nem og overskuelig webside, masser af gode brands og deres udvalg, hurtig service og utrolig hurtig levering. Har brugt dem flere gange. Hver gang samme positive oplevelse. Og sÃ¥ er mit Pip Studio se... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stort vareudvalg af god kvalitet (jeg var pÃ¥ jagt efter en badekÃ¥be) med klar angivelse af materiale og vaskeangivelse. Aktuelt var der generÞse tilbud pÃ¥ op til 55% rabat. Kunne mÃ¥ske godt Þnske mig... ãã£ãšèŠã
Jeg har modtaget vores meget fine sengetÞj fra PIP Studio ðvi har ikke prÞvet det endnu, men jeg tÊnker at det er lige sÃ¥ fantastisk som de to andre sÊt vi har ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har lÊnge Þnsket mig Pip Studio sengetÞj - og nu havde Casadecor udsalg, og det kunne jeg ikke stÃ¥ for. Jeg fik de flotteste sÊt sengetÞj - og leveringen skete allerede dagen efter. Fantastisk! Tu... ãã£ãšèŠã
CasaDecor.dk er en virksomhed, som startede i 2005 og er fÞrende inden for sÞde barselgaver, super legetÞj til de mindste i familien og kvalitets dyner og hovedpuder til hele familien. Hos Casadecor.dk er vi en lille familie, som sÊtter en Êre i at finde sjove og anderledes produkter fra hele verden. Altid med fokus på gode rene produkter. Casadecor.dk bestrÊber sig altid på at finde de bedste materialer og produkter uden tilsÊtningsstoffer. Hos Casadecor.dk fÞrer vi et stort program i dyner, som er fremstillet Þkologisk uden brug at skadelige tilsÊtningsstoffer. Alle vores dyner har f.eks DINN Certificering, som betyder at alle dun til vores dyner og hovedpuder stammer fra fugle som er slagtet inden plukning og har haft det godt.SengetÞjet stammer fra internationale brands som Marc o Polo, PIP Studio, Essenza og Esprit, alt sammen i samklang med tidens mode inden for boliginteriÞr. Vi har hÊttehåndklÊder, blÞde plaider og legetÞj til de små rollinger, som findes i et rigt udvalg og som lever op til vores kvalitetkrav. IsÊr vores legetÞj fra Kids Concept og Teddykompaniet er utrolig populÊr ved de helt små. Som alle andre bÞrnefamilier, har vi også en stÊrk holdning til priser og unÞdig omkostninger. Derfor har vi fravalgt E-mÊrkeordningen, som koster en stor sum årlig og som kun bliver pålagt varens priser. Vi har stillet os det spÞrgsmål, hvorfor skulle vi pludselig begynde at give dårligere service og til ugunst for os selv og forbrugere, blot fordi der er kommet en ny ordning? Nej vel! Der er selvfÞlgelig helt klart at forbrugeren stilles sikkert i handlen på nettet, men vÊlger man danske leverandÞre er man alligevel sikret inden for lovgivningen og de 14 dages returret, og uden tilfredse kunder, kunne vi ikke eksisterer i så mange år.
Karen Blixens Vej 6A, 7102, Vejle, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Smukke varer. Hurtig levering. Rar og venlig kommunikation.

Casadecor ããã®åç
Hurtig forsendelse og god pris ð¥

Casadecor ããã®åç
Hurtig levering varen svarer til beskrivelse trygt at handle med
SeriÞst virksomhed.
Super glad for mine 2 krus.
Handler der helt sikkert igen.
Virkelig hurtig ekspedition og produktet var helt som det skulle vÊre.
Rigtig fin service og meget hurtig levering ð
Hurtig ekspedition. Har handlet der flere gange. God og venlig service og varerne kom denne gang enormt hurtigt frem. Meget tilfreds.
Hjemmeside med fin beskrivelse
Jeg har kÞbt 2 sÊt Marc o polo sengetÞjs sÊt. De er helt som beskrevet
Sendte ordren fredag morgen og modtog pakken om lÞrdagen
Meget fin og hurtig handel, også selv om jeg måtte sende nogle varer retur. Alt gik meget nemt og ordentligt.
Handler der gerne igen.
Kvalitetsvarer til rimelig pris og hurtig forsendelse.
Hurtig og nem betjening.
Hurtig levering.
Let at bestille, dejlig kvalitet, hurtig forsendelse
Jeg bad om at få et byttemÊrke på den gave jeg kÞbte og få pakket den ind. Den kom uden byttemÊrke og ikke pakket ind. Men jeg fik da den vare jeg bad om :-)
Det var enkelt at kÞbe på webshoppen og varen kom super hurtigt.