Cathrine Yoga レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har yoga appen og bruger den dagligt. Det er nogle fantastiske videoer og vejledningen er god og tilpas. Den kan anbefale, ligemeget hvilket niveau man er på. Til oktober skal på yogarejse til Bal... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Lige hjemvendt fra en fantastisk tur til Sri Lanka. Fantastisk hotel med den flotteste udsigt til havet. Skønne værelser, dejlig pool område og lækker mad i restauranten og det mest venlige personale.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Cathrine er en nærværende, autentisk, rolig og super dygtig formidler. Hun har en blød og behagelig stemme og en stor viden, som hun generøst deler ud af. Cathrine får fem stjerner herfra. Som kursi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vild, magisk og helt igennem fantastisk (personlig)rejse frem til certificeringen som yogalærer. Gennemtænkt og veludført uddannelsen med fantastiske lokationer. Nor i Kbh og Jannata Resort og Spa... もっと見る

企業情報

1. ヨガ インストラクター
  2. フィットネス センター
  3. スポーツ ツアー代理店
  4. 旅行業者
  5. ツアー オペレーター
  6. ヨガ リトリート センター

当該企業による記述

Cathrineyoga.dk er et selvkærligt univers, som inspirerer over 100.000+ månedlige læsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjæl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté! – Cathrine & Tommy

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 85

レビューを書く

Professionel og venlig tilgang

Jeg oplevede en professionel og venlig atmosfære og tilgang til eleverne under min uddannelse hos Cathrine Yoga. Jeg vil til hver en tid anbefale andre at tage en yoga uddannelse hos Cathrine.

Cathrine Yoga からの回答

Tusind tak for dine kærlige ord! Det varmer at høre, at du oplevede en professionel og venlig tilgang under vores yogauddannelse. Held og lykke på din yogalærerrejse – og du er altid velkommen tilbage, når du har brug for mere yogafordybelse og selvkærlighed 🤍

5つ星のうち5の評価

Yinyoga uddannelse med høj faglighed og god struktur.

Uddannelsen er perfekt struktureret med en god balance mellem teori og praksis. Jeg har fået en dyb forståelse for bindevæv, meridianbaner og det autonome nervesystem, og jeg føler mig nu klædt 100 % på til at undervise andre. Man kan virkelig mærke Cathrines store passion og høje faglighed.sammen med de 2 andre dygtigt undervisere. Hvis du overvejer at tage springet, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger med herfra!
Annette Zeuthen 🧘🙏

2026年6月7日

Kære Annette 🤍

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du oplevede en god balance mellem teori og praksis, og at du nu har fået en dyb forståelse for bindevæv, meridianbaner og det autonome nervesystem. Det er præcis den faglighed, vi stræber efter at give videre på vores Yin Yogauddannelse.

Tak for de varme ord om både mig og de andre undervisere – det betyder meget.

Held og lykke på din yogalærerrejse, Annette! 🙏

Yoga kursus.

Jeg har deltaget i yang yoga instruktør kurset 2026. Og blev klædt godt på til at formidle yogaselv med en begrænset forudviden. Dejligt højt og professionelt niveau på underviserne.

Kære Anton

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du følte dig godt klædt på til at formidle yoga selv, og at niveauet hos underviserne mødte dine forventninger – også med begrænset forudviden.

Held og lykke på din yogalærerrejse, Anton! 🙏

5つ星のうち5の評価

En spændende og lærerig uddannelse

En spændende og lærerig uddannelse. Fik rigtig meget med derfra og føler mig godt klædt på til at gå ud og undervise i Yin yoga.

Kære Lærke 🤍

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du fik så meget med dig og nu føler dig godt klædt på til at undervise i yin yoga.

Held og lykke på din yogalærerrejse, Lærke! 🙏

Velstruktureret forløb med…

Velstruktureret forløb med gennemarbejdet manual. En seriøs uddannelse som jeg er dybt taknemmelig for at have haft muligheden for at gennemføre 🙏

Kære Tina 🤍

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du oplevede et velstruktureret forløb med en gennemarbejdet manual, og at uddannelsen har givet dig så meget.

Held og lykke på din yogalærerrejse, Tina! 🙏

Fanstatisk sted

Fanstatisk sted, hvor man føler sig set og tryg. Jeg går ud i verden, som den yoga lærer, det er meningen jeg skal være.
De varmeste og blide anbefalinger herfra.

Kære Michelle 🤍

Tusind tak for dine varme ord! Det betyder så meget for os, at du følte dig set og tryg, og at du nu går ud i verden som den yogalærer, du var ment til at blive.

Held og lykke på din yogalærerrejse, Michelle! 🙏

Fuld tilfreds!

Jeg er meget tilfreds med min uddannelse fra Cathrine Yoga. Jeg kan varmt anbefale Cathrine og hendes team af meget kompetente medarbejdere!

Kære Camilla 🤍

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er fuldt tilfreds med din uddannelse, og tak for de varme ord om både mig og hele teamet.

Held og lykke på din yogalærerrejse, Camilla! 🙏

5つ星のうち5の評価

Et vel tilrettelagt program for yang…

Et vel tilrettelagt program for yang uddannelsen med meget dygtige lærere .

Kære Rebecca 🤍

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du oplevede et velt tilrettelagt program på Yang Yogauddannelsen og var glad for underviserne.

Held og lykke på din yogalærerrejse, Rebecca! 🙏

5つ星のうち5の評価

Nem og overskuelig app med alle…

Nem og overskuelig app med alle tænkelige variationer så der altid er en træning man kan bruge.

2026年5月28日

Kære Mette 🤍

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du finder appen nem og overskuelig, og at du altid finder en træning, der passer til dig.

Dejligt univers

Dejligt nemt at finde rundt i. Alle mulige typer for yoga, meditation mv. Lækre opskrifter. Alt i alt et perfekt univers 🙏❤️

2026年5月25日

Kære Pia 🤍

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du finder dig godt til rette i universet og nyder både yoga, meditation og opskrifterne.

5つ星のうち5の評価

Cathrine Yoga balsam til sundhed og ro

Cathrine Yoga er et enkelt men godt designet online tilbud til aktivitet med Yoga I centrum.
Cathrine er meget nærværende og engageret i sin tilgang.
Der tilbydes ofte nyt, hvilket er meget motiverende.
Jeg bruger Yoga sessions dagligt og anvender ofte de periodevise yogakure for strømlining og inspiration.

2026年5月22日

Kære Jonna 🤍

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, hvor meget appen betyder for din daglige praksis, og at de løbende kure giver dig inspiration og struktur.

Det perfekte yoga/pilates univers🙏

En helt igennem perfekt app med mange forskellige yoga-og pilates klasser. I alle niveauer, behov og alt hvad “hjertechrakraet” behøver. 💚. 🙏

2026年5月22日

Kære yogaven 🤍

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du finder appen perfekt – med klasser i alle niveauer og noget til alle behov.

De varmeste anbefalinger

Jeg har både rejst med CathrineYoga og benytter yoga-appen hyppigt og er meget tilfreds med CathrineYoga :) Synes Cathrine er varm og imødekommende når man kontakter hende og det hele er meget jordnært, hvilket gør at jeg rigtig gerne vil give en anbefaling herfra

2026年5月11日

Kære Margherita 🤍

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er glad for både rejserne og appen, og at du oplever os som varme og jordnære.

5つ星のうち2の評価

Marokko Power Retreat

Jeg var i Marokko på Power Retreat i januar. Retreatet var markedsført som et luksuriøst resort med fokus på ro, komfort og velvære. Desværre var min oplevelse noget helt andet.

Den første lejlighed jeg blev indlogeret i, var iskold og meget mørk, fordi store buske dækkede for alt lys. Andre gæster oplevede det samme med manglende lys ind. Airconditionen virkede ikke, og jeg måtte kontakte receptionen mange gange for at få en tekniker. På tredjedagen blev jeg flyttet til en anden lejlighed. Her var der mere lys, men airconditionen i soveværelset virkede heller ikke dér. Igen gik der tid med teknikere og henvendelser til receptionen. Samtidig var der renovering på resortet deraf en del støj.

Der var også mange katte på resortet. De sprang blandt andet op på bordene under måltiderne og miavede højlydt udenfor dørene om natten. Min sidste nat blev jeg holdt vågen af det og måtte endnu engang kontakte receptionen. Flere steder lugtede der desuden kraftigt af kattetis.

Alle aftensmåltider foregik udendørs, og flere aftener sad mange af os og frøs, fordi det blæste meget, og der ikke var ordentlig læ. Terrassevarmerne var ikke nok, og der måtte efterspørges tæpper og andre steder at sidde.

Yogatimerne med Cathrine var fantastiske, og det samme med pilatestimerne hos Line. Yogasalen med den fantastiske havudsigt kunne noget helt særligt. Timerne her og fællesskabet var klart det bedste ved turen.

Men samlet set mener jeg ikke, at opholdet levede op til det, der blev markedsført som et luksuriøst retreat, særligt ikke til prisen.

Jeg sendte efterfølgende min feedback direkte på mail, og vi havde også en telefonsamtale om det. Men det ændrer desværre ikke på, at en stor del af opholdet kom til at handle om kulde, støj, manglende komfort og ting der ikke fungerede — fremfor ro, restitution og velvære.

2026年1月31日

Kære Majbritt

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at dele af opholdet ikke levede op til dine forventninger til ro, komfort og velvære.

Samtidig er vi meget glade for at læse, at yogaen, pilatesundervisningen, yogasalen med havudsigt og fællesskabet blev nogle af ugens store lyspunkter for dig 🤍

Det kom som en stor overraskelse for os at modtage din feedback efter retreatet, da vi under selve retreatet oplevede dig som glad og tilfreds. Vi havde løbende kontakt med dig under opholdet, både i forbindelse med personlig assistance og gennem hyggelige samtaler undervejs, men vi blev desværre ikke gjort opmærksomme på, at disse forhold fyldte så meget for dig under rejsen.

Vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores gæster under selve rejsen, hvis noget ikke fungerer tilfredsstillende, så vi har mulighed for at handle og finde løsninger med det samme. Derfor er vi også kede af, at vi ikke fik mulighed for at hjælpe dig yderligere under opholdet.

I forhold til aftensmåltiderne var det muligt at spise både inde og ude. Størstedelen af gruppen ønskede at spise ved havet og nyde solnedgangen, og derfor spiste vi undervisere primært her, men det var helt frit for alle at vælge, hvor de ønskede at sidde.

Tak igen for både dine rosende ord og din feedback, som vi tager med os videre.

Cathrine & Tommy

5つ星のうち5の評価

Endnu en fantastisk rejse med Cathrine…

Endnu en fantastisk rejse med Cathrine Yoga, hvilket bare bekræfter at her er tale om et rejsebureau med styr på tingene og med ildsjæle bag! Denne rejse gik til Færøerne med hotel, spa, yoga og vandring. Alt var veltilrettelagt i luksuriøse omgivelser. Yogaklasserne var planlagt så hele kroppen kom i fokus og alle kunne være med, uden at det blev kedeligt eller langsommeligt. Næste rejse er allerede bestilt og flere er kommet på ønskelisten.

2026年4月22日

Kære Stephanie

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤍

Hvor gør det os glade at høre, at du endnu en gang har haft en skøn oplevelse med Cathrine Yoga Travel. Færøerne er noget helt særligt, og vi er så glade for, at du nød både yogaen, vandringerne, spaen og de smukke omgivelser 🌿

Og hvor dejligt, at næste rejse allerede er bestilt 🥰 Vi glæder os til at rejse med dig igen.

Cathrine & Tommy

5つ星のうち5の評価

Alt det en underviser og rejsearrangør…

Alt det en underviser og rejsearrangør har indflydelse på var veltilrettelagt og professionelt udført.
Hotel, mad og rejseguider fra Færøerne, også virkeligt godt. Vejret og de andre deltagere gjorde hele oplevelsen så sanserig og energiladet. Flot arbejde fra Cathrine hele vejen igennem❤️🙏❤️

Kære Cecilia

Tusind tak for din smukke anmeldelse 🌸

Det gør mig så glad at høre, at du har haft en så sanserig og energifyldt oplevelse på Færøerne 💫🤍

Jeg er virkelig taknemmelig for dine ord og for, at du mærkede både rammerne, undervisningen og den særlige stemning på rejsen 🧘‍♀️🙏

Du er hjerteligt velkommen igen 🤲

Helstøbt oplevelse

Det var første gang jeg har rejst med Cathrine Yoga Travel, men nok ikke den sidste. Det var en meget helstøbt oplevelse og der var styr på alle de mindste detaljer, der var med til at gøre det til en uforglemmelig oplevelse, som jeg klart vil anbefale til alle!

Kære Katrine

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸 Det gør mig virkelig glad at høre, at din første rejse med Cathrine Yoga Travel blev en så helstøbt og uforglemmelig oplevelse 💫🤍

Jeg er så taknemmelig for dine ord – og det betyder meget for mig, at du mærkede omsorgen i de små detaljer 🧘‍♀️🙏

Du er hjerteligt velkommen igen 🤲

Vi elsker Færøerne med Cathrine

Rigtig god tur, pris og kvalitet står mål, lækkert hotel og god yogasal. Cathrine styrer som altid, dygtigt og sikkert og har et kærligt øje på hver enkelt af os. 💓

Kære Mieke og Kim

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse 🌸 Det gør mig så glad at høre, at I havde en rigtig god tur, og at både hotel, yogasal og helhedsoplevelsen levede op til jeres forventninger 💫🤍

Jeg er virkelig taknemmelig for jeres ord – og for at I mærkede nærværet og omsorgen undervejs 🧘‍♀️🙏

I er hjerteligt velkomne igen 🤲

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。