer zorgzaam verpakt! Zeer leuk om een handgeschreven kaart te vinden in het pakket! Hopelijk komen er snel weer l... もっず芋る

䌁業情報

1. ミニチュア専門店
  2. ホビヌショップ
  3. 暡型自動車の遊び堎

圓該䌁業による蚘述

Jouw modelauto webshop! Schaalmodellen in verschillende maten. Een echte snoepwinkel voor auto liefhebbers. Met merken als: GT-Spirit, OttoMobile, Minichamps, Hotwheels, Norev, BBR Models, MR Collection, AUTOart, Looksmart, Solido, Tarmac Works, MiniGT, TrueScaleModels, TopSpeed, Spark, WERK83 and more...

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Great

Al het bestelde netjes en in goede orde ontvangen. Handgeschreven persoonlijke note erbij. Helemaal top! Keep up the good work Lars 👍🏜

2025幎1月29日

CarChamp からの回答

Super bedankt voor de positieve review. Heel veel plezier met de modellen. Tuurlijk zal ik het goede werk blijven doen!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, goed verpakt + een kaartje met kortingscode met een bedank berichtje van de verkoper. Reuze blij met mijn Aston Martin Valkyrie. Netjes gedaan CarChamp 👍

2025幎1月31日

CarChamp からの回答

Super bedankt voor de review. Goed te horen dat de Valkyrie naar wens is. Heel veel plezier met het prachtige model. Groet Lars

5぀星のうち5の評䟡

Geen twijfel, legitieme site en snelle service

Bestelling dus geplaatst en een tevreden koper hier. Model snel verzonden en met persoonlijk begeleidend schrijven en het verzoek even een review achter te laten. Doe je die moeite dan uiteraard geen probleem om hier even een berichtje achter te laten 👍🏻

2025幎1月23日

CarChamp からの回答

Bedankt voor de review en eerlijkheid. Wordt enorm gewaardeerd! Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst!

Porsche gt3 rs rexy besteld voor de

Porsche gt3 rs rexy besteld voor de kleine man van 6. Binnen een dag Binnen, mooi optijd voor de 24 uur van daytona.

2025幎1月22日

CarChamp からの回答

Bedankt voor de review. Wens de kleine man er veel plezier mee! Veel plezier met het kijken naar de Race nog!

tevreden klant

makkelijk besteld, snel geleverd met een persoonlijke noot

2024幎12月31日

CarChamp からの回答

Bedankt voor de review. Fijn te horen dat het naar tevredenheid was! Veel plezier met het model.

De Mercedes G klasse was er binnen een

De Mercedes G klasse was er binnen een dag en goed verpakt. Prima service

2025幎1月15日

CarChamp からの回答

Bedankt voor de review. We proberen het altijd zo snel mogelijk aan te bieden bij PostNL om het zo snel mogelijk geleverd te krijgen. Fijn dat het als fijn ervaren werd. Heel veel plezier met de G klasse! Groet Lars

Vandaag mijn Rexy mogen ontvangen

Vandaag mijn Rexy mogen ontvangen, snelle service en goed verpakt! Ik kom zeker gauw weer iets moois scoren!

2025幎1月14日

CarChamp からの回答

Bedankt voor de positieve review. Heel veel plezier met de nieuwe aanwinst van de GT3 R "REXY". Tot snel! Groet Lars

Rex, porsche auto

Snelle verzending, leuk kaartje met handgeschreven tekst en het item was goed beschermt zodat er niks mee kon gebeuren gewoon een aanrader :)

2025幎1月2日

CarChamp からの回答

Super bedankt voor de positieve review. Heel veel plezier met Rexy!

Carchamp review

Goede kwaliteit en prijzen en snelle bezorging top winkel!!

2025幎1月4日

CarChamp からの回答

Bedankt voor de positieve review. Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst!

Snel en professioneel

Na bestelling direct reactie en op de post gegaan. Snel ontvangen met persoonlijke note en goed verpakt. Goed bezig Lars!

2025幎1月2日

CarChamp からの回答

Bedankt voor de positieve feedback. Heel veel plezier met de gave nieuwe aanwinsten!

goede service

Snelle en vlotte levering voor een correcte prijs

2024幎12月23日

CarChamp からの回答

Bedankt voor de positieve review. Heel veel plezier met de modellen!

Vitrinebox en Koenigsegg

Ik heb een vitrinebox en Koenigsegg Jesko Attack Plus 1:18 besteld voor mijn zoon. Lars, de eigenaar, is heel behulpzaam en vriendelijk. Op alle vragen netjes en snel antwoord gehad. Bij beide bestellingen zat een leuk persoonlijk briefje wat weg gewaardeerd werd door mijn zoon.
Wij zijn zeer tevreden klanten. Pakketjes waren ook heel netjes ingepakt zodat er niks beschadigd kon raken.

CarChamp からの回答

Bedankt voor de uitgebreide en positieve review. Heel veel plezier met het prachtige model en de display om het in de tonen!

Keurig geregeld door Lars

Keurig geregeld!
Lars heeft mij netjes op de hoogte gehouden en toen het model eindelijk beschikbaar was(na pre-order) heeft hij deze snel verzonden, zelfs met een handgeschreven kaartje.

2024幎12月18日

CarChamp からの回答

Bedankt Daan voor de positieve review!. Fijn te horen dat de personal touch gewaardeerd werd! Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst!

5぀星のうち4の評䟡

Snelle verzending

Snelle verzending, goed verpakt, behulpzame en snelle klantenservice.

CarChamp からの回答

Bedankt voor de feedback en review. Heel veel plezier met je nieuwe aanwinsten!

5぀星のうち5の評䟡

Bestellen ging zeer vlot en kwam ook

Bestellen ging zeer vlot en kwam ook binnen de week al thuis aan. Zeer aangename ervaring!

CarChamp からの回答

Bedankt voor de review. Yes 3 december besteld en vandaag al in huis. Relatief snel voor verzending vanuit Nederland naar het buurland. Heel veel plezier met je nieuwe aanwinsten!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。