För mig som gillar live casino Àr detta en guldgruva. Jag hittade tre sajter med svenskpratande dealers och fantastiska bordsspel. Jag uppskattar ocksÃ¥ att de jÀmför hur olika casinon hanterar insÀttn... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
AnvÀnt sidan otaliga gånger med några bra, några meh gånger. Inga fler detaljer behövs det Àr okej.
Som storspelare Àr det viktigt för mig med bra VIP-program, och hÀr kunde jag enkelt se vilka casinon som erbjuder bÀst lojalitetsbonusar.
äŒæ¥æ å ±
- ãã¥ãŒã¹é£æº
- ã«ãžã
- è³åå Ž
- ã®ã£ã³ãã« ã€ã³ã¹ãã©ã¯ã¿ãŒ
- ãªã³ã©ã€ã³ ã«ãžããŸãã¯èŽå
- ã¬ãã¥ãŒ ãµã€ã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Casinon.com is your go-to guide for online casinos in Sweden. Since 2011, weâve provided expert reviews, comparisons, and insights to help players find the best casinos with top bonuses, fast withdrawals, and smooth registration. Our mission is to make choosing the right casino simple and hassle-free.
é£çµ¡å
Stockholm, ç±³åœ
- noomi.eriksson@casinon.com
- casinon.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Was playing with a friend that can onlyâŠ
Was playing with a friend that can only speak english and there seemed to be a real missed opportunity here. There isn't an english version of the site. Seems very counter intuitive since like most of Sweden speaks it. So I had to translate for my friend that was a pain. But once we got off the site we enjoyed our time. Yhis needs ot be implemented now please!!
IncreÃble wjw
Gillar inte att klaga men nÃ¥gra riktigaâŠ
Gillar inte att klaga men några riktiga nybörjar misstag hÀr. Webbsidans optimering Àr ett skÀmt. Leder till seg prestanda och konstigt utseende på grafiken. Men nÀr webbsidan Àr fixad, jag vÀntar.
Ganska skillnad att spela i Italien vsâŠ
Ganska skillnad att spela i Italien vs hemma i Sverige. KÀnns som mina pengar försvinner 10x snabare?
Jag kommer bli vÀldigt arg snart
Jag kommer bli vÀldigt arg snart. Liksom vad tusan snackar vi ens om lÀngre? Finns det ens nån anledning lÀngre??? Skriv om era reviens.
Slagen av så många sidor
Blir slagen av många andra sidor som Àr lÀttare att hitta. Så att itta nåt annat Àr bara det logiska draget. Enligt mon ödmjuka mening dumpa det och hitta nån annanstans.
AnvÀnt sidan otaliga gÃ¥nger med nÃ¥graâŠ
bara irriterande, synd
Det finns ingen sÀtt vi anvÀnder popup adds i den hÀr dagen och ålder. Personlig, nÀr jag kunde surfa hemsidan hade jag inga problem men popups har gjort min upplevelse hård (de Àr klart bugged på nåt sÀtt).
Ett enkelt grÀnssnitt skapar en okomplicerad upplevelse.
Ett enkelt grÀnssnitt skapar en okomplicerad upplevelse. Jag uppskattar verkligen att denna filosofi har bestått sedan jag började anvÀnda tjÀnsten. En sak vill jag dock nÀmna: recensionernakan ibland bli något utdragna, vilket riskerar att förlÀngaprocessen om man inte Àr uppmÀrksam. Men om detta kan undvikas Àr det absolut vÀrt ett försök.
lÀste nÃ¥ra v intervjus gjorda av NoomieâŠ
lÀste nåra v intervjus gjorda av Noomie o nivåen av insigt hon har Àr helt galet. jag mena prata om riktit svåra Àmnen att snacka om i igaming elr gamblign industin eller va du vill kalla det.
Bra jobbat kasinon teamet
Nischad websida å lite svår at hitta men servicen Àr inovativ.
För mig som gillar live casino Àr dettaâŠ
För mig som gillar live casino Àr detta en guldgruva. Jag hittade tre sajter med svenskpratande dealers och fantastiska bordsspel. Jag uppskattar också att de jÀmför hur olika casinon hanterar insÀttningar och uttag, eftersom det Àr frustrerande nÀr vinster tar flera dagar att få ut. Tack vare den hÀr sidan spelar jag nu på ett casino dÀr jag får ut pengarna inom en timme via Swish.
Det mÀrks att de som driver sidan kanâŠ
Det mÀrks att de som driver sidan kan sin sak. Texterna Àr vÀlskrivna och all information kÀnns noggrant kontrollerad.
Som storspelare Àr det viktigt för migâŠ
Har följt sidan ett tag och sett hurâŠ
Har följt sidan ett tag och sett hur den utvecklats. Nu Àr den Ànnu mer anvÀndarvÀnlig, och filtren för att sortera casinon gör det superenkelt att hitta rÀtt.
Tycker om att recensionerna Àr ÀrligaâŠ
Tycker om att recensionerna Àr Àrliga och inte bara positiva. Det Àr skönt att Àven fÃ¥ veta nackdelarna med ett casino innan man börjar spela dÀr. Jag lÀste till exempel om ett casino som hade en jÀttebra bonus men lite lÃ¥ngsammare kundsupport â och det hjÀlpte mig att vÀlja bort det eftersom snabb support Àr viktigt för mig. Den Àrligheten gör att jag litar mer pÃ¥ rekommendationerna hÀr Àn pÃ¥ mÃ¥nga andra sidor.
Perfekt om man vill jÀmföra casinonâŠ
Perfekt om man vill jÀmföra casinon innan man registrerar sig. Jag hittade ett med både Swish-insÀttning och snabba uttag, vilket var exakt vad jag sökte.
Sidan Àr snyggt designad och laddarâŠ
Sidan Àr snyggt designad och laddar snabbt. För mig Àr det viktigt att det kÀnns professionellt, och hÀr får man både bra info och en trevlig anvÀndarupplevelse.
I have played on many gambling sitesâŠ
I have played on many gambling sites over the years and most have something that eventually turns me away Jag uppskattar sÀrskilt sektionen med free spins. Det Àr enkelt att se vilka erbjudanden som Àr bÀst just nu, och jag har hittat flera utan omsÀttningskrav tack vare detta. Det gör verkligen skillnad nÀr man får behålla vinsterna direkt. För mig som gillar att spela kortare sessioner passar det perfekt, eftersom jag kan hoppa in och spela utan att behöva tÀnka på att omsÀtta en massa gånger. Sidan har hjÀlpt mig att hitta flera bra kampanjer som jag annars hade missat.
VÀldigt pedagogiskt upplagd sajt
VÀldigt pedagogiskt upplagd sajt. Ãven om man aldrig spelat tidigare Àr det lÀtt att hÀnga med och förstÃ¥ skillnaderna mellan olika casinon.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