Tijdens het bestelproces mocht ik een gepersonaliseerde nummerplaat aanmaken voor dit product. Bij levering zit dit er helemaal niet bij. De handleiding is heel algemeen voor alle producten van... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken voor deze fantastische ervaring. Ik ben ontzettend tevreden, omdat ik een last-minute cadeau heb gekregen en de verkoper mij enorm heeft geholpen. Ze hebben... もっと見る
Leuke winkel met veel keuze uit elektrische auto's, quads en motors van goede kwaliteit. Zeker een aanrader! Zelf vertrokken met een leuke buggy voor de kids.
Super Service super schnell ich habe 3 verschiedene Autos bestellt alles top kann ich nur weiterempfehlen. Qualität top super hochwertig wir sind alle begeistert. Würde mir am liebsten auch eins kau... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
CarKiddo al jaren een begrip in de wereld van kindervoertuigen. Bij CarKiddo combineren we passie voor kindervoertuigen met professionele service en betrouwbaarheid. Als specialist in elektrische kinderautos en andere kindervoertuigen beschikken wij over een ruime fysieke winkel én een uitgebreide webshop, met eigen voorraad en een deskundig technisch team. Zo kunnen wij altijd snelle levering, vakkundige montage en nazorg garanderen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen veilig en zorgeloos kunnen genieten van hun auto of voertuig. Daarom bieden wij alleen hoogwaardige, veilige en duurzame producten aan, met aandacht voor elk detail. Bij CarKiddo staat tevredenheid van zowel ouder als kind centraal, want er is niets mooier dan een glimlach achter het stuur. Met jarenlange ervaring, een volledig servicepakket en oog voor kwaliteit is CarKiddo de betrouwbare partner voor alle kindervoertuigen zowel in de winkel als online.
連絡先
ネガティブなレビューの 32%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Carkiddo biedt een geweldige selectie…
Carkiddo biedt een geweldige selectie van kinderauto's die perfect zijn voor kleine autoliefhebbers. De kwaliteit van de auto's is uitstekend, en ze zijn veilig en duurzaam. De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam, wat het winkelen nog aangenamer maakt. Ik vond het ook fijn dat ze verschillende stijlen en kleuren aanbieden, zodat er voor ieder kind iets te vinden is. Al met al een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een leuke en veilige auto voor hun kinderen!
Juist goeie ervaring
Ik ben verbaasd over de negatieve ervaringen die ik hier lees, want mijn ervaring met Carkiddo was juist heel positief. Alles werd snel geregeld, en de service was vriendelijk en duidelijk. Mijn zoontje voor zijn verjaardag blij gemaakt met zijn cadeau!
Carkiddo snelle bezorging en vriendelijk
Carkiddo snelle bezorging vriendelijke mensen. Super leuke auto besteld ik ben er heel tevreden mee ok raad het iedereen aan!
uitstekend !
Ik ben ontzettend tevreden over alles! Van begin tot eind was mijn ervaring uitstekend. De service was geweldig, de communicatie duidelijk en snel, en de levering was echt super – snel en in perfecte staat aangekomen. Alles werd perfect afgehandeld en het resultaat overtrof mijn verwachtingen. Ik voel me echt goed geholpen en kan dit bedrijf/ deze service van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Bedankt voor alles, ik kom zeker terug!
Carkiddo is een fantastische plek voor…
Carkiddo is een fantastische plek voor het kopen van kinderauto's! De kwaliteit van de auto's is uitstekend en ze zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. Mijn kinderen zijn er dol op en het plezier dat ze ermee hebben is geweldig om te zien. De klantenservice is ook top, wat het winkelen nog aangenamer maakt. Zeker een aanrader!
Carkiddo is een geweldige winkel voor…
Carkiddo is een geweldige winkel voor iedereen die op zoek is naar kinderauto's. De winkel heeft een breed assortiment aan voertuigen, van elektrische auto's tot loopauto's, en ze zijn allemaal van hoge kwaliteit. De producten zijn niet alleen leuk, maar ook veilig en duurzaam, wat belangrijk is voor ouders.
