レビュアーのコメントを見てみましょう
Al meermaals gekocht. Altijd top. Producten in goede staat, goed verpakt , netjes en vlot verzonden. Ik blijf hier kopen 👌
Heldere informatie over het product en hele snelle verzending. Pakketje kwam zeer goed verpakt aan, en zelfs sneller dan verwacht, daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van de bes... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Your official cardgamestore since 2022!
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Top !
Alles in orde
Ruime keuze (ook losse kaarten). Duidelijke communicatie omtrent de (snelle) verzending. De producten zijn goed verpakt. Ik heb ook verschillende losse kaarten besteld en deze zijn zoals beschreven. Enig minpuntje zijn de verzendkosten, maar dat neem ik er maar bij.
Hele goede ervaring
De verzending verliep zeer snel. De productprijzen zijn marktconform. Het product dat ik kocht, dient ter aanvulling van mijn sealed collectie. Ik hecht dan ook heel veel belang aan de kwaliteit van de seal. Deze was in perfecte staat waardoor ik zeker nog bij deze webshop zal bestellen.
Enig puntje van kritiek: de verzendkosten zijn aan de hoge kant. Ook zat de ETB al reeds verpakt in de acryl case. Op zich heb ik hier geen probleem mee, maar de acryl case was helemaal niet beschermd. Enkel de kartonnen verzenddoos zat hier rond. Als de post ietwat onvoorzichtig was geweest, zou er een barst ontstaan zijn. In het vervolg misschien de producten beter beschermen door bubble foil om het product te winden.
Maar in het algemeen een heel goede ervaring met deze webshop.
Mooie producten snelle levering nog…
Mooie producten snelle levering nog geen slechte ervaring gehad
Fast delivery and super good customer…
Fast delivery and super good customer service. Product came in top condition only thing that was not good was the paying methode the visa didn’t work so had to do a manual payment but that was probably a it problem that day idk 🤷♀️ but overall super great services definitely going to buy here again

Cardgameworld からの回答
Antwoord snel en goede verzending
Antwoord snel en goede verzending, product goed verpakt.
Top communicatie en levering
Goed verpakt en snel geleverd
Betrouwbaar bedrijf
Goede communicatie en netjes de afspraken nagekomen. Vervolgens hebben ze de producten zorgvuldig verpakt en is alles op tijd aangekomen
Producten werden geleverd zoals…
Producten werden geleverd zoals beschreven op de site! Heel vriendelijke mensen en helpen u steeds verder met vragen die je hebt, super service!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。