Bestilte de nye cowboy bootsene som akuratt kom ut da dem skulle passe folk med beie legger. Ble kjempe skuffet da dem absolutt ikke passet breie legger i det hele tatt. Ble retur med en gang.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Er ellers veldig fornøyd med produktene. Men ble veldig skuffet over støvlene som er kommet. Bestilte hje. I god tru at de skulle passe breie legger. Det er ikke tilfelle. Fikk de ikke halvveis opp le... もっと見る
Fornøyd med passform, komfort og utseende på undertøy og badetøy jeg har bestilt, men 2 av 3 bh’er har strikk som har røket i stroppen ila. det første året i tillegg til at de nuppet etter kort tids b... もっと見る
Jeg har kjøpt flopps, helt ok. Har enda til gode å finne meg BH som passer og er uten spiler, det samme gjelder bikini. Kommer ikke til å handle noe mer da det er altfor dyrt for min lommebok. Og jeg... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Elendig kvalitet
Elendig kvalitet, forstår ikke den stive prisen når dette er som tøy fra Temu..
Elendige amme bh'er og dårlig kundeservis
Ammebh'ene fra careless, virker først til å være veldig bra, og de sitter bedre enn andre jeg har prøvd. Men etter kun noen timers bruk, begynner stroppene å skli, og de klarer ikke å holde på plass store bryst. Har tidligere kjøpt badetøy fra careless, hvor noen har kommet med løse tråder, og et annet plagg har kommet med røket stropp. Sendte en retur til careless med en del klær, men klarte å glemme å putte oppi noen av kjolene, og da jeg oppdaget det rett etter at fristen på å sende tilbake gikk ut, nekter de å være behjelpelig med å ta tilbake kjolene som er helt ubrukelig for meg. Vet at jeg gjorde feil ved å glemme å putte de oppi, men synes allikevel de kunne tatt de tilbake når jeg oppdaget det så kort tid etterpå, og siden de fortsatt hadde akuratt de kjolene til salgs. (Hadde forstått det om de kjolene ikke lengre var til salgs)
Jeg har handlet mye på Careless
Jeg har handlet mye på Careless. Kjole, vinterkåpe og chillsett og har så langt bare vært fornøyd 🥰
Styr unna, Kina kvalitet
Kjøpte en bikini, stoffet har veldig dårlig kvalitet og den ble stygg etter en svømmetur i badeland…
Firmaet sorterer ut anmeldelser for sin…
Firmaet sorterer ut anmeldelser for sin egen nettside så negativ omtale ikke kommer med. Kjøpt bh big cup. Stroppen slir og blir større iløpet av dagen. Jeg sover med dem og de farger av på sengetøyet som ikke går av I vask. Kjøpte Lang kåpe str m som var stor og uten passform for en normal/slank kropp. Liker ideen bak men i fht pris er ikke produktene verdt det.
Har egentlig vert fornøyd med carless
Har egentlig vert fornøyd med produktene eg har kjøpt på siden. BH-ene er kjempegode på jobb, men problemet med dei er at stroppene style heile tiden og pga det harde materialet så sitter eg igjen med merke i brystet etter en arbeidsdag (prøvd BHen i forskjellige str så er pga materialet. Kjolene på sidene er kjempe fine, men hadde vert greit om alle størrelsene var like uavhengig sv type kjole.
Kjøpte grønn ullkåpe strl xl
Kjøpte grønn ullkåpe strl xl. Super rask levering, og nydelig farge.Men den var tung og klumpete, og puff ermene var for høye.Så den så veldig rar ut desverre.
Bh, ammebh og kjole :(
Bh, ammebh, kjole svarer ikke til forventningene i det hele tatt. Begge bh-ene har elendig kvalitet. Stroppene sklir ut slik at de må strammes hele tiden, strikken inni hengslene løsner i festet på cupen slik at det ikke blir noe hold, strikker i selve cupen stikker ut, fargene blir fort dårlige. Det er løse tråder i kjolen, stoffet virker å være av billig/svært dårlig kvalitet. Er veldig skuffet over alt jeg har kjøpt, og det virker som dette bare er billigproduserte produkter som selges for en mye dyrere penge for oss forbrukere. Lureri rett og slett.
Fin kjole,men dårlig kvalitet
Fin kjole,men dårlig kvalitet . Sømmen i brystet raknet 2.gang jeg brukte kjolen. Desverre ikke verdt 899,- 😫
Elendig kvalitet.
Elendig kvalitet.
Har bestilt ulike produkter fra flere slipp og set er kunn bikini og bh fra første som har nogenlunde bra kvalitet.
Bh’ene i senere slipp ryker i stroppene etter tre vask. De mister hold/elastitet og er dessverre ikke verdt pengene. Synd for de er utrolig behagelige i starten.
