レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Tak for rigtig fin service! Det var utrolig nemt at overskue hjemmesiden og varerne derpå. Der var desuden super hurtig levering med rigtig fine produkter. Særligt er "Kiehl Torvan Koncenteret univers... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og god service fra Cares ApS. Jeg havde dog bestilt og betalt for levering på adresse, da der var tale om 10 liter rengøringsmiddel til trappevask i vores ejerforening. Chauffør fra... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig god service Jeg bestilte en gave fra cares, fik dog bagepapir i stedet for staniol, jeg kontaktede dem og fik med det samme besked om at de ville sende staniol afsted, et par dage senere va... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service Behagelig konsulent, der har styr på vores varelager. Og god til at hjælpe med tilbud og besparelser. Kan anbefale dette firma

企業情報

1. オフィス機器提供業者
  2. 洗浄剤提供業者

当該企業による記述

Vi er en dansk grossist af produkter inden for rengøringsmidler, rengøringsudstyr, hygiejneartikler, papirvarer og andre varer, som bruges i den daglige drift på arbejdspladser og i institutioner.

4.6

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fin produkt og med hurtig levering

Fin produkt og med hurtig levering

Kære Heidi

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med et godt produkt og hurtig levering!

Rigtig god søndag!

Kære Umit

Mange tak for din flotte anmeldelse - det er vi utrolig glade for.

Rigtig god weekend

Hurtig ekspedition

Som altid tilfreds med varen, og ikke mindst prisen.

Kære Birte

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og at du ville dele det med os her på Trustpilot. Tusind tak for det.

Jeg håber, at vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god lørdag!

Tak for hurtigt levering

Tak for hurtigt levering

2024年10月25日

Kære Ene Anca

Tusind tak for din bestilling og anmeldelse. Det er vi super glade for! Jeg håber, at vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

God dag til dig.

Bh Frederik

Rigtig god rengøringsmiddel

Rigtig god rengøringsmiddel. Hurtig levering.

2024年9月24日

Kære Hanne

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med hurtig levering, og at dit rengøringsmiddel lever op til dine forventninger.

Rigtig god dag!

Vare som beskrevet

Vare som beskrevet, hurtig levering.

2024年8月26日

Kære Villy

Tusind tak for din ordre og flotte anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os! Jeg håber, at vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god mandag.

Bh Frederik fra Cares.dk

Hurtig

Hurtig, venlig og pålidelig ekspedition,

2024年7月30日

Kære Ole

Tusind tak for din anmeldelse - Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med hurtig og god betjening.

Jeg håber, at vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god tirsdag!

Kære Børnehuset Svanen

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse - Det sætter vi kæmpe pris på. Vi er glade for, at vores service lever op til forventningerne - Vi ser frem til et fortsat stærkt samarbejde med jer.

Rigtig god weekend.

Bedste hilsner

Kære Bjarne

Tusind tak for din flotte anmeldelse - Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse hos os! Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god sommer.

Bh

Virkelig god service

Virkelig god service
Jeg bestilte en gave fra cares, fik dog bagepapir i stedet for staniol, jeg kontaktede dem og fik med det samme besked om at de ville sende staniol afsted, et par dage senere var den klar i pakkeshoppen
Ville bestemt handle herfra igen

2024年6月18日
自発的なレビュー

Kære Rikke

Tusind tak for din bestilling og flotte anmeldelse her på Trustpilot. Jeg er glad for, at vi fik rettet op på vores pakkefejl i tide - Mange tak for stjernerne!

Rigtig god dag.

5つ星のうち4の評価

Ingen problemer

2024年5月27日

Kære Vibeke

Tak for din anmeldelse og bestilling hos Cares.dk - Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god aften.

Kære Flemming

Mange tak for din flotte anmeldelse her på Trustpilot - Det sætter vi stor pris på. Jeg håber, vi kan hjælpe en anden gang.

Rigtig god dag.

Hurtig og god service

2024年4月29日

Kære Jette

Tusind tak for din ordre og flotte anmeldelse af Cares.dk - Det er vi glade for. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god eftermiddag

Tlf. 24 25 02 22

5つ星のうち1の評価

Fik 2 kasser sorte skralde sække for…

Fik 2 kasser sorte skralde sække for lidt
2 uger senere har jeg stadig ikke modtaget dem selv om jeg har betalt for det det er sgu for dårligt

2024年4月24日

Kære Martin

Jeg beklager din oplevelse mange gange - Du har helt ret, det er sgu for dårligt. Jeg kan se dig i systemet, hvor den stadig står åben på 2 kasser sorte affaldssække. Jeg får afsluttet leveringen med det samme og smidt lidt ekstra kasser oveni UB.

Beklager mange gange vores pakkefejl.

Kontakt mig på tlf. 24 25 02 22, hvis du har nogle spørgsmål.

Bh

Den..var rigtig fin

Den..var rigtig fin

2024年4月3日

Kære Bente

Mange tak for din bestilling og flotte anmeldelse her på Trustpilot. Det er vi glade for! Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god aften.

2024年3月26日

Kære Mads

Mange tak for din ordre og flotte anmeldelse her på Trustpilot. Vi er glade for du har haft en god oplevelse med hurtig levering. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

5つ星のうち5の評価

Fik de bestilte varer til tiden

jeg fik hvad jeg havde bestilt og det kom på den lovede dato

2024年2月27日

Kære Verner

Tak for din bestilling og anmeldelse - Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god dag

5つ星のうち4の評価

Alt fungerede fint

2024年2月28日

Kære Brandhøj

Mange tak for jeres anmeldelse. Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse hos Cares.dk. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god torsdag.

Trustpilot エクスペリエンス