Bestilte de nye cowboy bootsene som akuratt kom ut da dem skulle passe folk med beie legger. Ble kjempe skuffet da dem absolutt ikke passet breie legger i det hele tatt. Ble retur med en gang.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Er ellers veldig fornøyd med produktene. Men ble veldig skuffet over støvlene som er kommet. Bestilte hje. I god tru at de skulle passe breie legger. Det er ikke tilfelle. Fikk de ikke halvveis opp le... もっと見る
Fornøyd med passform, komfort og utseende på undertøy og badetøy jeg har bestilt, men 2 av 3 bh’er har strikk som har røket i stroppen ila. det første året i tillegg til at de nuppet etter kort tids b... もっと見る
Jeg har kjøpt flopps, helt ok. Har enda til gode å finne meg BH som passer og er uten spiler, det samme gjelder bikini. Kommer ikke til å handle noe mer da det er altfor dyrt for min lommebok. Og jeg... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Treningstøyet passer ikke til lange, slanke kropper
Treningstøyet passer ikke til lange, slanke kropper. Sportsbh er altfor stor. Bruker M til vanlig så bestilte i størrelse small, men den ble altfor stor. Treningstights i størrelse small var altfor kort. I tillegg synes jeg sømmen bak havnet for langt ned på rumpa. Det ble derfor retur.
Unike Careless
Har kjøpt både undertøy, badetøy, treningstøy, kjoler og morgenkåpe. Veldig fornøyd med kvaliteten på klærne. Rask levering og veldig bra kundeservice, når jeg hadde registrert feil i kundeklubben
Kjøpte to bh'er
Kjøpte to bh'er. Kun brukt den ene. Vasket to ganger på finvask, 30 grader. Strikkene stikker ut og den har allerede mistet fasongen. Ikke verdt prisen, for de koster en del. Anbefales ikke
Har kjøpt flere typer kjoler
Har kjøpt flere typer kjoler, undertøy og badetøy. Veldig fornøyd med varene, mange av dem har jeg hatt i flere år. Elsker at det er et merke på markedet som setter inkludering i fokus 🥰💜💜
God service - dårlig kvalitet
Har handlet en del hos Careless, og har tidligere vært veldig fornøyd med badetøy og kjoler som er kjøpt der. Minuset har vært at mange av kjolemodellene har hatt dårlig passform for meg som er høy og med lang overkropp, da midjen kommer feil og lengden ikke er optimal. Selskapet har også god kundeservice, og pluss for fokus på etisk produksjon og at deler av overskuddet går til ME-forskning.
Ellers har jeg dårlig erfaring med passform og kvalitet på undertøy. Mye nupper, blonder og sømmer går opp og falmer fort. Samme med kvalitet på morgenkåpen (tidligere modell) og pysjamas.
De siste bestillingene mine har kvaliteten dessverre også vært dårlig på kjoler/klær og badetøy. Siri regnkåpe er nydelig, men to av knappene falt av etter kort tid, noen gangers bruk. Ikke lett å sy på igjen på et stoff som skal være vanntett. Holder heller ikke tett i vestlandsvær (men det kan gjerne heller ikke ventes). To bikinioverdeler med bøyle, der bøylen kom ut gjennom hull i stoffet etter 4-5 gangers bruk og vask 2-3 ganger i vaskepose på 40 grader. De falmet også. Bestilling i juni der 1 kjole hadde feil i stoffet, 1 genser hadde hull i sømmen, og 1 kjole rivnet stoffet i første vask (riktignok på 40 grader, og ikke 30 som står på vaskelappen, men likevel…). Med disse siste erfaringene kommer jeg nok dessverre ikke til å handle mer der.
Grusomme kostnader for retur..
Ble skuffet over bikinioverdelene. Har hørt så mye positivt, så når jeg bestilte tre stykk og alle satt grusomt på, så ble jeg skuffet. Endte opp med en midi-modell bikinitruse, som da var på salg til 30%. Med tanke på at de andre tingene måtte i retur, så endte den ene trusa på nærmere 420 kroner, da dem tok for frakt OG returkostnader. Rett og slett voldsomt, og ufint.
Kjole som nupper voldsomt og uten mulighet for å skrive anmeldelse
Har totalt bestilt 3 Lilja-kjoler, hvor to av de er tatt i bruk. Synes kjolene er veldig behagelige og fine, men etter én ukes bruk var de fulle av nupper.
