's-Avonds bij Carpentier 3 geïmpregneerde tuinpalen 14cm/ 400cm besteld voor de beste prijs/kwaliteit die ik online kon vinden. Om 8:30 uur al gelijk een belletje dat ze zelf niet tevreden waren over... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik heb hier al vaker besteld. Betere kwaliteit/prijs verhouding ga je niet snel vinden denk ik. En daarbij is de klantenservice ook werkelijk fantastisch. Ik had met spoed wat hout nodig, en Carpe... ãã£ãšèŠã
Via Mohan Stigter werd ik heel snel geholpen (via belletjes en mails) met mijn planken bestelling. Offerte was goed en werd mij vrijwel direct gemaild en ook de afhandeling was geweldig (snel). Compli... ãã£ãšèŠã
Keurige offerte, razendsnel geleverd. Spullen worden tot de voordeur gebracht. Netjes verpakt. Kortom: alles dikke prima!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hofleverancier met ruim 100 jaar ervaring en drie vestigingen in de Randstad. Met ruim 30.000 producten bieden wij een breed assortiment aan hout, bouwmaterialen, ijzerwaren, keukens, sanitair, meubels en tuinhout. Alles onder één dak voor elk bouw-, tuin- of interieurproject. Of je nu particulier of professional bent: je kunt rekenen op deskundig advies, snelle levering én inspiratie in onze showrooms. Zelf ophalen of laten bezorgen? Wij zorgen dat het goed geregeld is.
é£çµ¡å
Postbus 34, 2370 AA, Roelofarendsveen, ãªã©ã³ã
- 088 2277102
- webshop@carpentiermooren.nl
- carpentiermooren.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mooi hout voor een goede eerlijke prijs
Keurige offerte, razendsnel geleverd.
Slechte kwaliteit deuren
Vorig jaar 2 deuren gekocht bij CM. Opgehangen door professionele timmerman. Echter er zit en blijft zoveel werking in het hout zitten dat het sluiten continue problemen oplevert. Timmerman al diverse malen teruggeweest maar mocht niet baten. Zeer ontevreden en teleurgesteld.
Fantastische klantenservice
En daarbij is de klantenservice ook werkelijk fantastisch.
Ik had met spoed wat hout nodig, en CarpentierMooren was hier dé partner voor. Binnen 1 dag geleverd (!!)
Hier begrijpen ze he!. De 4.8 is dan ook dubbel en dwars verdiend!
Perfecte service en heldereâŠ
Perfecte service en heldere communicatie; ook bij âslecht nieuws â als aflevering verttaagd i oh s vanwege weersomstandigheden. Nu afwachten if de aflevering volgende week ook goed verloopt.

CarpentierMooren ããã®åç
Prima nazorg en snel klaar
Na de online bestelling werd ik zeer prettig geholpen met nazorg. De bestelling lag bij het ophalen netjes voor mij klaar
Fijne groothandel voor de bouw
Overzichtelijke webshop, zakelijk op rekening te betalen. Zowel telefonisch, op de mail of directe weborder altijd een snelle respons, deskundig advies en duidelijkheid over levertijden.
Top service super snel geregeld kon hetâŠ
Top service super snel geregeld kon het direct afhalen!!! Bedankt Mohan
Een zeer vriendelijke medewerker
Een zeer vriendelijke medewerker, die mij vakkundig hielp en prima oplossingen aandroeg om mijn bestelling op maat te realiseren. En voor een prima prijs bedankt hiervoor. Fred
Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf enâŠ
Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf en zal het aanraden. Platen die ik besteld waren wat krom waardoor ik zie niet kon verwerken en dit werd uitstekend opgelost en omgeruild.
Goede service en prijzen
Goede service en prijzen. Zeer vriendelijk personeel
Uitstekende service
Uitstekende service, prima geholpen door Mohan. Plaatmateriaal besteld wat op maat gezaagd moest worden. Zaagmachine was stuk en duurde een aantal dagen voordat deze weer gerepareerd was. Hierdoor had men achterstand opgelopen met zaagwerk en zou levering langer gaan duren dan gepland. Mohan heeft kunnen regelen dat het toch op tijd gezaagd en geleverd werd. Top!
Een goede bedrijf met persoonlijk benadering
Een goede bedrijf wat persoonlijk advies geeft en meedenkt aan jou klus.
In goed overleg komen we beiden tot een beslissing.
aanrader
een geweldig efficiënt en behulpzaam bedrijf. snelle afwerking, groot assortiment . aanrader

super geholpen
super geholpen, product was niet voldoende op voorraad, werd direct geschakeld en gelijkwaardig product geleverd. prijzen zijn goed en de klantenservice ook.

Uitermate vriendelijk en klantgericht
Moest glaslatten hebben voor een reparatie aan kozijnen. Gebeld en uitermate vriendelijk en klantgericht te woord gestaan. Er werd voor mij gebeld met de zagerij kreeg te horen dat ik ze diezelfde dag nog kon ophalen. Twee uurtjes later lagen ze netjes klaar.

Geweldig Betrouwbaar bedrijf!
De communicatie, bereikbaarheid en levering waren echt geweldig! Een betrouwbaar bedrijf dat zeer klantvriendelijk is en met je meedenkt. Ik kan iedereen CarpentierMooren aanbevelen!

CarpentierMooren ããã®åç
Top service en erg prettig geholpen.
Top service en erg prettig geholpen.

Zeer aan te bevelen!
Vakkundig advies, zeer prettige communicatie!

CarpentierMooren ããã®åç
Top de bedrijf om samen mee te werken
Een top bedrijf om mee samen te werken ð
Werd altijd op de hoogte gehouden voor verandering.
En top kwaliteit matriaal en zonder beschadedingen ð
Toppers
Gr Martijn aarten