Caterking.se レビュー 17

3.6

企業情報

1. 仕出し業者

当該企業による記述

Caterking är en online marknadsplats för att beställa lokal catering för privatpersoner och företag. Sök, jämför och köp lekande lätt hos oss.

3.6

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Gör er själva en tjänst och handla INTE…

Gör er själva en tjänst och handla INTE härifrån! Företaget är oseriöst och drivs av fullkomligt oproffssionell personal! Beställde catering till min frus födelsedag då vi fick besök av vänner och familj. Det skulle bli en trevlig överraskning men två(2!!) Timmar innan gästerna skulle komma fick jag bara ett mail att maten jag beställt var återbetald. Jag ringde upp och fick svar att det detta inte kunde arrangeras då det var för sent, även om jag beställt maten för tre(3!) dagar sedan. Alltså två timmar innan fick jag besked att jag var utan mat till festen. Personlen på telefon var varken villig att hjälpa mig eller bad om ursäkt för detta. Jag sa att det var fruktansvärt oproffsigt och oseriöst, men dem brydde sig varken mer eller mindre av detta. - du får handla på ica sa han på telefonen, vilket jag absolut inte hade tid till. Stort tack till dig, jag fick inte ditt namn men det ångar jag i efterhand. Det betyder bara en sak, detta händer ofta och dem skiter fullständig i sina kunder! Detta är under all kritik och detta företaget borde bli bannlyst!

2023年4月28日
自発的なレビュー
5つ星のうち2の評価

Tyvärr så blev det ingen 10 poängare…

Tyvärr så blev det ingen 10 poängare för Bistro Royal betr min avhämtningsmeny för 3 personer!
Förrätten skagenröra, en av portionerna hade man lagt i en mindre folieform och tryckt på ett papplock, detta blev en mycket tillplattad skagenröra.
Varmrätten fullt o.k.
Tiramisun hade flutit ut i plastförpackningen, alldeles för mycket vätska gick inte att lägga upp, rasade ihop och smakade som vätskeindränkt sockerkaka, ingen vacker syn.
Har många ggr varit gäst på Bistro Royal så dessa missöden blev en negativ överraskning!

2022年12月30日
5つ星のうち1の評価

Missnöjd pga vi bokade hemkörning och…

Missnöjd pga vi bokade hemkörning och dom blev ca 1tim sena på nyårsafton och ingen meddelade oss om att dom.blev försenade, det fick vi reda på efter vi ringt 4 gånger, 3 första gångerna svarade ingen.
Vi beställde utan skaldjur på en av rätterna pga av allergi men fick skaldjur ändå så en kunde inte äta förrätt och huvudrätt samt att maten var is kall när vi fick den, vi kontaktade catringking och dom lova att återkomma med en kompensation för detta,
Detta är 1 månad sen och jag har fortfarande inte fått någon kompensation samt ingen svarar i telefon när man ringer

2022年2月8日

Caterking.se からの回答

Hej! Det var en hel del beklagliga händelser här.
Vi ska försöka vara så sakliga i ärendet så möjligt.

1. Leverantören hade missat er beställning och fick göra några nya. Därav förseningen då nyårsafton var väldigt intensiv för många av våra leverantörer.
2. All mat på nyår är kall och ska värmas enligt instruktioner. Om dessa inte kom med så beklagar vi men vi har påtalat med leverantören ang. missen med beställningen redan med.
3. Den vegetariska var vegetarisk. Återigen en miss att inuti den var ett vegetariskt substitut för skaldjur dvs det var INTE skaldjur. Detta borde framgått tydligare och vi beklagar då man självklart inte testar maten om det ser ut som skaldjur.

Vilket nummer har ni ringt? Maila sebastian@caterking.se så hjälper han er med kompensation för skaldjursrätten.

Team Caterking

5つ星のうち2の評価

Kommunikation med oss och leverantören…

Kommunikation med oss och leverantören med Caterking som mellanhand fungerade inte. Vi fick ingen bekräftelse. När den efterlystes fick vi fel svar med fel adress. Leverantören var utmärkt och hade full koll men vi stod i regnet på fel adress och fick googla oss fram till rätt ställe.

2022年1月11日

Caterking.se からの回答

Hej. Det var beklagligt att detta hände. Maila gärna in till oss på kontakt@caterking.se så ordnar vi ett presentkort för att kompensera detta till er.

Paketering med en miss.

Såklart att det var högtryck nyårsafton med leveranser. Får leveransen en timme innan utsatt tid men det var ok, vi var hemma. De ringer igen efter en stund och undrar om vi har fått för mycket av något men nej tvärtom. Det blev en miss i vår leveransen också, choronsåsen saknades. Gick inte att fixa nu enl leverantören. (Fixade själv till en "fempeppar-sås" till oxfile'n)
Sen ang maten den var bra, nöjda gäster men det hade varit en fördel om man fått reda på hur det skulle paketeras innan. Var det tänkt att äta direkt ifrån plastlådan? I stället för att packa i plastlådor kunde varje del komma separerade för att sen själv portionera upp maten.
Överlag var mat/dessert som sagt, bra. 👍👍👍👍Paketering och missen dålig👎👎
Dan

2022年1月9日

Caterking.se からの回答

Hej! Det var tråkigt att höra att ni inte fick såsen som utlovades. Vi har pratat med vår leverantör om detta så det ska rättas till framöver.

All mat paketeras separat för att man ska kunna dela upp det, t.ex vid större sällskap.

Men vi tar till oss din feedback och uppskattar ärligheten så ser vi till att det bli bättre nästa gång =)

Caterking

5つ星のうち5の評価

Toppenmeny, rekommenderas varmt.

God fortsättning på det nya året!
Kunde inte bli bättre. En mycket god och väl sammansatt nyårsmeny. Vi båda var mycket nöjda. Kommer verkligen att återkomma och hoppas ni finns kvar. Hade aldrig ätit vildand men den var så mör och god, vilken rödvinsås. Allt till 100 % belåtenhet. Tack än en gång!

2022年1月5日

Caterking.se からの回答

Vi tackar så mycket för att vi kunde hjälpa er att hitta mat från Prime Catering till nyår och att den var så god =)

5つ星のうち4の評価

Jag och mitt stora sällskap var vi alla…

Jag och mitt stora sällskap var vi alla supernöjda med maten. Dock hade det kunnat vara tydligare instruktioner på vad som tillhörde vilken rätt (vi beställde från fler än en resturang).

2022年1月3日

Caterking.se からの回答

Tack för er feedback. Vi kommer ha en dialog med våra leverantörer för att förbättra detta till nyår i år =)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。