Nå etter en mnd ser de virkelig ikke ut.
Kontaktet først Careless sin kundeservice, og fikk beskjed om at det ikke er en reklamasjonssak. Spurte så om muligheten for å skrive en anmeldelse av kjolen på siden deres, men det var visst heller ikke mulig. Så hverken reklamasjon eller å legge igjen en dårlig anmeldelse er et alternativ.
Tok så kontakt med Sara Emilie på mail, og hun svarte veldig hyggelig og greit for seg, det skal hun absolutt ha.
Men hun kunne også bekrefte at det er «vanlig» at denne kjolen nupper og det bare er å bruke nuppefjerner. Samt at de har et automatisk system for hvem som kan skrive anmeldelser, så det er ikke mulig i mitt tilfelle, og uansett er det tomt for kjolen så den skal fjernes fra nettsiden….
Jeg har kjøpt mange kjoler fra Careless, men ingen i så dårlig kvalitet som Lilja. Og sjokkert over at Careless fratar kundene muligheten til å skrive anmeldelser og nettsidene sine..
Midt på treet produkt for store bryst
Kjøpte 3 ammebher nå i juni. Fikk 40% med Preglife appen som er vel og bra, men brystene beveger seg mye rundt i cupen noe som skaper problemer for ammeinnleggene. Skal sies at jeg har forskjellig str på brystene, og spesielt nå, men begge beveger seg en god del likevel. Ved liggende amming detter brystet det ikke ammes på ut av cupen hver gang. Dette gjelder på begge sider. Kan heller ikke sove med BH-ene da stoffet i BH-en ikke klarer å holde brystene på plass i løpet av natten. Det er altfor stivt selv etter vask.
God støtte i ryggen ellers midt på treet produkt. En stor ulempe er at hektene i ryggen spretter opp av seg selv, spesielt ved liggende amming. Dette skaper unødvendig ubehag dersom det ikke blir oppdaget med en gang og generelt stor irritasjon. Hektene burde evne å sitte uansett ammeposisjon. Opplever videre at jeg må stramme opp BH-en 1-3 ganger daglig avhengig av hvor mye melk som er i brystene.
Ikke overdrevent imponert over produktet….
Fin bikini, dårlig kundeservice
Veldig fornøyd med bikinien jeg kjøpte, MEN timer etter jeg kjøpte bikinien ble det 30% på alt badetøy. Sendte mail og spurte om jeg fikk 30% på min ordre fikk dessverre nei til svar. Dette syntes jeg er veldig dårlig da det ble kjøpt samme dag, og bare timer før salget startet.. dette burde blitt ordnet opp i!
Har nå over 10 kjoler i samlingen
Har nå over 10 kjoler i samlingen, truser, bh’er, amme bh, kosedress, sko og jakker. Elsker elsker elsker! Endelig klær jeg føler meg vel i. Og jeg bruker det hver eneste dag. Like fint etter 20 vask! Får masse komplimenter når jeg møter folk!
Ødelagte produkter, dårlig kvalitet og elendig kundeservice
Helt ubrukelig butikk. Handlet en del bher der på salg hvor 2 av dem kom ødelagt allerede når jeg åpnet dem. Å da måtte betale 79kr av egen lomme for å sende bhene i retur før butikken vil sende ny vare. Prøvde minne dere på at her i Norge har vi faktisk angrerett på kjøp, men kommer jo ikke igjennom til noen jeg snakker med. Bh som du selv reklamerer for at skal hjelpe om du har store å fremtunge bryst, hvordan kan du da forsvare at stroppene ryker etter maks 6 gangers bruk?. Tenkte først at dette var min egen feil, men har nå telt over bhene å av 10 bher har 9 røkne stropper (ikke helt av, men strikken er løsnet så kun tøy som er sydd fast til koppen) bh nr 10 har jeg brukt 3 ganger så kan bli spennende å se. Enda verre er det da når man bruker over 1500kr på en kjole for så å få en kjole som er dårlig sydd (fått bedre kvalitet på temu for under 100kr) og med fargeforskjell på stoffet (ene armen er lysere enn den andre å stoffet har noen flekker som er lysere/bleknet) Når jeg var å skulle klage var eneste alternativ å bytte i ny kjole, noe jeg ikke var interessert i da de alle var dårlig sydd med tråer som bare hang her å der. Synest det er super dumt for konseptet er supert, må bare finne noen som kan produsere klærene litt bedre enn kina arbeiderene dine.
