Perfect
Recomand cu mare drag! â€ïž Am oferit cadou trei carti personalizate iar reactiile au fost pe masura. Daca va ganditi la un cadou mai special, cartea fermecata pentru copii este optiunea cea mai buna!
CreeazÄ o carte personalizatÄ unicÄ pentru copii cu AI, special pentru fiecare copil. ÃncarcÄ o fotografie, alege o temÄ Èi lasÄ o poveste magicÄ sÄ prindÄ viaÈÄ.
ã«ãŒããã¢
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
O experienta minunata plina de curiozitate si bucurie.
Este un cadou perfect Èi binevenit pentru copii ,nepoÈi.E o carte de calitate cu imagini superbe ale nepoatei mele Èi animÄluÈelor ei Èi cu o poveste captivantÄ.Va recomand cu mare drag Èi vÄ mulÈumesc ð€
CÄrÈile sunt foarte drÄguÈe din punctul meu de vedere , încÄ nu au ajuns la copilaÈi dar sigur o sÄ fie tare încântaÈi pentru ca ei sunt personajele principale, mulÈumim mult!
Ideea este minunata, cartea este de calitate doar ca totul este facut cu AI si e un dezanvantaj mare⊠i-am facut fetitei cadou de ziua ei, a fost incantata pana a dat de detalii⊠intr-o imagine avea cercei, in alta nu, tortul avea o lumanare in plus, papucii diferiti in fiecare imagine⊠eu am editat ce era si tot am avut scapari pe care fetita le-a observat.. dezamagire cand a numarat lumanrile de pe tort ðdaca tot este as de scumpa, poate nu strica si un editor care sa verifice si sa nu lase tot in mana AI-ului⊠mai aveam una pregatita cu vacanta dar m-am razgandit din pricina a micilor detaliilor.
The book looks good, they deliver what they advertise, but the AI who makes the stories and the pictures, it's another thing, really hard to edit the pictures as you want them.
IniÈial am fost scepticÄ, pentru ca totul pare automatizat, un un AI în spate. ÃnsÄ supriza, a fost pe mÄsurÄ. IniÈial am comandat povestea în format PDF sÄ vÄd dacÄ povestea meritÄ. A fost mult peste aÈteptÄri Èi când am vÄzut rezultatul, am comandat-o Èi în format fizic. LuaÈi în considerare ca nu se poate urgenta livrarea, vine cam la 10 zile de la comanda.
Acum aÈteptÄm varianta audio, pe care am ratat-o oferind cartea cadou, am ratat sÄ scanez codul QR de pe coperta. Recomand! O experienÈÄ frumoasÄ care va rÄmâne amintire pe viaÈÄ!
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã