レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Tak for rigtig fin service! Det var utrolig nemt at overskue hjemmesiden og varerne derpå. Der var desuden super hurtig levering med rigtig fine produkter. Særligt er "Kiehl Torvan Koncenteret univers... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og god service fra Cares ApS. Jeg havde dog bestilt og betalt for levering på adresse, da der var tale om 10 liter rengøringsmiddel til trappevask i vores ejerforening. Chauffør fra... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig god service Jeg bestilte en gave fra cares, fik dog bagepapir i stedet for staniol, jeg kontaktede dem og fik med det samme besked om at de ville sende staniol afsted, et par dage senere va... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service Behagelig konsulent, der har styr på vores varelager. Og god til at hjælpe med tilbud og besparelser. Kan anbefale dette firma

企業情報

1. オフィス機器提供業者
  2. 洗浄剤提供業者

当該企業による記述

Vi er en dansk grossist af produkter inden for rengøringsmidler, rengøringsudstyr, hygiejneartikler, papirvarer og andre varer, som bruges i den daglige drift på arbejdspladser og i institutioner.

4.6

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Kære Anette.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du har oplevet en god behandling. Det er nemlig det, som alle vores kunder skal have. Tak for de 5 stjerner!

Rigtig god aften.

Hurtig betjening

2023年3月27日

Kære Lone.

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du har oplevet hurtig betjening. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden!

Rigtig god aften.

5つ星のうち5の評価

Det var hurtig service og hurtig…

Det var hurtig service og hurtig levering

2023年4月2日

Kære Kim.

Tusind tak for de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos Cares.dk med hurtig service og levering. Sådan!

Ønsker dig en god aften.

Super høflig betjening

Super høflig betjening, hurtig levering

2023年3月28日

Kære Susanne.

Mange tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du har oplevet høflig betjening. Det er nemlig det, vi bestræber os på hver dag! Vi håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en fantastisk aften.

Effektiv

2023年3月20日

Kære Carsten.

Tusind tak for din anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du har haft en god oplevelse. Jeg håber, vi kan være behjælpelige en gang i fremtiden igen.

Ønsker dig en rigtig god påske!

Professionel og præcis kundeservice

Professionel og præcis kundeservice. Og varer til billige priser.

2023年4月3日

Kære Nikolai.

Mange tak for dine 5 stjerner! Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, du har været tilfreds med vores kundeservice og billige priser. Vi håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden!

Ønsker dig en god påske!

Meget fint

Meget fint
Godt pakket ind

2023年3月17日

Kære Daniel.

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos Cares.dk. Vi håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god søndag.

5つ星のうち5の評価

Jeg er meget tilfreds med modtagelsen…

Jeg er meget tilfreds med modtagelsen af min vare bestilt den 27/02-2023 og modtaget den 08/03-2023 via postbudet helt fra USA.

2023年3月7日

Kære Kirsten.

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk. Det er vi utrolig glade for. Vi håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god weekend.

God oplevelse

God oplevelse. Bestilte en pakke med klude til en fin pris. De blev leveret hurtigt og er rigtig fine.

2023年3月2日

Kære Maya.

Tusind tak for den 5-stjernet anmeldelse af Cares.dk. Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, du modtog dine varer hurtigt, og at kvaliteten lever op til dine forventninger.

Vi håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god weekend!

hurtig levering

2023年1月28日

Kære Lisbeth.

Tusind tak for din anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du modtog din bestilling hurtigt.

Ønsker dig en rigtig god dag!

Fin service

Hurtig og fin service 😊

2023年2月5日

Kære Ingelise.

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det er vi glade for. Vi håber, vi kan være behjælpelige en anden gang.

Rigtig god dag til dig.

Hurtigt levering

Hurtigt levering, god kundeservice.
De lavede en fej i antal af varer, jeg fik 2 men havde bestilt 20 og betalt for 20, kundeservice var hurtige til at sende de 20 som jeg havde bestilt, uden ekstra omkostninger for de 2 jeg allerede havde fået.

2023年1月5日

Kære Lyngby Auto Center.

Tusind tak for de 5-stjerner. Det er vi glade for. Vi beklager vores fejl, men er glade for, vi fik rettet op. Vi håber, vi ses igen i fremtiden!

Rigtig god dag til jer.

Handler her igen

Handler her igen! Stor besparelse imodsætning til vores tidligere leverandør. God service.

2023年1月7日

Kære Mathilde.

Tusind tak for din anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, I oplever en stor besparelse ved at handle hos os! Vi ser frem til at se jer igen.

Ønsker dig en god søndag

God pris hurtig levering

God pris hurtig levering
Mvh Flemming

2023年1月3日

Hej Flemming.

Mange tak for de 5-stjerner! Vi er glade for, du modtog dine varer hurtigt til en god pris. Vi håber, vi kan være behjælpelige en anden gang.

Ønsker dig en god søndag.

5つ星のうち5の評価

Cares har rigtig god service. Meget hurtige til at svare, og handle, hvis der opstår problemer.

2023年1月3日

Kære Melanie,

Tusind tak for de 5-stjerner. Det sætter vi stor pris på! Vi er glade for, du er tilfreds med vores service. Vi ser frem til at være behjælpelige en anden gang.

Rigtig god aften til dig.

hurtig betjening

hurtig betjening
fine varer

2022年12月23日

Kære Cools Els,

Mange tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk. Det sætter vi stor pris på! Vi er glade for, du fik hurtig betjening og gode varer. Vi håber, vi kan hjælpe en anden gang.

Rigtig godt nytår til dig!

Nemt at bestille

Nemt at bestille, varen kom hurtigt

2022年12月25日

Kære Christina,

Tusind tak for de 5-stjerner! Det er vi glade for. Godt at du modtog dine varer hurtigt. Vi håber, vi kan være behjælpelige en anden gang i fremtiden.

Rigtig godt nytår til dig!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。