レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb nu voor de tweede keer een bestelling geplaatst bij CBD Koning en ook deze keer was alles super snel verzonden en netjes verpakt! Wederom bedankt voor jullie goede en snelle service! En... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sinds kort achter deze shop gekomen, twee bestellingen gedaan. Snel geleverd en extra's naast mijn bestelling gekregen. Ik ben zeer tevreden.

5つ星のうち3の評価

Ziet er niet uit zoals op de website, ook bijzonder kleine topjes gekregen schandalig! Levering duurt ook zeker 7 dagen terwijl hun website anders doet uitschijnen. *** Bijkomend *** Na 10 mi... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ik ben al langere tijd klant bij CBD Koning en ben oprecht enorm tevreden. De kwaliteit van de producten is consistent goed en bestellingen worden altijd zeer snel verzonden. Onlangs had ik hel... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ドラッグ ストア
  2. 香味料、香料、アロマ製品提供業者
  3. 植物薬店
  4. お香専門店

CBD Koning について

当該企業による記述

Welkom op de Trustpilot pagina van CBD Koning!

Wij, het team van CBD Koning, verkopen CBD wiet, CBD hasj en CBD rocks producten. Dit doen wij sinds 2019 via verschillende webshops waaronder CBD-Koning.nl, MisterCBD.nl en CBDiscounter.nl! Wij leveren een ruim assortiment hoogwaardige CBD cannabis/hennep producten voor de scherpste prijs!

Vandaag voor 15:30 uur besteld (en betaald), is dezelfde dag nog verzonden via PostNL inclusief Track & Trace code! Voor vragen over onze producten zijn wij van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via 020 210 1600 (tussen 10:00 en 17:00 uur).

* Helaas bieden wij geen iDeal betaalmogelijkheid aan omdat wij van deze betaaldienst worden geblokkeerd door Adyen, Mollie en Stripe. Waarom? Omdat wij cannabis/hennep producten verkopen... Meer informatie over deze vorm van discriminatie/ uitsluiting die wij als bedrijf ervaren lees je op PayMyCBD.nl.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Helemaal top!!

Ik sta op het punt om weer een bestelling te plaatsen en kwam op de review site terecht. Ik twijfelde ook om te bestellen zonder ideal. Toch geprobeerd en alles netjes binnen incl track and trace. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

2023年9月26日

CBD Koning からの回答

Dank dat je toch de poging hebt gewaagd om te bestellen en om tevens je bevindingen te delen met anderen! Wij begrijpen dat het apart aanvoelt omdat er geen iDeal is en zijn dankbaar voor reviews als deze die eventuele twijfel bij nieuwkomers doen afnemen 💚

5つ星のうち5の評価

Very serious company and excellent delivery and costumer service! Thank you!

They are the best in this game !!! Super recommended ,they know exactly how to treat their costumers !

2023年9月21日

CBD Koning からの回答

Thank you so much for these kind words! We love weed and we try to bring this passion to our products and services! We're happy to see that you have experienced this is a big plus! 💚

Top levering !

Top levering en super netjes.. incl een leuke verrassing !

2023年8月31日

CBD Koning からの回答

Wat is het leven nou zonder een cadeautje...? Dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! 💚

Fijne ondersteuning!

Fijne wiet! Kleine bestelling gedaan om te proberen of het wat voor me zo zijn. Bestellen zelf gaat makkelijk, er is genoeg keuze en uitleg te vinden op de site. Besteld om mezelf te ondersteunen in het wegstappen van THC. Deze wiet is zeker een aanrader om van de verslaving weg te kunnen stappen op een redelijk doenbare manier. ze hadden er een cadeautje bijgedaan wat een fijne verassing was. Goede kwaliteit! Snelle levering. Zeker aan te raden voor afkicken! Maar ook voor ptss! Bestelling 2 is onderweg

2023年8月15日

CBD Koning からの回答

Wat een uitgebreide review, dank hiervoor! Wij zijn zeer blij te lezen dat CBD ook voor jou een rol kan spelen bij het wegstappen van de THC! Het zijn nogal lastige trajecten en hoe fijn dat CBD hier een bijdrage in kan leveren! Wij hopen dat andere in soortgelijke situaties je review onder ogen zullen krijgen! 💚

5つ星のうち5の評価

100% legit en de moeite waard!

op de website worden goede tips gegeven om te stoppen of minderen met blowen, wat voor mij goed van toepassing was, ik was een beetje sceptisch over de betalingsmethode en echtheid van het product, maar:
alles zoals beschreven, topkwaliteit, snel geleverd inclusief track & trace, en bij mijn eerste (en zeker niet de laatste) bestelling een cadeautje extra erbij geleverd. super!

2023年8月1日

CBD Koning からの回答

Weer lovende woorden van een CBD ambassadeur die zelf heeft ervaren wat CBD kan betekenen! Dank je wel voor het delen van je ervaring, dit waarderen wij zeer! 💚

Precies zoals beloofd !

Precies zoals beloofd !

Inderdaad netjes met track en trace verzonden en dag later ontvangen.

Prima producten voor een hele zachte prijs.

2023年7月20日

CBD Koning からの回答

Bedankt voor deze positieve review! Wij versturen onze zeer goed geprijsde items bijna altijd de dezelfde dag en zijn blij te lezen dat je de items de volgende al heb mogen ontvangen! Stuur ons even een mail met je gegevens zodat wij je een bedankje kunnen sturen voor je review! 💚

Super!

Van de week nog maar weer eens wat besteld. Met enige vertraging dankzij PostNL vandaag toch binnen gekomen. En als verrassing zat er een kadootje bij! Super van CBD Koning!

