Buscamper verkocht in Belgie , exportpapieren + kentelenplaten+ verzekering Supersnel geregeld , zeeer vriendelijk personeel , en alert door de juiste gang van zaken aan te geven zoals, hebben jul... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hele aardige man ..direct geholpen en goede uitleg . Airco was blijkbaar ver leeg , en koelt weer als de beste nu , om de 2 jaar terug was het beste , dus dat weten we ook weer! Bakske koffie gedronke... ãã£ãšèŠã
Vandaag op Koningsdag langsgeweest om de airco bij te vullen! Wat een kundige en aardige mensen! De service was snel en professioneel! Ook zeer gastvrij, kregen meerdere keren koffie etc. aangeboden!... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Het zit in onze naam, Car Depot; wij leveren en leven met autoâs!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Airco deed niks meer
Airco deed niks meer. Naar Errol en zijn oom Osama gereden...wat n leuke lieve en aardige mensen. Ondanks het feit dat het probleem (nog niet volledig) is opgelost super geholpen door hen.
Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Bedankt alvast jongens !
Gr Corné uit Oudenbosch.
Prima bedrijf
Online afspraak gemaakt en snel geholpen.
Vriendelijke ontvangst, lekkere koffie en de airco werkt weer prima.
Zeker een aanrader.
Uitstekend bedrijf voor auto airco service
Heel vriendelijk ontvangen en goed geholpen voor auto airco service. Gewoon een uitstekend bedrijf, niks op aan te merken.
Top bedrijf en betrouwbare mensen
Top bedrijf en betrouwbare mensen. Uitstekende Service. Gaan volgende keer bij ze terug. Kan ze van harte aanbevelen
Het personeel is te vriendelijk
Het personeel is te vriendelijk, ze behandelen ons goed.
Het welkom van het personeel isâŠ
Het welkom van het personeel is geweldig, zo schoon en vriendelijk
Auto's zijn geweldig
Auto's zijn geweldig, het is mijn beste ervaring die ik ooit heb gehad.
Beste service geleverd door hen
Beste service geleverd door hen. Ik vond het geweldigâ£ïž
Airco onderhoud
Vandaag geweest voor airco bijvullen etc, gastvrij ontvangen, goed en snel geholpen voor een mooie prijs Het is weer lekker koel in de auto,!bedankt voor de goede service!
Koop geen auto bij deze garage zonderâŠ
Koop geen auto bij deze garage zonder garantie. De transmissie in de auto die ik twee weken geleden kocht, had een probleem. Toen ik zei dat ik de auto wilde inleveren en terug wilde geven, ook al heb ik er geen 200 km mee gereden zei dat we het niet kunnen terugkopen voor de prijs waarvoor we het hebben verkocht. We zullen met een advocaat praten.
Kwestie van verborgen gebreken
Kwestie van verborgen gebreken, Kreeg nog een leuke rekening van me eigen garage. Auto zou helemaal in orde zijn stond in de advertentie. Nette goed onderhouden auto, dit was echter niet het geval. Hier nog een bericht over gestuurd, geen reactie meer. Volgens afspraak was het de bedoeling een paar punten op te lossen aan de auto, 1 half opgelost en andere gewoon niet. 1 pluspuntje auto is thuis afgeleverd, echter met een melding die er de dag daarvoor niet in stond, moest de banden oppompen. Je zou denken dat een auto netjes afgeleverd/verkocht wordt. Banden oppompen was blijkbaar teveel.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã