Fantastisk oplevelse, hver eneste gang havde egentlig bestilt en tid ved Emil i Sønderborg men det blev Hamid der stod for studsningen som i øvrigt står KNIVSKARPT! altid venlig og imødekommende ser... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg bliver nødt til at give 5 stjerner. Manuel (min barber) er som alle andre i salonen dygtig, behagelig, omgængelig, og mest af alt - pertentlig i sit arbejde. Har været rundt omkring, men k... もっと見る
En fantastisk oplevelse. Vi blev taget godt imod. Fik tilbudt vand, øl eller kaffe. Oscar var super dygtig, rolig og med godt humør fik han min søn Williams hår til at spille 100. Fenja ordnede mi... もっと見る
Jeg er rigtig godt tilfreds med at blive klippet af Tobias hos Carlsens i Frederiksgade i Århus. Håndværket er i orden og frisørerne er optaget af at vejlede og efterkomme kundens ønsker. Det er en hå... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Carlsens Barbershop er en herrefrisør med fem saloner i Odense, Århus, København, Sønderborg og Svendborg. Vi har indrettet vores salon i ægte old school-stil, hvor du træder tilbage i tiden til de swingende toner af Frank Sinatra og Elvis Presley, men med et moderne twist 💈 Du får en oplevelse ud over det sædvanlige, når du sætter dig til rette i vores stol. Vi sørger nemlig for, at du kan koble helt af eller få en god sludder, mens du besøger os. Du kan nyde en friskbrygget kaffe, kold sodavand eller en kold specialbrygget øl, mens vi klipper og barberer dig 🍻 Vi er alle nørder inden for vores fag og især herreklipninger. Vi går ikke på kompromis med kvalitet. Alle har uddannelse fra frisørskolen, eget akademi og internationale kurser, så du er altid i trygge hænder, uanset hvem du vælger og hvad du ønsker. Vi glæder os til at se dig!
Kongensgade 9, 5000, Odense, デンマーク
- kontakt@carlsensbarbershop.dk
- carlsensbarbershop.dk
ネガティブなレビューの 44%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Den værste klipning jeg nogensinde har oplevet. UNDGÅ!
Undgå Svendborg Carlsens Barbershop!
Jeg har lige fået den uden tvivl værste klipning jeg nogensinde har fået. Selvom udtrykkelig besked på at pandehåret ikke skulle klippes for kort var blevet givet, er dette stadig formået at blive gjort. Hele frisuren passer ikke sammen fra siderne og til pandehåret. Det er tydeligt at frisøren/frisørene ikke er ordentlig uddannet/udlært. Man starter med at blive drejet 180 grader så man peger væk fra spejlet så man ikke kan se den katastrofale klipning der kommer til at foregå. Udover det får man sprayet 1 liter vand i hele hovedet så det løber ned i ansigtet på én imens håret klistrer sig fast på kinderne. Og desuden er det ikke engang en billig oplevelse at få den værste klipning nogensinde, hvis det i det mindste ikke havde kostet 300kr havde det *måske* hjulpet en bitte smule på det.
Må ærligt indrømme at dette var en…
Må ærligt indrømme at dette var en overall dårlig oplevelse.
En fade der ligger ujævnt og i lag samt hakker ind i siden af håret nogen steder.
Når det kommer til håret på toppen er det ujævnt og mig pandehår var mere lige da jeg kom ind i shoppen end da jeg kom ud.
Må desværre kalde det for en useriøst barber oplevelse og ikke er sted jeg ville anbefale hvis du skal have nogen form for fade med et ordenligt resultat
Nok det væreste klip i mit liv
Nok det væreste klip i mit liv, viser et billede som han alligevel ikke følger. Manden klipper mig næsten kronraget, hvorimod på billedet har jeg en del hår på hovedet

Carlsens Barbershop からの回答
Jeg havde desværre en meget skuffende…
Jeg havde desværre en meget skuffende oplevelse hos denne frisør. Det virkede ikke som om frisøren, der klippede mig, havde den nødvendige faglige uddannelse eller forståelse for min frisure.
Jeg har en relativt klassisk og standard gentleman-style frisure, som blot skulle vedligeholdes. Resultatet blev, at frisuren i praksis blev ødelagt, frem for vedligeholdt.
Derudover betalte jeg 800 kr. for klipning og skægtrimning, hvilket står i meget ringe forhold til både kvaliteten af arbejdet og den samlede oplevelse. Til den pris forventer man et højt fagligt niveau, rådgivning og præcision – hvilket jeg desværre ikke oplevede her.
Samlet set lever oplevelsen ikke op til prisen eller de forventninger, man med rimelighed kan have til en professionel frisør. Jeg kan derfor ikke anbefale stedet på baggrund af mit besøg.

Carlsens Barbershop からの回答
Var i Carlsens Svendborg og Artin laver…
Var i Carlsens Svendborg og Artin laver et fantastisk stykke arbejde med ens hår og der er en hel masse kommunikation for at få den helt rigtig klipning 🌟⭐️
Super service. Fenja som klippede mig er top. Hun lyttede,forstod og leverede det ønskede resultat. Fem stjerner fra mig Dennis "svend"
Et super sted at få styr på håret.
Et super sted at få styr på håret.. professionel service og frisører hvor man altid går fra med et hår der bare sidder..
Så kan varmt anbefales..
Got a very nice haircut from the very…
Got a very nice haircut from the very charming Evan 🥳
Klipning Marcelo
Jeg havde en lidt træls oplevelse i starten, da min barber var forsinket, men efterfølgende trådte Marcelo til og lavede en klipning, der var verdensklasse! Og jeg fik efterfølgende lidt kompensation. Det er dælme service! (Dog må i gerne til næste gang have mindre forsinkelser).
(Aarhus)
Kan varmt anbefales at vælge Gabriel!
Jeg blev klippet hos Gabriel på Vesterbro, som er super dygtig og altid rar at komme hos. Han lytter, tager sig tid og får én til at gå derfra med et smil – og en virkelig god klipning. Kan varmt anbefales!
Evan showed me how they do it in 🇬🇷
Evan showed me how they do it in 🇬🇷
He has incredible attention to detail, and although he is new at Carlsens, I think he is someone to watch out for!
I'll be back to visit Evan on Vesterbrogade.
// Oliver
Gabriel fra shoppen på Vesterbro
Gabriel fra shoppen på Vesterbro, leverer 10/10 service. Det er altid en fornøjelse at komme forbi ham! 🤩. Kan helt klart anbefale ham!
Jeg blev klippet forleden fik slet ikke…
Jeg blev klippet forleden fik slet ikke det jeg bad om den ene side var der manglede at klippe et stykke, guidelines var synlige over alt og generelt vildt dårligt til at klippe ungt.

Som altid 5/5 stjerner for den service
Som altid 5/5 stjerner for den service, klipning og generelt oplevelse, jeg har haft hos Carlsen Barbershop på Frederiksgade i Aarhus. Det er tredje gang jeg er blevet klippet der. Alle gange af Marcelo, som er sygt dygtig og opmærksom på, hvad jeg vil have. Han tager sig god tid til at sætte sig ind i den frisure og stil, jeg gerne vil have, inden han klipper mit garn. Det har altid resulteret i en frisure, som jeg er vildt glad for. Og så er det sgu hyggeligt at snakke med ham også.
Min dreng på 11 er så glad for at komme…
Min dreng på 11 er så glad for at komme hos Lasse , og vil ikke have andre til at klippe sig.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。