carerelief.dk レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Har købt indlæg til min søn som ham blev rigtig glad for. De har hjulpet han så han ikke får ondt når han går. Det er en meget troværdigt firma god kunde service samt hurtigt til at hjælpe hvis man ik... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Godt produkt til god pris. Har købt 2 håndledsskinner/støtter til at lindre mod karpaltunnelsyndrom. God oplevelse på hjemmesiden. Pakken ankommer inden for lovet tid og produktet lever fuldt ud op ti... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち3の評価

Nogle produkter passer helt perfekt, men kigger man så størrelse og køber et andet produkt i den størrelse, hvor det skulle være samme mål? Så skal man altså lige prøve igen. Jeg vil sige køb flere... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Godt udvalg og lynhurtigt levering! Især de skoindlæg jeg bestilte til mine sikkerhedsko har jeg haft afprøvet idag og sikke en verdens forskel. Mine fødder gør ikke ondt og er heller ikke ømme efter... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. フィットネス用品店
  2. モビィティ装置提供業者

当該企業による記述

Carerelief er en dansk ejet online webshop, der tilbyder kvalitets støttbind, bandager, indlægssåler, små skoindlæg og silikone gel tå beskyttelse til brug ved sport og hverdagsaktiviteter. Hurtig 1-2 hverdages leveringstid. Hos os finder du et udvalg af støtteprodukter med knæstøtte, ankelstøtte, albuestøtte, håndledstøtte, tommelfingerstøtte, skulderstøtte, lændestøtte og rygstøtte samt såler og indlæg, der aflaster en øm knyst, tå, forfod, svang og hæl. Vores mission er at tilbyde dig produkter, der bidrager til velvære, beskyttelse, støtte og aflastning med smertelindring ved skader, hævelse og stivhed i led, sener og muskler, så du kan forblive aktiv. Kort sagt! Produkterne bidrager til at fjerne de begrænsninger du oplever til sport, på løbeturen og gåturen, på jobbet og i din hverdag. Besøg os på carerelief.dk

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 9

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering + produkt i god…

Hurtig levering + produkt i god kvalitet + god pris + 10% på næste køb = God oplevelse!

2022年3月10日

Hej Martin.

Tak for din flotte anmeldelse af carerelief. Dejligt at høre at du er tilfedds med produkterne og leveringen.

Med venlig ilsen

God og hurtige levering 👍

God og hurtige levering 👍
Et godt produkt som nok skal gøre mig løbeklar igen med mine nye forfodsindlæg

2022年3月8日

Hej Anita,
Tak for din feedback af vores fodprodukter. Det er godt at høre, at de hjælper dig.

Vi håber, at du kigger forbi Carerelief.dk en anden gang.

2022年3月7日

Hej Anders,
Tak for din feedback til os. Det sætter vi pris på.

Vi håber at se dig i shoppen en anden gang.

Fint produkt og hurtig levering

Fint produkt og hurtig levering
Kan varmt anbefales 😃

2022年3月4日

carerelief.dk からの回答

Hej Peter, tak for din feedback og positive anmeldelse af vores produkter og service. Det sætter vi pris på :-)

Super hurtig levering

Fin vare med super hurtig levering

2022年3月1日

carerelief.dk からの回答

Hej Oline, Tak for din feedback og anmeldelse af Carerelief. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds.

Vi håber, at du vil handle hos os en anden gang.

Så fint

Så fint
Tak🌷🦋🌷

2022年2月25日

Hej Ingrid,
Mange tak for din anmeldelse af Carerelief :-) Det sætter vi stor pris på.

God og hurtig service

God og hurtig service. Hurtigt respons på mail. Perfekt vare👍🏻

2022年2月24日

Hej Jeannie,
Dejligt at få at vide, at du er tilfreds med både vores service og varerne.

Vi håber, at du kigger forbi shoppe en anden gang.

Kan anbefales

Hurtigt og helt ok levering. Alt passede til beskrivelsen.

2022年2月16日

Hej Pia,
Tak for din tilbagemelding. Dejligt at høre, at du er tilfreds :-)

Vi håber, at du kigger forbi en anden gang.

5つ星のうち5の評価

God service og super hurtig levering…

God service og super hurtig levering (dagen efter bestillingen)

Dog synes jeg ikke rigtigt at str svarer til de skrevne cm.

2022年2月8日

carerelief.dk からの回答

Hej Heidi, 1000 tak for dim flotte anmeldelse af Carerelief. Vi er glade for, at du er tilfreds.

Vi håber at du kigger forbi shoppe en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Jeg takker for knæbeskytterne ,de var…

Jeg takker for knæbeskytterne ,de var hurtig fremme .Desværre var de et nr,for små så jeg har sendt dem retur og håber størrelsen er ok denne gang ,og at de kommer snart .Jeg er fuld tilfreds med handelen..

2022年2月8日

carerelief.dk からの回答

Hej Hanne, tak for din anmeldelse af Carerelief :-)
Dine varer er modtaget og nye er på vej til dig.

Vi håber at se dig i shoppen en anden gang.

Mvh

Super hurtig levering

Super hurtig levering, godt pakket.

2022年2月6日

Hej Lars,
Tak for din positive anmeldelse af Carerelief. Vi er glad for at du er tilfreds, som kunde hos os.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, varene svare til det forventede.

2022年1月19日

Hej Anne,

1000 tak for dine 5 stjerner til Carerelief. Vi er glade rigtig glade for at få at vide, at du er tilfreds med både servicen og varerne.

Vi håber, at du kigger forbi shoppen igen.

Hurtigt og effektivt

2022年1月5日

Hejsa :-)

Tak for den fine anmeldelse af Carerelief. Vi er glade for, at du er tilfreds med at handle hos os.

Vi håber, at du kigger forbi en anden gang.

5つ星のうち1の評価

Overtræder markedsføringsloven.

Har ellers handlet fint med Carerelief. Men nu overtræder de markedsføringsloven med uopfordret at sende reklamemails. Jeg har ikke tilmeldt mig deres mailingliste - jeg opter altid ud af dette og har heller ikke før fået deres mails. Alligevel modtager jeg nu deres tilbudsmail her efter nytår.
Endnu værre - markedsføringsloven overtrædes også i den mail. Forfodsbind i stof koster normalt kr. 97,- - dette ved jeg da jeg tidligere har købt dem flere gange. Nu er de pludselig “sat ned” i pris fra kr 139,- - til kr. 99,- … Altså fusk med før-prisen.
Ikke godt nok CareRelief - I må tilbage på sporet og igen blive den udmærkede web-shop som I har været tidligere.

2022年1月2日
自発的なレビュー

carerelief.dk からの回答

Hej Carsten. Tak for din henvendelse.
Vi er kede af, at du opfatter det som vi overtræder markedsføringsloven og sender uberettigede e-mails til dig. Vi har vi vores system registreret, at du har tilmeldt dig e-mail markedsføring den 18. maj 2021 og vi vil sende denne dokumentation til din email og derefter vil vi naturligvis slette dig for fremtidige mails.

Det faktum, at du ikke tidligere har modtaget e-mail fra os er fordi vi kun har sendt denne ene mail ud de seneste 12 måneder.

Derudover beklager vi, at du opfatter at vores priser ikke er korrekte. Den tidligere pris på 97 kr. var også en tilbudspris og derfor ikke noget fusk her.

Hej Teddy.
Vi er meget glade for at få at vide, at du er tilfreds med vores service og produkter.
Tak for den flotte anmeldelse af Carerelief.

Vi håber at du kigger forbi shoppen en anden gang.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。