レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

's-Avonds bij Carpentier 3 geïmpregneerde tuinpalen 14cm/ 400cm besteld voor de beste prijs/kwaliteit die ik online kon vinden. Om 8:30 uur al gelijk een belletje dat ze zelf niet tevreden waren over... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb hier al vaker besteld. Betere kwaliteit/prijs verhouding ga je niet snel vinden denk ik. En daarbij is de klantenservice ook werkelijk fantastisch. Ik had met spoed wat hout nodig, en Carpe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Via Mohan Stigter werd ik heel snel geholpen (via belletjes en mails) met mijn planken bestelling. Offerte was goed en werd mij vrijwel direct gemaild en ook de afhandeling was geweldig (snel). Compli... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Keurige offerte, razendsnel geleverd. Spullen worden tot de voordeur gebracht. Netjes verpakt. Kortom: alles dikke prima!

䌁業情報

1. 金物店
  2. 建蚭機械・機噚店
  3. ドア提䟛業者
  4. 断熱甚品店
  5. 材朚店
  6. 金属補品販売業者

圓該䌁業による蚘述

Hofleverancier met ruim 100 jaar ervaring en drie vestigingen in de Randstad. Met ruim 30.000 producten bieden wij een breed assortiment aan hout, bouwmaterialen, ijzerwaren, keukens, sanitair, meubels en tuinhout. Alles onder één dak voor elk bouw-, tuin- of interieurproject. Of je nu particulier of professional bent: je kunt rekenen op deskundig advies, snelle levering én inspiratie in onze showrooms. Zelf ophalen of laten bezorgen? Wij zorgen dat het goed geregeld is.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Slechte kwaliteit deuren

Vorig jaar 2 deuren gekocht bij CM. Opgehangen door professionele timmerman. Echter er zit en blijft zoveel werking in het hout zitten dat het sluiten continue problemen oplevert. Timmerman al diverse malen teruggeweest maar mocht niet baten. Zeer ontevreden en teleurgesteld.

2026幎4月10日

Fantastische klantenservice

En daarbij is de klantenservice ook werkelijk fantastisch.
Ik had met spoed wat hout nodig, en CarpentierMooren was hier dé partner voor. Binnen 1 dag geleverd (!!)
Hier begrijpen ze he!. De 4.8 is dan ook dubbel en dwars verdiend!

2026幎3月5日
5぀星のうち4の評䟡

Perfecte service en heldere

Perfecte service en heldere communicatie; ook bij ‘slecht nieuws ‘ als aflevering verttaagd i oh s vanwege weersomstandigheden. Nu afwachten if de aflevering volgende week ook goed verloopt.

2026幎1月7日

CarpentierMooren からの回答

Bedankt voor uw leuke review! Fijn om te horen dat u onze service en communicatie als helder en prettig heeft ervaren, ook wanneer er door de weersomstandigheden vertraging ontstaat.

We doen ons best om de aflevering volgende week net zo soepel te laten verlopen. Alvast veel succes met uw producten!

Uitstekende service

Uitstekende service, prima geholpen door Mohan. Plaatmateriaal besteld wat op maat gezaagd moest worden. Zaagmachine was stuk en duurde een aantal dagen voordat deze weer gerepareerd was. Hierdoor had men achterstand opgelopen met zaagwerk en zou levering langer gaan duren dan gepland. Mohan heeft kunnen regelen dat het toch op tijd gezaagd en geleverd werd. Top!

2025幎11月6日

aanrader

een geweldig efficiënt en behulpzaam bedrijf. snelle afwerking, groot assortiment . aanrader

2025幎10月21日

CarpentierMooren からの回答

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en het assortiment.

super geholpen

super geholpen, product was niet voldoende op voorraad, werd direct geschakeld en gelijkwaardig product geleverd. prijzen zijn goed en de klantenservice ook.

2025幎10月21日

CarpentierMooren からの回答

Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat we, ondanks de beperkte voorraad, toch een goede oplossing hebben kunnen bieden.

Uitermate vriendelijk en klantgericht

Moest glaslatten hebben voor een reparatie aan kozijnen. Gebeld en uitermate vriendelijk en klantgericht te woord gestaan. Er werd voor mij gebeld met de zagerij kreeg te horen dat ik ze diezelfde dag nog kon ophalen. Twee uurtjes later lagen ze netjes klaar.

2025幎10月17日

CarpentierMooren からの回答

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles zo snel en netjes geregeld kon worden. Succes met je project aan de kozijnen!

Geweldig Betrouwbaar bedrijf!

De communicatie, bereikbaarheid en levering waren echt geweldig! Een betrouwbaar bedrijf dat zeer klantvriendelijk is en met je meedenkt. Ik kan iedereen CarpentierMooren aanbevelen!

2025幎10月16日

CarpentierMooren からの回答

Bedankt voor de leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie en levering.

5぀星のうち5の評䟡

Top service en erg prettig geholpen.

Top service en erg prettig geholpen.

2025幎10月16日

CarpentierMooren からの回答

Fijn dat u onze service als positief heeft ervaren en prettig bent geholpen door onze collega’s.

Zeer aan te bevelen!

Vakkundig advies, zeer prettige communicatie!

2025幎10月14日

CarpentierMooren からの回答

Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons advies en de communicatie.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。