ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Levering is goed en snel verlopen! helaas slechte ervaring gehad met een artikel en dit terug gekoppeld. Helaas vanuit hun kant geen reactie meer mogen ontvangen na een week. Update: op basis van d... ãã£ãšèŠã
Ontzettend goede maar vooral snelle service ! Vandaag besteld is ook echt de volgende dag in huis! Voor vragen kun je bellen en wordt je ontzettend vriendelijk geholpen, ook als je perongeluk iets ver... ãã£ãšèŠã
Altijd correct. Nooit zeuren over defecte batterijen Smokestik. Versturen meteen. Als Postnl weer eens iets kwijt is, verzenden ze direct nieuwe bestelling zonder vragen. Top service.
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
De allernieuwste trends en producten op het gebied van elektrisch roken, esigaret, elektrische sigaret, accessoires en een groots assortiment e-liquid. Ook hebben wij een fysieke winkel gevestigd in Eindhoven waar u 6 dagen per week welkom bent.
é£çµ¡å
Tongelresestraat 276, 5613DV, Eindhoven
- 040-2434225
- Info@cartomizers.nl
- cartomizers.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top klantenservice: snelle, goede oplossingen
Vanwege de kwaliteit van de service bij Cartomizers bestel ik nergens anders meer. Inmiddels 2 ervaringen gehad met de klantenservice waarbij ik elke keer subliem geholpen ben met een snelle reactie op mijn mail en adequate oplossing.
1. Een wegwerp vape werkte niet na opening:
Ik kreeg bij de volgende bestelling deze vape er gratis extra bij.
2. PostNL leveringsproblemen:
Wordt in de gaten gehouden, bij verdere vertraging wordt de order opnieuw verstuurd.
10/10 bedrijf
Elke keer als ik bij jullie bestel
Elke keer als ik bij jullie bestel, smaakt mijn vozol vape verbrand. En als ik het ergens anders koop niet. Ik ben echt ontevreden en wil dat jullie mij het bedrag terug storten. Bij jullie is het de laagste prijs maar het is duurkoop. Ik rook heel lang vozol en heb dit nog nooit eerder meegemaakt. Ik dien hierbij een klacht in! Heb nu al 3 vapes weg kunnen gooien binnen een paar uur!
de enorme klantvriendelijkheid!
ik ben erg tevreden over cartomizers.nlâŠ
ik ben erg tevreden over cartomizers.nl - altijd een correcte levering en zeer klantvriendelijk.
Helaas zijn de prima menthol cartomizers niet meer voorradig - dit vind ik erg jammer
Snelle levering en verder is er nietsâŠ
Snelle levering en verder is er niet echt iets mis gegaan
Altijd snel met het leveren.
Altijd snel met het leveren.
Ook een geweldige services. Heb voor de tweede keer een bestelling voor niks gekregen, omdat post.nl mijn bestelling kwijt heeft geraakt. Top
Altijd op voorraad tegen gunstigeâŠ
Altijd op voorraad tegen gunstige prijzen. Altijd de volgende werkdag gratis geleverd. Aanrader deze leverancier!
Super snelle levering.
Snelle levering!!
Ze leveren altijd op tijd
Ze leveren altijd op tijd, razendsnel. En het is overzichtelijke website
Snelle levering, goede communicatie klantenservice. Verkeerde maat batterijen besteld, kon ze eenvoudig retourneren en geld was keurig vlot terug op de rekening.
Bestelling online altijd snel enâŠ
Bestelling online altijd snel en correct geleverd ðð»geweldige service ð
Altijd een top service
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