Avslag på retur
Bestilte 2 kjoler i forskjellig størrelse for å være sikker på at jeg hadde en som passet til bryllup. Prøvde begge, beholdt den ene og sendte tilbake den jeg ikke skulle ha. Fikk så beskjed om at retur ikke var godkjent pga svettelukt. Jeg har ALDRI opplevd dette fra et netthandelfirma. De tilbudte meg å få kjolen sendt tilbake. Jeg sjekket den andre kjolen som jeg prøvde på samme tidspunkt og ikke brukt siden. Kan absolutt ikke lukte noe som helst svettelukt. Kommer ikke til å handle fra Careless igjen.
Helt fantastisk.nydelige bher elsker de…
Helt fantastisk.nydelige bher elsker de sitter flott.trygg butikk å kjøpe fra.sender samme dag
Skuffende og dårlig materiale på BHene.
Bhene er (når du får de) fine og komfortable, MEN, og det er er stort men, de nupper og blir skikkelig stygge så raskt at de ikke er verdt de 400 kronene. Burde absolutt lages i et bedre materiale, for dette var ubrukelig. I tillegg sklir stroppene, og man må stadig stramme de. Forsøkte å legge inn omtale på careless.no, men den ble slettet - noe jeg opplever som svært useriøst. Tror hun influenseren bak careless burde ta tak i dette, hvis ikke ser jeg ikke hvordan det skal gå like bra framover.
Stort sett fornøyd, men ikke med kundeservice
Var fornøyd med en kjole jeg kjøpte, var bittelitt skjev i bryststykket bare, men ikke noe folk la merke til, ellers nydelig med godt stoff og veldig fint mønster.
Kjøpte nylig Alina BH, men den var for stor i M og jeg sendte da tilbake og bestilte ny i S. Frakt tar 10 dager, ikke 5 dager. Har vært i kontakt med kundeservice, men får generiske svar, akkurat det samme som står på nettsiden deres. Jeg fikk refundert 131 kr, istedenfor 331 kr, de har returgebyr på 69 kr og prisen på BH var 399. Jeg håper de retter opp i denne feilen og krysser fingrene for at S passer, BHen er veldig stor i størrelsen. Jeg liker konseptet og syntes BHen virket både fin og behagelig de 30 sekundene jeg prøvde den. Håper bare de retter opp i returen.
Misfarger og stropper krøller seg
- Bikinitrusen misfarger fort.
- De tjukke stroppene rundt liv og over skuldre krøller seg så det er umulig å få de rette igjen.
- Prøvd med å uten pad inni bikinitoppen, men puppene detter ut på sidene, det kommer bretter på sidene.
Trygt og enkelt å handle
Har handlet mye hos Careless det siste året. Alle bh’ene er byttet ut med careless sine. Har bare positive erfaringer med bedriften. De svarer raskt på kundeservice og det er veldig enkelt å returnere.
Klærne er normale til litt store i str i forhold til de store kjedene. Kommer så klart ann på hva man liker. Jeg går heller ned enn opp. Les størrelsestabellen.
Har opplevd kvaliteten på klærne som god.
Elsker konseptet og verdiene til Careless💜
Elsker bikinitrusene,MEN...
Elsker bikinitrusene, men det er et stort men desverre. Truser i alle farger bortsett fra svart mister fargen sin etter to vask. Sømmen rakner og stoffet blir misfarget av sand og stein. Eneste trusene duger til er å bruke i ferskvannbasseng.Til den prisen er det bare tragisk.
Elske konseptet med at alle har…
Elske konseptet med at alle har forskjellige kropper og det skal være noe for alle. Men ikke imponert. Kjøpte en bikini for en god stund siden. Brukte den litt i svangerskapet men skulle kjøpe meg en større å vokse i, denne var mindre. Gikk ikke an å bytte den i butikk det gikk ikke. Skulle få hjelp til å få en ny i butikk. Fikk da feil vare selv om jeg gav klar og tydelig beskjed om hvilke produkter jeg ønsker.
Skjønner at det er litt av mitt ansvar å være sikker på hvilke produkter jeg har fått men når jeg gir beskjed i butikk forventer jeg egentlig at di i butikken skal kunne gi meg rett vare.
Dessuten var kundeservice på Mail små frekke i svarene.
Bh big cup
Bh big cup. Bare to modeller å velge mellom i hele butikken. Bh stroppene er vanskelig å regulere og sklir tilbake stadig vekk. Den gnager og på begge sider pga. skarp kant. Hun i butikken hadde aldri hørt om problemet. Men ser jo her inne at det går igjen. Er også for mye padding og brystene blir klemt helt sammen.
Umulig å returnere ubrukte varer
Umulig å returnere ubrukte varer!
Bestilte en kjole som overhode ikke passet (dårlig passform, størrelsen var grei). Prøvde den på én gang hjemme foran speilet. Den ble sendt i retur. Fikk beskjed fra kundeservice om at kravene for retur ikke var oppfylt! Alle kravene er oppfylt, men fordi de mener det ikke er det, får jeg kun tilbud om å få sendt kjolen tilbake igjen med frakt jeg må betale selv. Ikke bestill noe fra Careless med mindre du er helt sikker på at du vil beholde klærne - de har i praksis ikke returmuligheter.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。