Ik heb bij cardstore 3 phantasmal flames kaarten gekocht. De kwaliteit van de kaarten is uitstekend, goed verpakt en een snelle levering. Naast de kaarten was er nog iets extra toegevoegd.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Er was wat fout gegaan met de levering, maar met behulp van Cardstoreâs klantenservice hebben we dit snel en gemakkelijk kunnen oplossen. Snelle en duidelijke reacties. Ben daarnaast ook blij met het... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Cardstore.nl is dé webshop voor fans en verzamelaars van populaire Trading Card Games zoals Pokémon, Lorcana, Yu-Gi-Oh!, en meer. Of je nu speelt, verzamelt of beide doet â bij ons vind je een uitgebreid assortiment van de populairste Trading Card Games. Naast kaarten bieden we een ruime keuze aan TCG-accessoires zoals sleeves, binders, deck boxes en playmats van de beste uitgevers, zodat jouw collectie optimaal beschermd blijft. Ook voor Funko Pop! figuren ben je bij ons aan het juiste adres â van iconische personages tot exclusieve releases. Wij staan bekend om: â Een breed en actueel aanbod van TCGâs, accessoires en Funko Pop! â Snelle en veilige verzending binnen Nederland & België (Kies uit: zelfde dag levering of volgende dag geleverd bij jou thuis of bij een servicepunt) â Gelijk of achteraf betalen â Klantenservice met passie en kennis van de hobby Word onderdeel van de Cardstore Community â dé plek waar liefhebbers van TCG, games en collectibles samenkomen! Iedereen is welkom, of je nu speelt, verzamelt of gewoon wilt meepraten. We organiseren regelmatig online Pokémon-toernooien, organiseren leuke giveaways en delen exclusieve aanbiedingen. Word eenvoudig lid van onze Discord community om onderdeel te worden van onze fantastische Cardstore Community! Of je nu een beginnende speler bent of een doorgewinterde verzamelaar, Cardstore.nl Maakt Jouw Verzameling Compleet!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik heb bij cardstore 3 phantasmalâŠ
Snel geleverd en netjes verpakt!
Heel snelle levering, alles prima!
Heel snelle levering!
Vrijdagavond besteld en zaterdag geleverd in België !
Goede klantenservice
Er was wat fout gegaan met de levering, maar met behulp van Cardstoreâs klantenservice hebben we dit snel en gemakkelijk kunnen oplossen. Snelle en duidelijke reacties. Ben daarnaast ook blij met het product.
Heel tevreden. Ruime keuze en goede levering.
Heel erg snelle levering. Goede communicatie met track en trace via de email.
Veel keuze en voorraad. En heel erg goed beschermd verpakt. In een stevige doos met bubbelwrap nog tussen de spulletjes. Daar kunnen veel een voorbeeld aan nemen.
Snelle klantenservice
Ze geven een snelle klantenservice. Pakketjes komen de dag na bestelling aan. Wanneer er fouten gebeurd zijn met de bestelling, beantwoorden ze snel je mail en herstellen ze deze fout meteen. Soms zelfs met een extraâtje (bij mijn bestelling een Funko Pop Kuriboh!) ik ga in de toekomst zeker nogmaals bestellen.
Ik heb nu een aantal keer besteld
Ik heb nu een aantal keer besteld, en telkens naar volle tevredenheid. De laatste keer was er een kleine beschadiging, kreeg ik binnen enkele uren al reactie en werd er direct een voor mij goede oplossing geboden. Klant staat hier nog centraal, ga zo door Cardstore!
Ik heb meerdere keren hier besteld
Ik heb meerdere keren hier besteld, heel er blij met alles

Cardstore ããã®åç
Zeer goede service, snelle verzending.
Nadat een artikel toch niet meer op voorraad bleek te zijn, ben ik erg goed geholpen en heb ik een ander artikel kunnen uitzoeken. Super service en snelle verzending!

Perfect
Bestelling is zeer vlot en snel verlopen. Levering perfect op tijd, ondanks drukke eindejaarsperiode. Ga zeker nog bestellen bij hen wanneer de kids nog iets willen.

Geweldige winkel
Geweldige winkel. Mooie producten, goed verpakt en super snel geleverd!
Product was goed beschermdâŠ
Product was goed beschermd (bubbelfolie) , de doos had geen enkele schade .
Ook is het best snel geleverd geweest dank u .
TOP shop!
Erg leuk bedrijf kan leuke fan spullen koopen wel jammer dat de kaarten niet altijd goed beveiligd verpakt worden zo kwam pokemon pakje aan met een aantal beschadigde kaarten er in.

Cardstore ããã®åç
Snelle service ...als ook product wasâŠ
Snelle service ...als ook product was netjes verpakt ...merci AAA+++

Everything ok thanks