Dårlig kvalitet på bikinitopper
Når spilen til bikinitoppen mistes etter under et års bruk så er ikke det bra nok, spesielt når den ikke har vært mye brukt Her er det bare å gå tilbake til andre merker som tåler bruk i både tre og fire år. Bikinitrusene er fine, men store i størrelsen.
Dårlig kvalitet og elendig kundeservice
Bestilte bh'er derfra og allerede etter 2 dager var den full av nupper og mistet noe form.
Sendte en forespørsel til kundeservice og fikk beskjed om at det var pga brukerfeil/friksjon og at det dermed ikke gikk på reklamasjon.
På Careless gruppa ser man at det er en gjentagende svakhet. Noen har fått ny bh, noen har fått gavekort,noen har fått 15% avslag og noen har fått samme svar som meg. Altså brukerfeil.
Ønsket også å avbestille en annen pakke som ikke var sendt,men fikk beskjed om at den ble pakket på lageret i det øyeblikket. Ett døgn senere har jeg fortsatt ikke fått sendemelding fra helthjem, så det er bare tull at de ikke kunne stoppet den pakken!
Veldig dårlig kvalitet på klærne
Veldig dårlig kvalitet på klærne. Stropper ryker med en gang og stoffet nupper.
Overhypa og dårlig kvalitet
Overhypa og dårlig kvalitet. Har vært så spent på produktene alle skryter av. Armene på kjolen krympa etter en vask så de ble korte, sokkene mista passform etter en dags bruk. Å stroppene på bh’n sklir ned like mye som andre bh’er. Skuffa over produktene alle liksom skryter av.
Skuffet over både kvalitet og kundeservice
Har bestilt to festkjoler, en ribkjole, en anna kjole, en oda dongerijakke og et par Reykjavik sko.
Alt, utenom skoene, har dårlig kvalitet. Spesielt sammenlignet med pris. Det er mange løse tråder, og flere plasser det er "hoppet" over et sting så tråden er ikke løs men stikker ut.
Vasket festkjolen før bruk, alene og fulgte anvisning, og da dukket det opp to flekker på ytterstoffet.
Ifølge kundeservice er dette så skjørt materiale at man må forvente det, samt at trådene skal man bare klippe vekk. Aldri før har jeg måtte klippe vekk tråder fra ubrukte plagg eller fått flekker på klær av å vaske.
Pris harmonerer ikke med kvalitet, kundeservice er ikke bra, og om du handler her - sjekk hele plagget nøye!
I tillegg skrytes det på snapchat om 3 millioner i omsetning på et døgn, også tar de ikke tilbake en åpenbar reklamasjon.
På de to orderne jeg har hatt er det kun én jeg har fått mulighet til å anmelde, og det var ordren jeg ikke har prøvd å få reklamasjon på. Kanskje tilfeldig..?
Nå har jeg prøvd både…
Nå har jeg prøvd både kjole,bikini,truser og bh’er fra Careless men kan konkludere med at det er like dårlig kvalitet på alt!Kjole gikk opp i sømmene og ble misfarget etter en vask.Bikini mister fasongen og tåler dårlig at man bader i klorvann eller blir vasket(blir skjoldete).Trusene mister også farge etter noen vask.Bh’er er i en liga for seg selv.De er veldig gode og ha på når de er nye,men nå er jeg kommet til klagerunde nummer 3 når det gjelder disse.Etter en stund så ryker strikken i stroppene og masse små strikk tyrer ut av bh’en fra alle kanter.
Så om jeg anbefaler Careless?Nei!Jeg har faktisk kjøpt klær på Temu som har vært av bedre kvalitet!
Flott merke
Flott merke, ser sånn opp til Sara Emilie og det hun har fått til. Liker også at hun har fokus på at kroppen er forskjellig hos alle og at alle er unike. Et klemerke som passer alle kroppsfasonger, bidrar til å få forminsket kroppspress i samfunnet. Klærne er fantastiske og spesielt kjolene et superdeilige å gå i. ❤️
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。