Over 6 måneder og intet svar i forhold til refundering. Hjemmesiden er nede og der er ingen mulighed for kommunikation. Scam, scam, scam...
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fin kommunikation, varerne kommer pakket rigtig godt og sikret. Priserne er fine, det eneste man skal huske er at lÊse at det tager lidt tid fÞr varerne bliver sendt. Jeg oplevede et problem, hvor... ãã£ãšèŠã
Over 6 måneder siden - aldrig modtaget min ordre. Penge ej returneret. Har intet hÞrt fra dem i lang tid. Ordre #1248
Du fÃ¥r virkelig den bedste pris pÃ¥ markedet ift danske webshops, men du skal vÊbne dig med tÃ¥lmodighed. Som Cardkort skriver pÃ¥ hjemmesiden, der kan gÃ¥ op til 21 dage. Meget forsvarligt pakket , sÃ¥ pr... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ejeren er flygtet
Over 6 måneder siden
FuldstÊndig elendig service
FuldstÊndig elendig og latterlig service. De trÊkker penge fra dit kort med det samme og så hÞre man ikke noget fra dem. Venter på en ordre jeg bestilte d. 29 April, og jeg har sendt dem masser af mails for at hÞre hvornår de forventer min ordre bliver afsendt/leveret. De har ikke gidet at svare på en eneste af dem. Det kan godt vÊre de er få procent billigere end andre shops men det er overhovedet ikke det vÊrd. KÞb et andet sted, der i det mindste har bare en smule respekt for deres kunder.
Vare ikke som lovet
Den vare jeg kÞbte var ikke som lovet, og de ville ikke anerkende problemet
Firmaet er et stort scam
Firmaet er et stort scam
Jeg havde bestilt nogle vare som ikke er blevet leveret, firmaet fortÊller de gerne betaler penge retur. Jeg har så bedt om at få min penge retur, og er blevet ignoreret lige siden. Jeg har endda sendt dem et spÞrgsmål fra en anden mail, som de sjovt nok svare på. Jeg er gået videre med min sag.
Vil opfodre alle til aldrig nogensinde handle med disse usle mennesker som kun har en ting for Þje, at stjÊle dine pengeâŠ
Svindel
Svindel. Jeg har ventet tålmodigt på en ordre fra november og en anden ordre fra januar. Var ikke modtaget 21. februar.
Annulleret ordre 21. februar og 5. marts har jeg stadig ikke fået mine penge retur.
Nu lavet indsigelse hos banken.
Betal de 50-100kr ekstra på andre sider i stedet.
Svindler virksomhed
Svindler virksomhed. Hold jer langt vÊk fra disse mennesker. De er kun ude på at få jeres penge
HOLD JER LANGT VÃK FRA CARDKORT
Start d. 18/12 24 - venter stadigvÊk på mine penge.
Jeg bestilte 3x booster bundles fra Pokémon sÊttet Paldean Fates.
Efter en måned uden opdateringer, kontakt eller nogen form for bevÊgelse på min ordre kontaktede jeg CardKort, der hurtigt fortalte at dette skyldes deres leverandÞrer er bagud og at alle ordre ville blive sendt sidst på måneden.
Endnu en gang med venten og uden fremgang samt et Þdelagt håb om mit kÞbs ankomst kontakter jeg CardKort, med et Þnske om en refundering (d.4/2 25) - Jeg har stadigvÊk ikke modtaget mine penge og dette er nu 20 dage siden.
Leverer ikke produkt som er bestilt ogâŠ
Leverer ikke produkt som er bestilt og betalt.
Bestil ikke hos dem
Bestil ikke hos dem. Har hÞrt at der måske er en konkurs på vej og det er derfor at ejeren holder på pengene.
Bestilt for 3.493,90 DKK + 3.726,25 DKK + 1.725,90 DKK
Bestilt for 3.493,90 DKK
Har kÞbt og betalt for:
Surging Sparks Booster Box display à 2
Scarlet & Violet: Paldea Evolved Booster Box à 2
Hvor til jeg bestilte d. 14/10-24 skriver og efterspÞrg min ordre d. 29/10-24.... INTET SVAR.
D. 6/11-24 stadig intet svar, men jeg for en autogenereret mail med der er en ordre og en pakke pÃ¥vej - vareren er modtaget d. 8/11-24 - HÃRTE ALDRIG FRA DEM...
Og så var de 2 Paldea Evolved Booster Box begge i dårlig stand med Þdelagt folie...
Har også bestilt en ordre fra d. 11/11-24 på prismatic evolution etb - der var ikke varslet om allokering!
Så generalt dårlig service og behandling af en kunde som har brugt 8.946,05 hos jer samt var deltager med på auktionen på jeres kort Hornsleth Gengar kort og jeg bÞd 40.000 men blev overbudt...
Grunde til jeg atter bestille dem hos jer var i ikke varslede allokering, som alle andre gjorde og i fÞrst efterfÞlgende skrev det... og så bliver man fÞst kontaktet 2 uger efter varen er ukommet....
Bestilte i november - har intet hÞrt siden
Jeg har ventet på mine varer i flere måneder (surging sparks, prismatic evolutions og evolving skies), og jeg hÞrer absolut intet fra dem.
Så nu anmelder jeg dem og håber på at få en reaktion.
Bedste pris
Du får virkelig den bedste pris på markedet ift danske webshops, men du skal vÊbne dig med tålmodighed. Som Cardkort skriver på hjemmesiden, der kan gå op til 21 dage. Meget forsvarligt pakket , så produkterne når dig i bedste stand.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, fik mine varer dagen efter selvom der stod op til 21 dages leveringâ€ïž
Service i top ð
Rigtig god service og uden tvivl de skarpeste priser i DK ð ð
Brian er bare den bedste
Når du handler hos cardkort kan man forvente en lÊngere vente tid på at få sine ting end mange andre steder. Men når det er er sagt er det også noget der bliver meldt ud fra starten inden man bestiller.
Det man så for i stedet for en mega hurtig levering er en monster skarp pris som ingen andre kan leve op til.
Men det bedste ved at handle her er klart Brian. Har ikke mÞdt nogen til dato som går mere op i hvad han laver og man kan mÊrke hvor meget han brÊnder for for det.
Utrolig god kundeservice han yder, og den tryghed han giver i form af at han er der igennem hele forlÞben fra når man bestiller til varen er leveret er bare super fed.
Så hvis man sÞger en fantastisk service og de bedste priser i Danmark, og kan leve med en smule lÊngere leveringstid. Så er det her man klart skal vÊlge at handle.
De bedste anbefalinger herfra
Ingen problemer
Jeg bestilte nogle booster boxe og fik lige hvad jeg havde bestilt og til en rigtig god pris.
Fik ovenikÞbet en rigtig hyggelig samtale med en af ejerne ð
Super kundeservice
Super kundeservice!
Hurtigt svar, boksene jeg bestilte, kom i bedre stand end forventet â€ïž
Super!
Rigtig godt