Wat ik vooral waardeer aan Carkiddo is de klantvriendelijkheid. Het personeel is altijd bereid om te helpen en geeft goed advies over welke auto het beste past bij de leeftijd en het niveau van je kind. Bovendien zijn de prijzen redelijk, en ze bieden regelmatig kortingen en aanbiedingen aan.
De winkel heeft ook een fijne sfeer, waardoor het winkelen voor een kinderauto een plezierige ervaring wordt. Al met al is Carkiddo een uitstekende keuze voor ouders die hun kinderen willen verrassen met een leuke en veilige auto. Zeker een aanrader!
Auto besteld in december uiteindelijk…
Auto besteld in december uiteindelijk geannuleerd op 27-12-2024. Na het lezen van alle recensies wilde ik toch niet verder met dit bedrijf. Terugbetaling zou binnen 15 werkdagen zijn. Vandaag 17-01-2025 is die tijd ook verstreken. Helaas niks ontvangen. De auto heeft nooit hun pand verlaten, snel genoeg geannuleerd maar mijn geld komt ook niet terug! BESTEL HIER NIET!!

Carkiddo からの回答
Er wordt niet geleverd
Netjes betaald. Zou klaarstaan. Stond niet klaar. Dat herhaalde zich. Gen reactie op appjes, geen reactie op mails, nemen telefoon niet op. Lees de andere reviews...
U bent gewaarschuwd!
Bestel hier aub NOOIT!
Bestel hier aub NOOIT!
Auto besteld, netjes betaald al in november.
Inmiddels januari.
Geen auto, geen geld terug, alleen ons geld kwijt.
Nemen nooit hun tel op, als ze wel eindelijk opnemen na 300x krijg je loze beloftes die ze niet nakomen.
Helaas voor ons, pech centen weg.
Vertraagde levering vanwege een gegronde reden
Bijwerking:
De firma heeft mij later gecontacteerd en uitgelegd dat er vertraging was opgetreden vanwege het overlijden van een collega. Ze hebben mij verzekerd dat het product diezelfde dag nog zou worden verzonden. De volgende dag werd het pakket door de koerier opgehaald en een dag later werd het bij mij in België afgeleverd. Om recht te doen aan de verkoper, wil ik deze update geven. Of het verhaal waar is of niet, kan ik niet met zekerheid zeggen, maar twee dagen nadat ik van hen hoorde, had ik het product in huis.
---
Normaal gesproken ben ik een zeer voorzichtig en vragend persoon, maar ik denk dat ik, net als iedereen, haastig heb gehandeld op basis van het algemene uiterlijk van de site en de informatie van Google Maps. Het resultaat is teleurstelling. U kunt geen antwoorden krijgen op berichten en oproepen. Ik stuur een e-mail maar ook daar komt geen reactie op. Ik heb een beetje geluk, want ik heb via PayPal betaald. Paypal regelt een deel van de rest. Ik krijg waarschijnlijk de betaling terug, ook al is het een beetje laat.
Jullie ziijn een stelletjes oplichters…
Jullie ziijn een stelletjes oplichters , zou door de kerst wat langer duren , nou mensen laten we de krachten bundelen, is toch geen kattepis wat je betaald .
Ik wil aangifte doen en radar inschakelen wie doet mee en als jullie dit lezen moet je maar de telefoon opnemen ben een alleen staande moeder die gespaard heeft voor haar 2 kleinkinderen en jullie mijn zuurverdiende geld zo in je zal stoppen morherfuckers lever me bestelling binnen een week of stort me kaolo geld terug het gaat jullie spijten
3SJWSH277677098/3SJWSH304532835
Prijs voor SLECHTSTE service na verkoop!
De dienst naverkoop is gewoonweg schandalig!!
Al meerdere malen gemaild, gebeld, gechat.
Na 3 maanden hebben we nog steeds nergens enige reactie van hun mogen ontvangen, het gaat om een reparatie onder garantie.
