Köpte tvÃ¥ relÀkabelsatser men fick bara en. Kontaktade kundservice, skickade bilder och förklarade allt. Fick inget svar direkt, men senare mejlade de och sa att de skulle kolla pÃ¥ det och inte hö... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En av tre saker jag bestÀllde fanns inte i förpackningen nÀr jag öppnade. Kartongen var hel sÃ¥ det var högst oklart vad som hÀnt. Efter ett mail fick jag snabbt svar och en ersÀttare skickades till mi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ljuger om att deras lastnÀt skulle vara tryggt för hunden. GÃ¥ inte pÃ¥ detta, rÀknas som osÀkrad last och ger minst 1500 kr i böter. GÃ¥r ej lÀgga in lÀnk av nÃ¥gon anledning och hittar inget artikelnum... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 28ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Supernöjd kund!
Jag har varit i kontakt med företaget angående en lösning för att låta min hund sitta sÀkert i baksÀtet, och jag Àr otroligt nöjd. Produkten fungerar precis som utlovat och hundskyddet gör att min hund kan åka bekvÀmt utan att det blir smuts, hår eller andra problem i bilen.
Dessutom var kontakten med företaget vÀldigt smidig â proffsigt bemötande och snabb hjÀlp. Rekommenderas varmt till alla hundÀgare som vill ha en trygg och praktisk lösning i bilen!
RelÀkabelsats
Köpte två relÀkabelsatser men fick bara en. Kontaktade kundservice, skickade bilder och förklarade allt. Fick inget svar direkt, men senare mejlade de och sa att de skulle kolla på det och inte hört nåt så ja maila igen på onsdagen.
De sa att jag skulle få en relÀkabelsats till samma dag, och nån timme senare fick jag en avisering i mobilen om att ett paket fanns att hÀmta.
Kanske inte den snabbaste kundservicen, men de Àr pÃ¥litliga â och jag behövde inte betala nÃ¥got extra för det extra paketet. SÃ¥ jag Àr mycket nöjd
Hade bestÀllt ett lastgaller frÃ¥nâŠ
Hade bestÀllt ett lastgaller från skruvat men deras leveranstid var för lång. Skickade ett mail på onsdag kvÀll och Linus ringde upp mig torsdag morgon och förklarade att det specifika fanns på ett tredjepartslager. Han bestÀllde hem det så han fick hÀmta det på terminal på fredagen och kör till sitt lager på lördagen för att jag skulle kunna få det innan söndag.
Fantastiskt bra service.
FÀlgskydd utan klister
Skickade efter fÀlgskydd som skulle klistras på fÀlgkanten. Fick en rulle plast som helt saknade klister. Ingen som helst monteringsanvisning. Ni kan lika gÀrna skicka efter direkt från Kina för en 20 del av priset från Carlevel.
Inga mer köp dÀrifrån.
Allt kommer från temu
Allt kommer frÃ¥n temu. Bara mycket dyrareâŠ
Sk*tföretag som sÀljer skrÀp dyrt
Sk*tföretag som sÀljer skrÀp dyrt - köp sjÀlv direkt från Temu i stÀllet för hÀr, det Àr samma skrÀp.
DÃ¥lig kvalitet till dyra priser
Köpte skyddstejp för trösklar och stötfångare bak.
Dåligt klister på dessa och kom i små plastpåsar med Kina tecken misstÀnkt likt Temu varor med till dubbla priset. UNDVIK Carlevel!!
Fick min bilklÀdsel idag
Fick min bilklÀdsel idag, från Kina??
Finns ju inget telefonnummer eller retur info. Betalade via Klarna så kopplat in dem

BestÀllde âMonteringstejp
BestÀllde âMonteringstejp â Stark Tejp för Bilvingar & Stylingdelar
0.6 Cmâ och den var totalt vÀrdelös.
Dåligt Kina tape , undvik att bestÀlla saker från denna firma. TyvÀrr så var jag tvungen att kassera den , köpte 3m kvalitets tape för samma pengar.
Outstanding service & bemötande
Min inledande bestÀllning av en USB-laddare blev inte korrekt, men vad gjorde vÀl det nÀr Carlevel har Linus bakom spakarna? Jag tror aldrig jag mött en mer serviceminded person vid nÀthandel (banker m.fl. - lÀr av Linus). Linus fixade & trixade på ett sÀtt som klart övergick min förvÀntan. Erbjöd inte bara rabatt, utan omsvep/diskussion, utan skickade omgående (outstanding respons via email) en ersÀttningsprodukt efter att ha föreslagit 3! alternativa lösningar - givet vad jag personligen tyckte var bÀsta lösningen. Outstanding Linus, finns många som skulle lÀra försÀljning & kundservice av dig!/Håkan
VÀldigt nöjd, kommer definitivt handla igen
Köpte två luftfuktare för mina vÀxter, snabb leverans. Produkterna funkar som dem ska, bortsett från att jag Àr för envis för att lÀsa manualen. VÀldigt nöjd
Fantastisk feedback
Fantastisk feedback o snabbt agerande nÀr produkten krånglade. Ny ersÀttning kommer att levereras, vilket jag Àr jÀtte tacksam för. Snyggt och proffsigt bemötande!
Leverans info stÀmmer inte
Leverans info stÀmmer inte, de levererande inte som de skulle.
Sen ska de ha pengar för leveransen trots att de inte levererat. Har åberopat konsumentlagen. Köp ingen från dem om du inte har gott om tid och inte vill ha problem.

Carlevel ããã®åç
Ljuger om att deras lastnÀt skulle varaâŠ
Ljuger om att deras lastnÀt skulle vara tryggt för hunden. Gå inte på detta, rÀknas som osÀkrad last och ger minst 1500 kr i böter.
Går ej lÀgga in lÀnk av någon anledning och hittar inget artikelnummer men det står: HundnÀt för bil - sÀkerhetsnÀt som håller husdjur trygga 299 bortkastade kronor.

Snabb service, återkoppling
Snabb leverans. Snabba på att svara på mail och bra service! Nöjd med varorna.

Super bra kvalité
Super bra kvalité. Snabb leverans och super trevliga

Toppen!
Mycket bra och lÀtt att komma i kontakt med. Bra och anvÀndbara produkter!

Trådlös dammsugare
Köpte en trådlös damsugaren som knappt sög upp någonting. Returnerade den och dom sa att det var fel förpackning, den skulle ha varit i en låda. Den kom till mig i en påse ochvar packad i ett "Kina kuvert".
Fick inga pengar tillbaka

Mycket bra service!
Mycket bra service. Toppen kundtjÀnst som svarar snabbt och fixar så vi alla Àr nöjda. Tack!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