eg er simpelthen nÞdt til at dele min oplevelse med Carfreak â og isÊr Jens ð Jeg bestilte sÞndag sidst pÃ¥ eftermiddagen med levering til pakkeshop i Holstebro. Allerede nÊste morgen sto... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super positiv oplevelse. Var pÃ¥ gennemrejse i Holstebro, sÃ¥ valgte at afhente varen. Jens kender ikke til helligdage og weekender, sÃ¥ der blev svaret prompte over mail. Varen var prÊcis som Þnsket,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Carfreaks service niveau er i topklasse. NÃ¥r man ringer til Jens fÃ¥r man altid meget kompetent hjÊlp :-) Levering er ogsÃ¥ i topklasse da hvis han er ude at kÞre i omrÃ¥det hvor pakken skal leveres k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er fÞrste gangs kÞber, og nok ikke sidste gang. Rimelig priser og online kÞb kan ikke vÊre lettere. Nem og hurtigt, jeg brugte MobilPay som betalingsmidlet. Levering opfyldte alle aftalerne. Varer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Danmarks stÞrste forhandler af kvalitets bilpleje produkter fra blandt andet P&S detailing, The rag Company, MJJC Form canons, IK sprayers, samt Swisstrax.
krunderupparken 92, 7500, Holstebro, ãã³ããŒã¯
eg er simpelthen nÞdt til at dele min oplevelse med Carfreak â og isÊr Jens ð
Jeg bestilte sÞndag sidst pÃ¥ eftermiddagen med levering til pakkeshop i Holstebro. Allerede nÊste morgen stod pakken i min carport â det er helt Êrligt fuldstÊndig vanvittig god service!
Det er sjÊldent, man oplever den slags dedikation og hurtighed. Samtidig er produkterne i topklasse â jeg har blandt andet kÞbt YumCars, som bare spiller 100%.
Alt i alt en oplevelse langt over forventning. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her â I har lige fÃ¥et jer en ny fast kunde ð
Tusind tak for en fantastisk oplevelse!
Med venlig hilsen
Nicolai

Carfreak ããã®åç
Skulle bruge en skumlanse og en pistol til en Nilfisk hÞjtryksrenser, jeg talte med Jens og fik en god snak, endte med at kÞbe 2 sÊt.
Fantastisk firma,klart anbefalingsvÊrdigt, tak for handlen.

Carfreak ããã®åç
Hurtig levering, god kommunikation og gode produkter ð kÞber helt sikkert her igen

DET GIK STÃRKT !! Super service, det kan varmt anbefales og handle her

Carfreak ããã®åç
Rigtig god kommunikation med firmaet, efter at jeg havde bestilt en forkert vare. Der var hurtigt svar tilbage, selvom det var på en helligdag.

Carfreak ããã®åç
Super positiv oplevelse. Var på gennemrejse i Holstebro, så valgte at afhente varen. Jens kender ikke til helligdage og weekender, så der blev svaret prompte over mail. Varen var prÊcis som Þnsket, og Jens var meget behjÊlpelig igennem hele processen. Helt sikkert ikke sidste gang at jeg handler der.
Jeg vil hellere stÞtte én der er så passioneret og hjÊlpsom fremfor at spare 100 kr. ved at sÊlge min sjÊl til Ebay eller Amazon :)

Carfreak ããã®åç
Jeg arbejder selv med klargÞring af biler og er super glad for de produkter jeg har fået hjem... vil helt sikkert bestille fra Carfreak igen, super hurtig levering

Carfreak ããã®åç
Nemt at finde det rigtige produkt og hurtig levering

Carfreak ããã®åç
Carfreaks service niveau er i topklasse.
Når man ringer til Jens får man altid meget kompetent hjÊlp :-)
Levering er også i topklasse da hvis han er ude at kÞre i området hvor pakken skal leveres kommer han personligt og aflevere den.
Og tak for levereing af det fede Active grej :-)

Carfreak ããã®åç
Bedste kvalitetsprodukter der ellers er svÊre at finde.
Premium hele vejen.

Carfreak ããã®åç
Super god service og hurtig levering !
Helt sikkert et sted som kan anbefales ð€

Carfreak ããã®åç
Super god service udenfor normal arbejdstid og forsendelse med det samme!

Carfreak ããã®åç
Jeg synes at det er et godt firma med gode produkter og hurtigt levering, og så er det super fedt at de viser så meget omkring deres produkter på YouTube

Carfreak ããã®åç
Jeg har kÞbt den anerkendte og meget roste tÊpperenser, jeg må dog gå til bekendelse og indrÞmme at jeg endnu ikke har haft den i brug.
Jeg betaler med glÊde fragt pÃ¥ 59 kr nÃ¥r den samme tÊpperenser koster 2.000 kr mere hos en konkurrerende leverandÞr med nÊsten samme navn som Carfreak ð

Carfreak ããã®åç
Produkt af god kvalitet, fungerer rigtig godt, hurtig levering, jeg anbefaler dette firma til alle

Super oplevelse med Carfreaks. Levering rigtig hurtig

Carfreak ããã®åç
Hurtig levering professionel produkter. God vejledning