The webshop is a scam
The webshop is a scam. After payment there is no email confirmation, no tracking, nothing. The customer support does not answer any messages.

Carkiddo からの回答
IK ZOU NIKS BESTELLEN!
Als ik jou was nooit hier iets bestellen.
26 November 2024 een elektrische auto besteld voor ons zoontje die 3 December jarig is. Ruim op tijd zou je denken, maar nee.. Voor Carkiddo niet.
Tijdens het schrijven van deze review (18 December 2024) hebben wij onze bestelling nog steeds niet binnen. Tussen 26 november en 2 december niks gehoord van Carkiddo, alleen een 'bevestiging' van de bestelling maar geen verzendmail (terwijl deze wel op voorraad was en de verzending binnen 2 dagen geregeld zou worden volgens de website).
Uiteindelijk zelf op 2 december contact opgenomen en ze gaven aan dat er 'iets' fout was gegaan met de verzending. Uit eigen initiatief 210 km (!) in totaal gereden retour om een showroom model op te halen dat niet kon rijden maar om het verjaardagsfeestje van onze zoon enigszins op te vrolijken.
Ter plekke afgesproken op papier met handtekening van de medewerker achter de kassa dat binnen een week Carkiddo het showroom model zou ophalen bij ons thuis en dan ook onze juiste bestelling zou afleveren.
Natuurlijk kwam Carkiddo haar afspraken weer niet na en was er geen contact vanuit Carkiddo zelf dus besloten zelf voor de zoveelste keer contact op te nemen.
Op 15-12-2024 (2 dagen na mijn bericht) besloten ze te reageren en gaven ze aan dat ze 17-12-2024 tussen 18:00 en 20:00 langskomen om het showroom model om te ruilen met onze bestelling....
U raadt het al, niemand kwam en ook geen bericht vanuit Carkiddo. Vandaag Carkiddo telefonisch weer benaderd (3x) geen gehoor en uiteindelijk via WhatsApp (zoals eerdere contact) aangegeven dat dit nergens meer over gaat en ik verdere stappen zal nemen.
Reden dat ik zo'n uitgebreide review schrijf is dat iedereen die twijfelt om bij Carkiddo iets te bestellen hopelijk 2 keer zal nadenken na het lezen van onze ervaring.
HIER NOOIT BESTELLEN
hopeloze service en loze beloftes
Voor onze jongste zoon een blauwe crossbrommer besteld, eind oktober, van het begin een paar keer "dan is hij binnen" maar uiteindelijk, na 2 weken zijn we hem kunnen gaan halen. Na 2 dagen de gashendel kapot, vanaf dat het contact opgezet werd gaf hij gas, niet met te rijden dus, vanaf dan is de communicatie begonnen, die gewoon bestond uit niet de telefoon oppakken, niet reageren op whatsapp en als er dan toch eens gereageerd werd veel loze beloftes gedaan waarvan er niets uitkwam. Zoals de levertijd, compensatie voor het lange wachten, slechte service en terugbetaling van het onderdeel (dat we nog niet hadden gekregen, enkel een hoop onbestaande track en trace nummers), allemaal niks van gebeurd. We zijn na een tijdje zelf vanuit Antwerpen naar daar gereden om te gaan informeren hoe het opgelost kon/ging worden, daar aan de minst geintereseerde werknemer ter wereld voorgesteld om een gashendel van een showroommodel mee te geven, kon niet... . uiteindelijk na 3 MAAND kregen we een gashendel opgestuurd, verkeerde model, dat hebben we laten weten, toch verzekerden ze ons via de telefoon dat dit geen probleem was, dan toch aangesloten, en de gasrespons werkte wel, maar totaal verkeerde batterijwaarde op het display, dit laten weten, en de communicatie viel weer stil natuurlijk. Zelf nog maar eens gaan zoeken en uiteindelijk via amazon een vervangend exemplaar gevonden, dit was na 2 dagen in huis, en voor de helft van de prijs... Als we dit hadden geweten hadden we hier nooit gekocht.... ding is leuk als het marcheert, maar als er iets aan is ben je gezien...
