レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Tillmötesgående och hjälpsamt bemötande. Vi kom på sen drop in tid fredag eftermiddag. Besiktningsmannen tog in bilen trots att det blev övertid för honom. Bilen hade fått körförbud i en polisko... もっと見る

5つ星のうち4の評価

企業情報

1. 車検場

当該企業による記述

Carspect är ett ledande företag inom besiktning med över 100 stationer runt om i landet; vi erbjuder smidiga besiktningar som gör ditt fordon säkert för dig och dina medtrafikanter.

2.6

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Lämna in bilen på besiktning på carspect i Motala

Lämna in bilen på besiktning på Carspect i Motala och fick underkänt. Tog med pappren till en mekaniker för att fixa de påstådda felen. Mekanikern kollade då på de påstådda felen och berättade att de inte alls var underkända. Han visade att de felen som han gav var saker som nyligen var bytta av förra ägaren och var bättre än godkända. Har alltså blivit lurad av besiktningsmannen vilken är otroligt oroväckande. Rekommenderar ingen att gå hit om ni inte vill bli lurade på pengar. Kommer aldrig besikta hos dom igen!

2026年4月15日
5つ星のうち5の評価

Tillmötesgående och hjälpsamt …

Tillmötesgående och hjälpsamt bemötande.
Bilen hade fått körförbud i en poliskontroll pga av missad besiktning.

2026年4月10日

Carspect からの回答

Härligt att höra att du fick hjälp och att du är nöjd! Välkommen åter!

5つ星のうち2の評価

De missar viktiga fel och luras på…

De missar viktiga fel och luras på obetydlig ombesiktningskrav

2026年4月2日

Carspect からの回答

Om du anser att något missats eller felbedömts under besiktningen kan du höra av dig till info@carspect.se så tas ärendet vidare och utreds.

5つ星のうち5の評価

En fullkomligt briljant föreståndare…

En fullkomligt briljant föreståndare som trots en för hög bil löste besiktningen. Världsklass i service!
Han tog sig tid när min tid på importgatan var utgången med 5 min. Den muppen var fullkomligt oresonabel!

2026年4月1日

Carspect からの回答

Ser till att personalen på stationen i Bäckebol får ta del av de fina orden!

5つ星のうち1の評価

Bokade tid för vanlig besiktning på en…

Bokade tid för vanlig besiktning på en FULLT fungerande bil. Efter besiktningen blir jag meddelad att jag fått en 2:A pga att mina bromsskivor var sönder och slitna (enligt personalen). Jag har bytt mina bromsskivor och bromsklossar (alla) vilket jag också meddelar personalen. Hon svarar då med lite spydig attityd ”vill du se själv eller”. Jag tackade för mig ock kör direkt till verkstaden där mekanikern kollade på bromsarna direkt (garanti gäller ju efter 6månader fortfarande), jag får tillbaka bilen och enligt mekanikern är bromsarna hela och det finns bara lite rost som går att slitas med några hårda inbromsningar. Jag besiktade bilen på nytt hos en annan firma 4 dagar senare och får där höra att det är fler kunder som har kommit in och sagt exakt samma ”de fick anmärkningar på Carspect”. Min bil gick igenom utan problem! Och det var absolut inga fel på mina bromsar.

2026年3月16日

Carspect からの回答

Ifall du anser att besiktningen blivit felaktig bedömd kan du höra av dig till info@carspect.se så tas ärendet vidare och utreds.

5つ星のうち1の評価

Extremt dålig upplevelse hos Carspect i…

Extremt dålig upplevelse hos Carspect i Vetlanda.

Bemötandet från personalen var otrevligt, nedlåtande och oprofessionellt från början till slut. Det märks tydligt att kompetensen brister, särskilt när det gäller elbilar – något som är oroväckande för en besiktningsstation.

Jag fick dessutom anmärkning på låg nivå av spolarvätska, vilket känns som ett småaktigt och oproportionerligt sätt att försöka underkänna en bil.

Det blev ännu värre vid betalningen. Trots att jag besiktigat andra bilar hos Carspect nyligen kunde de inte hitta mitt kundnummer. Jag visade protokoll som bevis, men istället för att hjälpa till valde personalen att ifrågasätta mig och antyda att jag gjort fel. Att bli bemött på det sättet som kund är helt oacceptabelt.

Helhetsintrycket är en verksamhet med låg servicekänsla, bristande kompetens och ett bemötande som får en att känna sig ovälkommen. Jag kommer inte att återvända och kan inte rekommendera denna station till någon.

2026年3月18日

Carspect からの回答

Väldigt trist om din upplevelse var enbart negativ, då detta inte är tanken. Ifall du anser att du fått felaktiga bedömningar av fordonet så kan saken alltid föras vidare, t.ex. skickas till info@carpsect.se. Din feedback gällande bemötande/upplevelsen förs vidare till ansvarspersoner.

5つ星のうち5の評価

Idag jag var det dags för min MB 06…

Idag jag var det dags för min MB 06 årsmodell kontrollbesiktning. Personalen på carspect - Göteborg Bäckebol var väldigt trevliga fick bra bemötande. Priset var billigare än andra konkurrenter. Jag kommer även nästa år och besikta min bil hos dem ,,,,

2026年2月27日

Carspect からの回答

Tack för detta, du är välkommen åter!

Trevlig och bra service

Nyöppnat i Östersund, är väldigt nöjd med mina hittills 2 besök där!
Trevlig personal och kan varmt rekommendera att besiktiga hos dom ✨

2026年2月19日

Carspect からの回答

Tack för de fina orden, du är välkommen åter!

5つ星のうち1の評価

Fick skäll när de inte hade verktyg att kontrollera mitt släp

Skulle besikta ett släp i tranemo. Lyskontakten på min bil funkade inte pga skadad, och då fick jag underkänt på släpet och skäll för det. Hade tyckt det varit rimligt om carspect hade haft en sån kontakt på en sladd själva för att kunna kolla, vilket jag påpekade. Det kom verkligen inte på fråga. Väldigt underligt tycker jag. Har tidigare haft bra intryck av carspect men tvekar nu att komma tillbaka.

2026年2月12日

Carspect からの回答

Hör gärna av dig till info@carspect.se ifall du anser att något blivit felaktigt under besiktningen, så tar vi ärendet vidare för utredning.

Otrevliga

Otrevliga.
Dåligt bemötande
Var inte i tid.

2026年2月16日

Carspect からの回答

Beklagar att du upplevt det så, vidarebefordrar detta till stationen i fråga för info!

Fick ej kampanj pris

Fick ej kampanj pris trots att jag registrerade koden. Varken stationen eller kundtjänst ville hjälpa.

2026年2月11日

Carspect からの回答

Hör av dig till info@carspect.se så fixar vi till så att du får priset korrigerat!

5つ星のうち4の評価

Mardröm varje år, som ett lotteri

Till och börja med, mycket trevligt bemötande ! Proffsig teknisk kunskap etc, Nåväl gick mitt fordon igenom, svar NEJ, nedslag på vänster bakbroms. Helt korrekt! Han var så trevlig och duktig att det var bara att finna sig att han hade rätt!
Hit åker jag gladigen varje gång när det är dax förbesiktning.
Jag själv är 68 år och har skruvat i 45 med bilar lastbilar fartyg etc men, nu har jag möt min övermanni Alingsås på Carspect Bilprovning, världen är bra liten tack Carspect.

Mvh Thor Lifvendahl

2026年2月10日

Carspect からの回答

Trevlig att läsa, vi framför dessa fina ord till besiktningsteknikern i fråga.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。