Cathrine Yoga レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig flotte bÞger. De er delt godt og overskueligt op og der er virkelig gode billeder i. Jeg ser frem til at lÊse begge bÞger og komme dybere i yoga universitet.

Jeg har yoga appen og bruger den dagligt. Det er nogle fantastiske videoer og vejledningen er god og tilpas. Den kan anbefale, ligemeget hvilket niveau man er pÃ¥. Til oktober skal pÃ¥ yogarejse til Bal... もっず芋る

Lige hjemvendt fra en fantastisk tur til Sri Lanka. Fantastisk hotel med den flotteste udsigt til havet. SkÞnne vÊrelser, dejlig pool omrÃ¥de og lÊkker mad i restauranten og det mest venlige personale.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Cathrine er en nÊrvÊrende, autentisk, rolig og super dygtig formidler. Hun har en blÞd og behagelig stemme og en stor viden, som hun generÞst deler ud af. Cathrine fÃ¥r fem stjerner herfra. Som kursi... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. 旅行業者
  5. ツアヌ オペレヌタヌ
  6. ペガ リトリヌト センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Cathrineyoga.dk er et selvkÊrligt univers, som inspirerer over 100.000+ mÃ¥nedlige lÊsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjÊl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté! – Cathrine & Tommy

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 86ä»¶

レビュヌを曞く

KÊmpe anbefaling af yogarejse

Jeg har vÊret med pÃ¥ Cathrines ayurvediske yoga-rejse til Sri Lanka🌎🧘🏻‍♀ Det var en helt fantastisk oplevelse, hvor alt spillede og dermed gav mulighed for, at man blot kunne lÊne sig tilbage og suge til sig. Stedet er perfekt placeret og har den smukkeste udsigt fra yogasalen, maden var spÊndende og lÊkker, behandlingerne helt i top og Stinna, som underviste i yoga, skabte et rum med ro, fordybelse, udfordringer og eftertÊnksomhed. Turen kan klart anbefales!

2024幎1月19日
自発的なレビュヌ

KÊre Louise 🌞

Tusind tak for din varme anbefaling! Det glÊder mig at hÞre, at du har haft en helt fantastisk oplevelse på vores ayurvediske yoga-rejse til Sri Lanka. SkÞnt at alt fra den smukke udsigt og lÊkre mad til de topklasse behandlinger og Stinnas nÊrvÊrende undervisning skabte det perfekte rum for dig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen 🌎

Dejlig oplevelse

SkÞn tur. Vel planlagt. Smuk lokation

2024幎1月29日

KÊre Nadia 🌞

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glÊder mig, at du havde en skÞn tur og nÞd både planlÊgningen og den smukke lokation.

Vi håber at se dig igen til flere fantastiske oplevelser 🌿

Cathrine

Helt fantastisk app den har alt hvad

Helt fantastisk app den har alt hvad man har brug for alt efter humÞr og behov, jeg er stor fan, bruger den 3 - 4 gange om dagen, varme anbefalinger herfra,

2023幎12月30日

KÊre Vivi 🌞

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gÞr mig så glad at hÞre, at du får så meget ud af appen og bruger den flere gange dagligt. Din begejstring og varme anbefaling betyder virkelig meget!

Perfekt til nybegyndere

Jeg havde aldrig prÞvet yoga fÞr, men efter at have testet de gratis lektioner i en lille måned vidste jeg bare, at jeg måtte have adgang til den fulde version. Så jeg kÞbte et abonnement til mig selv i julegave. Bedste gave EVER!

Biblioteket med Þvelser er KÆMPE, og der er altid noget nyt at prÞve og lÊre. Andre roser opskrifterne, sÃ¥ dem skal jeg helt sikkert ogsÃ¥ prÞve.

Cathrine er supergod til at forklare med en rolig stemme, som passer godt til min temperament.

Jeg vil varmt anbefale app'en til andre!

2024幎1月4日
自発的なレビュヌ

KÊre LÊrke 🌞

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det er fantastisk at hÞre, at appen har vÊret en god start for dig som nybegynder, og at du nyder variationen i biblioteket. Det glÊder mig ogsÃ¥, at min rolige stemme hjÊlper dig godt pÃ¥ vej – og ja, opskrifterne er ogsÃ¥ vÊrd at prÞve!

Tak for din varme anbefaling, og jeg Þnsker dig masser af skÞnne yogastunder fremover 💫

Ganske enkelt fantastisk

Fantastiske programmer til trÊning på alle tidspunkter af dÞgnet.

2023幎12月15日

KÊre Kristin 🌞

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Det glÊder mig, at du nyder de fleksible trÊningsprogrammer og kan bruge dem, når det passer dig bedst.

Vi ser frem til mange flere fantastiske yogastunder sammen 💫

Cathrine

Super dejlig yoga og sunde opskrifter

Super dejlig yoga og sunde opskrifter. Lige når det passer én. SkÞnt med de korte seancer.

2023幎12月15日

KÊre Vibeke 🌞

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det er skÞnt at hÞre, at du nyder både yogaen og de sunde opskrifter, og at de korte yogaklasser passer godt ind i din hverdag.

GlÊder mig til at vÊre en del af flere af dine yogastunder 🌿

Cathrine

Virkelig godt forklaret og der er noget for hver en smag

Jeg elsker denne app. Der er forskellige slags yoga, men jeg foretrÊkker yin yoga og jeg kan altid finde en jeg har brug for f.eks. til ryg og skuldre, fordÞjelsen eller noget helt andet. Det bedste er, at der også står tid på, så nogen gange tager jeg en på 15 min. og nogen gange i weekenden tager jeg en på 1,5 time. Det er også godt med meditationer og når jeg har lyst til at prÞve noget nyt, så tilmelder jeg mig en af yogakurene. Der er også mange opskrifter. Elsker at der bliver gjort opmÊrksom på, at vi alle er bygget forskellige og at man skal mÊrke efter hvad ens krop kan.

2023幎11月26日

Helt igennem godt🙏🏌

Jeg er så glad for og meget tilfreds med Cathrine Yoga😎
BÃ¥de den fine, fine bog, app’en og det (forelÞbig) ene retreat jeg har prÞvet.
Jeg er begyndt at abonnere på Cathrines gode sessioner, og har lagt faste tider i min kalender - så er resten bare op til mig selv😅
Også fantastisk med så mange gode overskuelige madopskrifter, samlet ET sted👍
Jeg hÃ¥ber af hjertet, at Cathrine har mulighed for at fortsÊtte i mange Ã¥r frem, med at give sÃ¥ meget videre til os, der har opdaget hende🙏🏌
Bedste og glade hilsner fra Helle

2023幎11月10日