Slecht, slecht en nog eens slecht
Artikel wordt niet gewoon niet geleverd, is ook niet bij POSTnl bekend, mailen, bellen of op welke manier contact zoeken is zinloos, er komt namelijk geen enkele reactie. Gelukkig voor achteraf betalen gekozen.
Waardeloze service
Waardeloze service, verkeerd item besteld, direct aangegeven per app (zoals op de site aangegeven als contactmogelijkheid), geen reactie. Telefonisch contact proberen te leggen, geen gehoord en een bericht achter laten ging niet omdat de voicemail vol is. Meerdere keren via de app contact proberen te leggen, er is 1 keer gevraagd voor het onder nummer, daarna geen contact meer. Kan het product niet retour sturen, er is geen retour formulier. Daarbij vragen ze op de site contact te leggen voor retouren, hier komt geen reactie op.
App:
26 oktober
Hi!
Ik had zojuist een bestelling geplaatst en betaald, maar schijnt toch niet de juiste accu hoeveelheid te zijn. Kan ik de bestelling annuleren?
*Bericht via site:
Hi ik heb eerder al een bericht gestuurd betreft annulering van de bestelling. Ik heb de bestelling alsnog ontvangen, graag wil ik deze retourneren.
2 november
Goedendag, heeft u voor mij een ordernummer?
ORD16356
6 november
Hi.. wat is nu de bedoeling?
8 november
Hoi, ik heb nu meerdere malen gevraagd om de order retour te sturen en mijn geld terug te krijgen. Hoe krijg ik dit in gang gezet bij jullie? Telefonisch zijn jullie ook niet te bereiken.
Update 14 mei 2025: inmiddels een e-mail gehad met de oprechte excuses en een zeer welkome tegemoetkoming. Het gehele bedrag is geretourneerd zonder dat het item teruggestuurd hoefde te worden gezien de data ver in het verleden ligt.
Hiervoor de ervaring van 1 ster naar 3 sterren aangepast. Door de tegemoetkoming en de hoop dat ze de service in de toekomst zullen verbeteren.
Komt afspraak niet na
Net telefonisch gesproken over een bestelling die ik vorige week woensdag had besteld. Vrijdag verwacht dat hij zou komen. Niet gebeurd. Zondag gebeld naar Carkiddo; ze gaven aan het vrijdag aangemeld te hebben bij Post NL en dat het pakketje maandag zal komen. Maandag niets ontvangen, zo net gebeld naar Post NL, wat blijkt; “Het pakketje is nog niet fysiek bij PostNL aangemeld,”. Nu is het inmiddels donderdag, net gebeld met Carkiddo; sprak met de ‘monteur’ hij zegt er ook niks van te weten en dat de eindverantwoordelijke vandaag niet werkt en dat we in de loop van de dag meer info zullen ontvangen. Gelukkig heb ik betaald met KLARNA, want ja, ik ga het pakketje gewoon weer retourneren. Want ik zie hier reviews van mensen die 2 weken wachten? Dan heb ik het net zo goed zelf vanuit China kunnen bestellen voor goedkoper!
Maandag een bestelling geplaatst voor…
Maandag een bestelling geplaatst voor een elektrische auto die ik voor as zaterdag nodig heb. Nu 3 werkdagen verder en tot op heden niks gehoord. Ik heb nu geappt, 4 keer gebeld en er wordt de ene keer gezegd dat dit met 2 werkdagen verzonden wordt. De andere keer wordt er gezegd dat het systeem eruit ligt en dat de medewerker je op dit moment niet kan helpen. De laatste keer vroeg ik of ik mij bestelling zelf kon ophalen ook dat is geen optie omdat het al was verzonden. Toen vroeg ik om een track & trace code en die hadden ze niet. MENSEN LEES EERST DE REVIEWS voordat je hier besteld.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。