Banner for CarFree Rent a Car

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

To jest moja opinia firma i ludzie w niej pracujący robią wszystko by klient był zadowolony czasami zdarza się że auto jest nie to które się zamawia ale macie bardzo szeroki wachlarz wyboru aut i nie... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. レンタカー 代理店

当該企業による記述

[ENG below] CarFree Rent a Car to nowoczesna, zorientowana na klienta wypożyczalnia samochodów, której celem jest zapewnienie mobilności w sposób prosty, przejrzysty i dostępny dla każdego. Od początku naszej działalności kierujemy się misją, aby wyeliminować stres często kojarzony z tradycyjnym wynajmem auta i zastąpić go komfortowym, przewidywalnym oraz w pełni przyjaznym doświadczeniem. Wierzymy, że wynajem samochodu powinien być tak łatwy, jak rezerwacja hotelu, szybki, intuicyjny i pozbawiony zbędnych formalności. Dysponujemy szeroką flotą zadbanych, regularnie serwisowanych pojazdów, dostosowanych do potrzeb różnych kierowców. Oferujemy zarówno zwinne auta miejskie, wygodne sedany idealne na podróże służbowe, jak i przestronne SUV-y dla rodzin czy osób szukających większego komfortu. Nieustannie rozwijamy i odnawiamy naszą flotę, aby zapewniać najwyższy poziom bezpieczeństwa, wygody i oszczędności paliwa. Tym, co wyróżnia CarFree, jest nasze zaangażowanie w jasne warunki, uczciwe ceny oraz wyjątkową obsługę klienta. Zapewniamy przejrzyste zasady najmu bez ukrytych kosztów, elastyczne opcje odbioru oraz wsparcie na każdym etapie wynajmu. Nasz zespół zawsze służy pomocą, oferując szybkie odpowiedzi, praktyczne wskazówki i indywidualne podejście. Wraz z dynamicznym rozwojem CarFree Rent a Car pozostaje wierne wartościom jakości, innowacji i budowania długotrwałego zaufania. Naszym celem jest jedno, zapewnić Ci wygodną, bezpieczną i bezproblemową mobilność. ENGLISH CarFree Rent a Car is a modern, customer-focused rental company committed to making mobility simple, transparent, and accessible for everyone. From the beginning, our mission has been to remove the stress often associated with traditional car rental and replace it with a smooth, predictable, and fully customer-oriented experience. We believe that renting a car should be as easy as booking a hotel room, fast, convenient, and free from unnecessary complications. Our fleet includes a wide selection of well-maintained, regularly serviced vehicles suited to every type of traveler. Whether it's a compact car for city driving, a comfortable sedan for business trips, or a spacious SUV for family travel, CarFree offers reliable options at competitive prices. We continuously expand and refresh our fleet to ensure the highest standards of safety, comfort, and fuel efficiency. What sets CarFree apart is our commitment to clear communication, fair pricing, and exceptional customer service. We provide straightforward rental conditions with no hidden fees, flexible pick-up arrangements, and support at every stage of your rental. Our team is always ready to assist, ensuring that clients receive quick answers, practical guidance, and a personalized approach. As we continue to grow, CarFree Rent a Car remains dedicated to innovation, quality, and building long-term trust with our customers. Our goal is simple: to keep you moving comfortably, safely, and without hassle.

CarFree - Bogata flota aut!

当該企業による記述

Ponad 3000 aut we flocie
Posiadamy auta z każdego segmentu, od najmniejszych, miejskich segmentów B, przez segmenty C typu Toyota Corolla w Kombi lub Toyota C-HR w Hybrydzie czy SUVy jak Hyundai Tucson po segmenty Premium - Mercedes czy Lexus, jak i busy 9 osobowe idealne na wakacje czy busy dostawcze, idealne na przeprowadzkę - wszystko dostępne od ręki!

Nowa Flota!

Ponad 97% aut z rocznika 2026

Ponad 97% aut z rocznika 2026
Wszystkie auta z CarFree są nowe, a już prawie cała flota jest z rocznika 2026 - zarezerwuj i jedź w trasę autem prosto z salonu!

連絡先

Zarezerwuj auto w CarFree na Majówkę!

Ponad 3000 aut w 26 oddziałach, bez kaucji i limitu kilometrów!

4.7

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Firma godna polecenia

Wszystko sprawnie i szybko. Auto odebrane i podstawione na czas. Pojazd był czysty, sprawny. Cena atrakcyjna. Młodzi panowie z obsługi odpowiadają na wszystkie pytania, wszystko tłumaczą i są pod telefonem dla klienta o każdej porze. Na pewno będę korzystać z usług CarFree Rent a Car w przyszłości i będę polecać znajomym.

5つ星のうち5の評価

Zgodnie z umową, bardzo sprawny proces

Bardzo sprawny proces, infolinia cały czas jest w kontakcie i dba by wszystkie szczegóły były wyjaśnione. Auto z niedużym przebiegiem, czyste, zadbane. Wszystko zgodnie z umową i warunkami online. Co ważne nie ma żadnej kaucji jeśli osoba wypożyczająca jest z PL - warto przeczytać warunki umowy u konkurentów np. Booking.com lub innych archaicznych wypożyczalni gdzie dowiadujecie się państwo dopiero podczas odbioru auta ze pobrana będzie kaucja - nawet 1500 EUR. Polecam CarFree

Auto dostępne na lotnisku

Auto dostępne na lotnisku, bardzo szybka obsługa i natychmiastowa realizacja, brak ukrytych dodatkowych kosztów, opłata kartą w terminalu płatniczym bez tajemniczego skanowania lub kopiowania karty, bardzo dobry kontakt z centrum obsługi, elastyczne godziny zwrotu, zdecydowanie polecam

Miła obsługa

Miła obsługa, auto bez zarzutu ,tylko cena mogła by być troszkę niższa, ale ogólnie na plus

CarFree Rent a Car ロゴ

CarFree Rent a Car からの回答

Dziękujemy za opinię.
To dla nas ważne, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami.
Zapraszamy ponownie.

Pozdrawiamy,
CarFree Rent a Car.

Bezproblemowy wynajem – polecam

Jestem bardzo zadowolony z wynajmu. Auto w świetnym stanie, przygotowane na czas. Obsługa konkretna i pomocna, bez zbędnych formalności. Wszystko zgodnie z umową, żadnych niespodzianek. Tak powinno to wyglądać wszędzie – polecam w 100%.

CarFree Rent a Car ロゴ

CarFree Rent a Car からの回答

Dziękujemy za pozytywną ocenę.
Cieszymy się, że wynajem przebiegł bez problemów.
Zapraszamy ponownie.

Pozdrawiamy,