2023年6月29日

CBD Koning からの回答

Uiteraard graag gedaan voor het cadeautje en jij bedankt voor je loyaliteit door wederom bij ons te bestellen! Helaas heeft PostNL soms wat vertraging, gelukkig kun je het pakketje met de track-trace code nauwkeurig volgen! Stuur ons even een mail met je gegevens zodat wij je een bedankje kunnen sturen voor je review! 💚

Top kwaliteit

Topp spul!!
Woensdag besteld en vrijdag al genieten met nog een cadeautje erbij.
🙏🏼

2023年6月23日

CBD Koning からの回答

Dank voor je korte maar zeer krachtige review Tijn, dit waarderen wij zeer! Stuur ons even een mail met je gegevens zodat wij je een bedankje kunnen sturen voor je review! 💚

Great webshop!

I am beyond shocked! This was my first order and I can for sure say that the webshop is legit and managed by really good people! Response was quick, delivery also, the quality of ordered stuff is really good, the smell is next level👌 and also the taste.
I recommend this webshop for sure!

Nika👋

2023年6月20日

CBD Koning からの回答

Dear Nika, many thanks for your detailed review and the kind words, much appreciated! We will send an extra gift with your next order for this online love! 💚

Top service!

Geweldig bedrijf.
Bestelling werd snel geleverd, werd keurig op de hoogte gehouden per mail en jazeker..

Ook ik kreeg een cadeau bij de bestelling!
Top ben je man, voorbeeld voor andere bedrijven.
Hier bestel ik vaker!

2023年5月31日

CBD Koning からの回答

Wederom prachtige woorden van een vaste klant waarvoor wij zeer dankbaar zijn! Er zal iets extra's worden meegezonden met je volgende bestelling voor de moeite om je ervaring te willen delen! 💚

Goede CBD

Goede CBD wiet, snelle levering op werkdagen en vriendelijk personeel!

2023年5月24日

CBD Koning からの回答

Topper, bedankt voor je review, prachtig verwoord! Stuur ons even een mail met je gegevens zodat wij je een bedankje kunnen sturen voor je review! 💚

5つ星のうち5の評価

Had van een kennis een cbd joint gehad…

Had van een kennis een cbd joint gehad en sinds dien ben ik er achter dat thc niet fijn is. ik ben nu veel frisser uitgerust en heb nog wel de fijne werking van cbd. De producten worden prima verzonden na de geld transactie. (Daar had ik eerst me vraagtekens bij omdat het niet via iDeal kan ) maar het tegen deel al 3x bewezen Alles netjes verpakt en met track and trace verzonden. Ik raad dit iedereen aan ik ben fan 👌groetjes lászlo

2023年5月17日

CBD Koning からの回答

Prachtige omschrijving van je ervaring die wij van veel (ex) THC gebruikers vernemen die bij ons wiet en hasj bestellen! Hartstikke bedankt voor het willen delen van deze informatie en wij zullen een extra-tje meesturen bij je volgende bestelling! 💚

Positieve recensie

Ik was wat huiverig in eerste instantie, omdat er geen ideal mogelijkheden waren.

Ik ben heel klantvriendelijk en professioneel te woord gestaan en moest vooral niet schromen om een vraag te stellen
kreeg de dag na mijn bestelling alles binnen met zelfs een cadeautje.
Dit is een hele toffe webshop, waar ik erg veel baat bij heb.
Jongens ga zo door en jullie hebben er weer een hele tevreden klant bij.
Gr Silas

2023年5月11日

CBD Koning からの回答

Dank voor je zeer positieve en uitgebreide review, dit waarderen wij enorm! Helaas kan ik je bestelling niet terugvinden in de webshops, stuur aub even een bericht met je bestelnummer dan krijg je bij je volgende bestelling iets extra’s voor je moeite en tijd om deze review te schrijven! 💚💚💚

5つ星のうち5の評価

Prima spul en goede service

Prima spul en goede service. Ideal werkte niet, uit vertrouwen het geld overgemaakt en twee werkdagen later mijn bestelling binnen. En met een extraatje erbij, super tof!

2023年4月12日

CBD Koning からの回答

Bedankt voor het vertrouwen, wij waarderen dit zeer! Tevens dank voor je review hier op Trustpilot! Veel CBD liefde toegewenst 💚💚💚

Vaak besteld

Hier vaker besteld, de verkoper is makkelijk te bereiken en heel flexibel, heb hier kleine tot grote bestellingen gedaan en ga dit voortzetten. Altijd goede kwaliteit gekregen, dit is uitzonderlijk. Dankjewel en tot gauw weer!

2023年3月1日

CBD Koning からの回答

Wat een liefde van een loyale klant met dit prachtige review! Hartstikke bedankt chef, wij waarderen dit zeer en zullen wat extra's toevoegen aan je volgende bestelling 💚💚💚

Great cbd

Goed spul kreeg ook 3 x 2,5 gram gratis als kadoo ik ga hier vaker bestellen

2023年1月10日

CBD Koning からの回答

Wij krijgen helaas te weinig cadeautjes in het leven en zijn blij dat wij hierin als webshop een balans kunnen brengen! Tot snel weer! 💚💚💚

They are legit

Made an order for CBD weed. I was a bit skeptical at first because of the way of payment but they say it's because of Dutch restrictions. Anyhow I got my order and it was exactly what I expected with some extra as a gift. Would definitely order again!

2023年3月7日

CBD Koning からの回答

We're proud that you have skipped the skeptical part and ordered at our webshop! Many thanks for this trust! 💚💚💚

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。