Rigtig flotte bÞger. De er delt godt og overskueligt op og der er virkelig gode billeder i. Jeg ser frem til at lÊse begge bÞger og komme dybere i yoga universitet.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har yoga appen og bruger den dagligt. Det er nogle fantastiske videoer og vejledningen er god og tilpas. Den kan anbefale, ligemeget hvilket niveau man er pÃ¥. Til oktober skal pÃ¥ yogarejse til Bal... ãã£ãšèŠã
Lige hjemvendt fra en fantastisk tur til Sri Lanka. Fantastisk hotel med den flotteste udsigt til havet. SkÞnne vÊrelser, dejlig pool omrÃ¥de og lÊkker mad i restauranten og det mest venlige personale.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Cathrine er en nÊrvÊrende, autentisk, rolig og super dygtig formidler. Hun har en blÞd og behagelig stemme og en stor viden, som hun generÞst deler ud af. Cathrine fÃ¥r fem stjerner herfra. Som kursi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- æ è¡æ¥è
- ãã¢ãŒ ãªãã¬ãŒã¿ãŒ
- ãšã¬ ãªããªãŒã ã»ã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Cathrineyoga.dk er et selvkÊrligt univers, som inspirerer over 100.000+ mÃ¥nedlige lÊsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjÊl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté! â Cathrine & Tommy
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÊmpe anbefaling af yogarejse
Jeg har vÊret med pÃ¥ Cathrines ayurvediske yoga-rejse til Sri LankaðŽð§ð»ââïž Det var en helt fantastisk oplevelse, hvor alt spillede og dermed gav mulighed for, at man blot kunne lÊne sig tilbage og suge til sig. Stedet er perfekt placeret og har den smukkeste udsigt fra yogasalen, maden var spÊndende og lÊkker, behandlingerne helt i top og Stinna, som underviste i yoga, skabte et rum med ro, fordybelse, udfordringer og eftertÊnksomhed. Turen kan klart anbefales!

Cathrine Yoga ããã®åç
Helt fantastisk app den har alt hvadâŠ
Helt fantastisk app den har alt hvad man har brug for alt efter humÞr og behov, jeg er stor fan, bruger den 3 - 4 gange om dagen, varme anbefalinger herfra,

Perfekt til nybegyndere
Jeg havde aldrig prÞvet yoga fÞr, men efter at have testet de gratis lektioner i en lille måned vidste jeg bare, at jeg måtte have adgang til den fulde version. Så jeg kÞbte et abonnement til mig selv i julegave. Bedste gave EVER!
Biblioteket med Þvelser er KÃMPE, og der er altid noget nyt at prÞve og lÊre. Andre roser opskrifterne, sÃ¥ dem skal jeg helt sikkert ogsÃ¥ prÞve.
Cathrine er supergod til at forklare med en rolig stemme, som passer godt til min temperament.
Jeg vil varmt anbefale app'en til andre!

Ganske enkelt fantastisk
Fantastiske programmer til trÊning på alle tidspunkter af dÞgnet.

Cathrine Yoga ããã®åç
Super dejlig yoga og sunde opskrifter
Super dejlig yoga og sunde opskrifter. Lige når det passer én. SkÞnt med de korte seancer.

Dejlige yogasessioner
Dejlige yogasessioner, som kan passes ind i en travl hverdag :-)
Yoga der passer til mig når jeg har tid
Dejligt at kan dyrke yoga, når jeg har tid og have mulighed for mange valgmuligheder, der passer til det behov jeg har og til den tid jeg har til rådighed på det aktuelle tidspunkt. Også dejligt at der er mulighed for liveyoga.
Overskueligt og let tilgÊngeligt
Overskueligt og let tilgÊngeligt yogaunivers.
Man kan altid finde en sekevs der passer til humÞr, behov og tid man har til rådighed.
Kan varmt anbefale både online forlÞb og yogauddannelse
Det er hele pakken ð
Virkelig godt forklaret og der er noget for hver en smag
Jeg elsker denne app. Der er forskellige slags yoga, men jeg foretrÊkker yin yoga og jeg kan altid finde en jeg har brug for f.eks. til ryg og skuldre, fordÞjelsen eller noget helt andet. Det bedste er, at der også står tid på, så nogen gange tager jeg en på 15 min. og nogen gange i weekenden tager jeg en på 1,5 time. Det er også godt med meditationer og når jeg har lyst til at prÞve noget nyt, så tilmelder jeg mig en af yogakurene. Der er også mange opskrifter. Elsker at der bliver gjort opmÊrksom på, at vi alle er bygget forskellige og at man skal mÊrke efter hvad ens krop kan.
Jeg er ret ny hos Cathrine yoga men detâŠ
Jeg er ret ny hos Cathrine yoga men det jeg indtil nu har prÞvet får mine bedste anbefalinger. Det er let at finde rundt i app og jeg glÊder mig til at udforske yderligere.
Helt igennem godtððŒ
Jeg er sÃ¥ glad for og meget tilfreds med Cathrine Yogað
BÃ¥de den fine, fine bog, appâen og det (forelÞbig) ene retreat jeg har prÞvet.
Jeg er begyndt at abonnere pÃ¥ Cathrines gode sessioner, og har lagt faste tider i min kalender - sÃ¥ er resten bare op til mig selvð
OgsÃ¥ fantastisk med sÃ¥ mange gode overskuelige madopskrifter, samlet ET stedð
Jeg hÃ¥ber af hjertet, at Cathrine har mulighed for at fortsÊtte i mange Ã¥r frem, med at give sÃ¥ meget videre til os, der har opdaget hendeððŒ
Bedste og glade hilsner fra Helle
Grundig og nÊrvÊrende undervisning
Grundig og nÊrvÊrende undervisning, dejligt fÊllesskab og skÞnt netvÊrk.
Appen er nem og overskuelig ogâŠ
Appen er nem og overskuelig og alligevel med mange muligheder. Den bedste yoga app!
Fantastisk trÊningsform og hvor er IâŠ
Fantastisk trÊningsform og hvor er I gode til at guide igennem Þvelserne ð€
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã