Rigtig flotte bÞger. De er delt godt og overskueligt op og der er virkelig gode billeder i. Jeg ser frem til at lÊse begge bÞger og komme dybere i yoga universitet.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har yoga appen og bruger den dagligt. Det er nogle fantastiske videoer og vejledningen er god og tilpas. Den kan anbefale, ligemeget hvilket niveau man er pÃ¥. Til oktober skal pÃ¥ yogarejse til Bal... ãã£ãšèŠã
Lige hjemvendt fra en fantastisk tur til Sri Lanka. Fantastisk hotel med den flotteste udsigt til havet. SkÞnne vÊrelser, dejlig pool omrÃ¥de og lÊkker mad i restauranten og det mest venlige personale.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Cathrine er en nÊrvÊrende, autentisk, rolig og super dygtig formidler. Hun har en blÞd og behagelig stemme og en stor viden, som hun generÞst deler ud af. Cathrine fÃ¥r fem stjerner herfra. Som kursi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- æ è¡æ¥è
- ãã¢ãŒ ãªãã¬ãŒã¿ãŒ
- ãšã¬ ãªããªãŒã ã»ã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Cathrineyoga.dk er et selvkÊrligt univers, som inspirerer over 100.000+ mÃ¥nedlige lÊsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjÊl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté! â Cathrine & Tommy
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
YinYangMeditationsuddannelsen hosâŠ
YinYangMeditationsuddannelsen hos Cathrine Yoga er en meget velorganiseret uddannelse, med super professionelle og omsorgsfulde undervisere. 6 dage i KÞbenhavn og 16 dage på Bali. En fysisk og mental rejse i de smukkeste omgivelser på Jannata Resort & Spa.
Jeg havde ikke meget erfaring med Yoga - men jeg fÞler mig så klar til at begynde min Yogapraksis.

En inspirerende og lÊrerigâŠ
En inspirerende og lÊrerig yogauddannelse med dygtige og engagerede undervisere, som hver isÊr byder ind med deres styrker. Uddannelsen fÞles både professionel og autentisk. Et skÞnt yoga fÊllesskab, som jeg varmt kan anbefale til andre.

Yogaretreat på Zanzibar med Cathrine
Jeg deltog i Yogaretreat pÃ¥ Zanzibar 11.â21. oktober 2025 â en fantastisk rejse fra start til slut. Qatar Airways leverede en rigtig god flyrejse, hvor afgangstiderne passede perfekt, selvom turen var lang.
Vi boede på Queen Hotel, som fuldt ud levede op til forventningerne: stort udvalg af morgenmad, lÊkker 3-retters aftenmenu, hyggelig aftenunderholdning og en skÞn, afslappende atmosfÊre ved stranden, poolområdet og restauranten. Virkelig godt personale, der leverede en ekstrem god service samt rengÞring to gange om dagen.
Hotellet arrangerede spÊndende ture som snorkeltur, spice tour og Stone Town-tur, hvor vi altid fÞlte os i trygge og professionelle hÊnder.
Yogaen var helt igennem fantastisk â bygget op sÃ¥ alle kunne vÊre med, uanset niveau. Cathrine er utrolig dygtig til at forklare yogaens effekt pÃ¥ kroppen, og hendes undervisning var bÃ¥de professionel, inspirerende og nÊrvÊrende.
En oplevelse jeg varmt kan anbefale til alle, der Þnsker en kombination af ferie, afslapning og fordybelse â og yogaen kan sagtens dyrkes som par, hvor begge deltager.

Cathrine Yoga ããã®åç
En stor oplevelse, som kun kan anbefales.
Sidder tilbage med en fantastisk mavefornemmelse efter Jeres Yoga retreat på Zanzibar.
Dejligt at tage af sted, hvor alt fungere fra vi trÊder ind i lufthavnen til vi lander hjemme igen.
Det var dejligt at oplever yogaen sÃ¥ intenst pÃ¥ sÃ¥ smukt et sted med masser af positiv energi â en stor oplevelse, som kun kan anbefales.

Cathrine Yoga ããã®åç
Nemt at finde den Þvelse som hjÊlper på mit problem.
App nem at gå til, sÞge efter relevant Þvelse og Cathrine laver gode video programmer.
Altid flere muligheder ðð»

Kan varmt anbefales.
Catrine yoga appâen er meget brugervenlig.
Du kan vÊlge mellem flere forskellige slags yoga og nemt sÞge efter et bestemt fokusområde. Kan varmt anbefales. Som en bonus er der også adgang til sunde opskrifter.

Zen ved Vesterhavet!
Fra det Þjeblik, vi trådte ind på Klitgården og blev hjerteligt budt velkommen af vores sÞde instruktÞr, Katrine Suhr, fÞlte vi straks den ro og gode energi, der omsluttede stedet. Vi havde en fantastisk weekend med både skÞn yoga, vandretur og morgenbad i havet, lÊkker mad og gode snakke med de andre retreatgÊster. Vi tog begejstrede, inspirerede og genopladede derfra og glÊder os allerede til at opleve et nyt retreat hos Cathrine Yoga!

Cathrine Yoga ããã®åç
Appen er så nem og god at bruge
Appen er sÃ¥ nem og god at bruge. Og Cathrine har sÃ¥ skÞn en stemme og guider rigtig godt ðð»

Super fantastisk univers
Super fantastisk univers, super fantastiske yogaklasser, hvor alle kan vÊre med uanset niveau, og sidst men bestemt ikke mindst SUPER KUNDESERVICE!

Cathrine Yoga ããã®åç
Catrine er sÞd og nÊrvÊrende i hendesâŠ
Catrine er sÞd og nÊrvÊrende i hendes undervisning - så man har fÞlelsen af at vÊre tilstede i samme rum.

Super god yoga app
Super god yoga app. Fantastiske undervisere og yoga alle kan vÊre med til på alle niveauer. Nemt at finde rundt i og gode og inspirerende madopskrifter.

Fantastisk yoga
Jeg har fulgt Cathrineyoga via sociale medier i omkring 10 år. Jeg har altid fÞlt mig beroliget af hendes stemme og måde at tale på. Jeg har vÊret medlem på appen i 6 mdr for det var endelig tid for mig at komme igang med at styrke kroppen efter en masse sygdomsforlÞb så jeg var en ren tumling i starten og helt nybegynder. Jeg tog korte videoer i starten og har efterhånden kunnet trÊne op til 40 minutter. Jeg har kun ros tilovers for konceptet. Jeg trÊner stort set hver dag, og det er virkelig, som hun beskriver, en selvkÊrlig pause. Instruktionerne er forståelige for en begynder og tonen altid lys.

Jeg er fan!
Super fed app. Som bÞrnefamilie er det så dejligt at kunne lave yoga når det passer ind i mit program og lige lave det som min krop trÊnger til.
Det eneste jeg kunne Þnske mig, var at man kunne sortere videoer på udstyr.
Har også vÊret på to retreats⊠De er simpelthen skÞnne. Cathrine har bare en rolig og rar personlighed som skaber ro hos en selv når man er afsted. Det er så skÞnt!

FuldstÊndig fantastiske dage pÃ¥ MÞn ð§
FuldstÊndig fantastiske dage pÃ¥ MÞn ð§
Cathrine en en vidunderlig underviser, vis og indlevende.
Et skÞnt sted, vÊrelser og mad i TOP.
Kan kun anbefalesð¥°

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