Prima levering en goed verpakt. Producten van Cavus zijn van goede kwaliteit en functioneel. Heb mijn Sonos era 300 op standaards van Cavus geplaatst echt een aanrader. Wel nog een klein aandachtsp... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kwaliteit en goede service Na een zoektocht naar een gedegen tv-standaard en een wall mount heb ik Cavus op het internet gevonden. Voor deze aanschaf wilde ik het materiaal met eigen ogen zien e... ãã£ãšèŠã
Dit is een voorbeeld van een online shop. Zeer snel antwoord op technische en commerciële vragen, prima communicatie over verzending en levering. Een vraag om een backorder (mediahouder) sneller te le... ãã£ãšèŠã
Goede heldere communicatie; denkt mee en geeft goede suggestie. Heb een Sonos Arc Ultra en Era 300 ophangbeugels hier aangeschaft. Deze zijn van super goede kwaliteit. Had dit eerlijk gezegd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Géén afleiding van de optimale kijk- en luisterervaring. Met CAVUS vind jij altijd een passende oplossing in design en functie
é£çµ¡å
Drachmeweg 9, 2153 PA, Nieuw-vennep, ãªã©ã³ã
- 0252345 480
- Info@cavus.shop
- cavus.shop
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Levering snel en goed.
Not suitable for Sony HT-A5000
Good quality, easy mounting, good service, size I was looking for but not aimed for my soundbar Sony HT-A5000. Too heavy. Hence my rating. However, I would strongly recommend Cavus.
Netjes en behulpzaam te woord gestaanâŠ
Netjes en behulpzaam te woord gestaan aan de telefoon. Er werd direct gekeken of het item op voorraad was.
Ook werd goed aangegeven hoe lang het uiterlijk zou duren voordat het item in ons bezit zou zijn.
Goede alternatieve en betaalbare speaker muurhouders!!
Goede alternatieve en betaalbare speaker muurhouders voor bluesound. Daarnaast zeer snelle levering.
Cavus komt haar beloftes na.
Cavus heeft een eerder aangeboden upgrade, die achteraf logistiek niet mogelijk bleek te zijn, toch weten na te komen. Hartelijk dank hiervoor.
Helemaal perfect
Helemaal perfect, werd snel verzonden en goed op hoogte gehouden.
Ik had ook nog een vraag over mijn order en die werd supersnel beantwoord.
Goed verpakt en snel geleverd.
Prima levering, goed verpakt en mooi product.
Prima levering en goed verpakt.
Producten van Cavus zijn van goede kwaliteit en functioneel.
Heb mijn Sonos era 300 op standaards van Cavus geplaatst echt een aanrader.
Wel nog een klein aandachtspuntje, bestelling gedaan rond de feestdagen, bleek dat ze gesloten waren en kwam daar pas achter na plaatsen van de bestelling, moest dus ruim een week wachten.Dit stond wel klein bovenin als banner maar viel niet op, mag wat nadrukkelijker worden aangegeven.
Perfect geleverd volgens afspraak
Perfect geleverd volgens afspraak
Duidelijke webshop
Niet geleverd wat op plaatje stond enâŠ
Niet geleverd wat op plaatje stond en ik besteld heb
Received the order super fast.
Snelle levering, nemen product terug bij niet tevreden, ook als je als klant een verkeerde keuze hebt gemaakt.
Ik had witte standaarden besteld. Stond niet zo mooi in ons interieur. Heb ze terug gestuurd en de zwarte besteld. De witte werden netjes gecrediteerd.
Netjes op afgesproken tijd geleverd
Ik had een klein probleempje
Ik had een klein probleempje, maar dat werd meteen en perfect opgelost
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