Hej R B
Vi forsÞger hver dag at forbedre vores produkt, så vi kan medvirke til, at sikre gode og trygge bilhandler blandt private.
Derfor sÊtter vi også pris på, når folk vil bruge tid på at give os en anmeldelse. De gode glÊder vi os over og de mindre gode vil vi tage ved lÊre af.
Når vi lÊser din anmeldelse, tager vi til genmÊle, da vi ikke er enig i din fremstilling af forlÞbet og vi Þnsker at svare sagligt på de punkter, du rejser.
Du nÊvner, at du har sendt gentagne mails til os. Dem har vi forgÊves forsÞgt at finde frem til. Derfor har vi også bedt dig genfremsende disse, så vi kan få fakta på bordet. Dem har vi ikke modtaget.
Du nÊvner videre en dokumenteret samtale tilbage i juni. Du har fremsendt et skÊrmbillede, der viser vores hovednummer umiddelbart som et indgående opkald hos dig. Vi har undersÞgt dette nÊrmere, og den dag (og umiddelbart de eneste med dig) har vi foretaget to opkald til dig. I det fÞrste opkald enedes vi om at sÊtte din bil til salg hos os. Den blev oprettet til salg samme dag. Det andet opkald forblev ubesvaret. Hvilken dokumenteret samtale du henviser, er vi uforstående overfor.
Det er korrekt, at vi ikke har sendt dig noget dokumentation for, at bilen har vÊret til salg. Det kunne vi selvfÞlgelig have gjort, men på den anden side, er det heller ikke noget, der har vÊret efterspurgt. Vi kan dog oplyse, at vi har betalt for annoncering af bilen på bilbasen siden d. 23. juni og indtil d. 2. august. Det havde vi naturligvis ikke gjort, hvis vi havde vÊret bekendt med, at bilen ikke var mulig at kÞbe.
Vores handelsbetingelser er klare omkring det at have sin til salg via os. Bilen må ikke annonceres andre steder og ikke sÊlges uden om os. Derfor sender vi dig en faktura iht. den indgåede aftale, som efter vores mening er blevet brudt. Den sender vi en lÞrdag, da vi konstaterer forholdet. Det tager vi til efterretning, og vil fremover vurdere, hvorvidt vi kun skal fremsende fakturaer mandag til fredag.
Tonen i vores kommunikation vil vi revurdere, da vi på ingen måde Þnsker at vÊre hverken truende eller aggressiv.
Inden din anmeldelse af os her på Trustpilot, opfordrede vi dig til at fremsende den dokumentation, som du anfÞrer. Det har du valgt ikke at fremsende.
Vi er åbne for dialog og Þnsker at lÞse uenigheder i en ordentlig tone og på et oplyst grundlag. Du er derfor meget velkommen til at tage direkte kontakt til os, så vi kan finde en lÞsning.
Caro