Product is snel geleverd en netjes verpakt. De leesbaarheid valt me tegen: ik had de lettergrootte op de kaart en de letterdikte anders ingeschat op basis van wat ik bij het ontwerpen op mijn scherm z... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zelf een design gemaakt, teskt helaas te breed, Medewerker heeft geholpen en daarna juiste design kunnen maken zonder problemen
Gestuurde document voldeed niet voor een perfecte print. Er werd toen netjes contact met me opgenomen om het originele document te mailen en de volgende dag lag mijn bestelling al in de brievenbus.
Had bij cardprint24 een pasjes laten maken met aan de voorkant een foto en aan de achterzijde een tekst. Helaas kreeg ik het pasje met alleen de tekst, heb toen meteen contact opgenomen met cardprint2... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zijn gespecialiseerd in online printdiensten voor PVC Cards. Denk aan Business Cards, Member Cards, Photo Cards en Name Badges. Ons web-to-printbedrijf is ontworpen voor het verwerken van kleine tot zeer grote printopdrachten. Wij bieden onze klanten producten met hoge kwaliteit die snel en eenvoudig besteld kunnen worden.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Altijd goede en snelle service
Altijd goede en snelle service. Ook als er een keer iets fout gaat met de levering, komen ze je tegemoet. Een klantvriendelijk bedrijf, aanrader.
Prima service en snel geleverd.
Om dat was maklijk te regelen enâŠ
Zeer tevreden over Cardprint24. De kwaliteit van het drukwerk is utstekend en de levering was snel en scherpe prijs. Communicatie verliep duidlijk en professioneel.Zeker een aanrader.
Correct en snel uitgevoerd.
Heel erg tevreden oven mijn Ontwerp watâŠ
Heel erg tevreden oven mijn Ontwerp wat is gedrukt 2 zijden op een pasje . Mooie kwaliteit en snel geregeld.
Gewoon precies als omschreven!
Gewoon precies als omschreven!
Mooie card met prima afbeelding.
Snel geleverd en bij vragen wordt snelâŠ
Snel geleverd en bij vragen wordt snel gereageerd.
Card ziet er prachtig uit
Card ziet er prachtig uit moet ik zeggen.
De eerste kaart schijnt verdwenen te zijn in de post chaos die PostNL heet, en nadat ik contact heb opgenomen met Cardprint24 stuurde ze een nieuwe card die wel aankwam op zijn eindbestemming.
Prima service!!
Betrouwbaar bedrijf. Goed bereikbaar en snel geleverd.
Product werd snel geleverd. En de communicatie was professioneel.
Mensen die meedenken met jouw idee.
Goede, snelle service!
Je wordt hier goed, snel en vriendelijk geholpen. Kwaliteit van de Cards is uitstekend.
De kwaliteit service en snelheid isâŠ
De kwaliteit service en snelheid is goed
Maar mijn pasje had een klein beetje fragmenting
Product is van hoogwaardig kwaliteit.
Product is van hoogwaardig kwaliteit.
Het idee dat je een enkele kaart kan bestellen met je vooraf ingestelde opmaak brengt genoeg flexibiliteit. Geweldig!
Kan niet wachten om weer een kaart te bestellen!
Prima werk!
Het kaartje ziet er goed uit, mooie kleuren. Hou er rekening mee dat kleuren iets donkerder kunnen worden. Het werd ook volgens belofte aardig snel uitgevoerd (sneller dan PostNL kon leveren, maar die beoordelen we hier maar niet). Ik ben heel tevreden. Volgende keer weer!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã