レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

For det første, var det en falsk reklame, som lokkede mig til at købe. Så får man en meddelelse, at varen er klar til forsendelse. 31.01.2024 varen kommer 5 dage efter. ingen faktura, leveret, in... もっと見る

5つ星のうち4の評価

"Kun" 4 stjerner, da der ingen pipette medfølger. Kunne godt have stået på hjemmesiden, så man kunne købe én inden varen blev leveret. Desuden en uges leveringstid ikke 3-5dage.. Ellers meget glad f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mycket nöjd med köp från detta företag. Fantastiska produkter, underbar kundservice och mycket snabb leverans. Nordic Oil Mani Drops är en mycket bra produkt. Rekomenderar detta företag till 100%.

企業が回答しました

企業情報

1. 美容・健康

さまざまな外部ソースから提供された情報

100% naturlig CBD olie til dig og dine kæledyr!

2.7

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

STORSVINDLER MED SVENSK BANK

For det første, var det en falsk reklame, som lokkede mig til at købe.
ingen faktura, leveret, ingen opkrævning, ??
Der kommer en meddelse, ar beløbet er overgået til en bank i Sverige, som kun kommunikerer på engelsk
Jeg kender ikke denne bank, og har ikke fået medelse om, at den er overført til denne bank, som igen sender opkrævningen til en inkassofirma, som igen ikke kan dokumenterer noget som helst, og de ovetholder ikke loven
Så har de hentet min cpr. et eller andet sted, uden min tilladelse

2024年1月31日
5つ星のうち1の評価

Jeg bestilte En Ordre Den 14 februar Og…

Jeg bestilte En Ordre Den 14 februar Og har Ik Modtaget den I nu har sendt 3 E-mails Om At få penge Tilbage Det drejer Sig Om 1100 Så vær Sød At Skrive Tilbage

2022年3月2日

Hej Patrick,

Vi er selvfølgelig meget kede af at høre om den oplevelse, som du føler, at du har fået hos os - dog kan vi ikke umiddelbart se nogle ordre eller mails under dit navn.

Vi er meget interreserede i at høre, hvor det er du har forsøgt at kontakte os 3 gange. Vores kundeservice sidder dagligt og besvarer alle henvendelser, der kommer ind på info@cbd-shop.dk, så det undrer os derfor, at vi ikke har modtaget dine mails her. Du må meget gerne skrive til os på den ovenstående mail, så vi kan finde en løsning, da vi i øjeblikket ikke umiddelbart har modtaget nogen mails.

Vi ser frem til at høre fra dig!

5つ星のうち3の評価

Ingen information og ordren er på hold!?

OBS - Jeg har rettet min anmeldelse fra 1 til 3 stjerner, fordi CBD-shop.dk endte med at yde ok service og til sidst sendte mig mine varer. Tak for det.

På Black Friday købte jeg 6 flasker Mani Drops hos CBD-shop.dk. Desværre havde de problemer med deres betalingsmodul, så jeg valgte at lave en bankoverførsel. Jeg kan se på "min konto" på hjemmesiden at ordren er på hold indtil pengene er modtaget. Jeg har INTET hørt og aner reelt ikke hvad der foregår? Får jeg min olie? Eller mine penge retur? Jeg har efterfølgende købt to flasker 5% olie hos dem med kortbetaling, og de er allerede på vej kan jeg se, så det er helt sikkert bankoverførslen der er problemet. Det er bare totalt uacceptabelt, at jeg ikke kan komme i kontakt med firmaet og få en forklaring! Jeg har sendt fire mails de ikke har svaret på – og de har intet telefonnummer. Jeg har prøvet at få banken til at bremse overførslen, men det er åbenbart for sent, så nu har jeg hverken penge eller cbd-olie...

2021年12月2日

Hej Mette,

Vi er rigtig kede af at høre om den oplevelse, som du desværre har fået ved os.

Vi beklager meget, at det tog længere tid end normalt, at få din ordre leveret til dig. Årsagen til at din ordre stod på "hold" var fordi at der desværre var sket en fejl i vores system, og derfor blev dine penge ikke opkrævet automatisk, som det ellers normalt ville have gjort. Af den grund så blev produkterne heller ikke sendt afsted, da det i vores system ikke var synligt, at den var gået igennem.

Vi har været i kontakt med dig og er glade for, at vi kunne finde en løsning på problemet.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der skulle være nogen spørgsmål, eller hvis vi kan hjælpe på anden vis.

Rigtig god dag!

De bedste hilsener,
// CBD-shop - Andreas

ingen information om pakken er sendt

ingen information om pakken er sendt
pakken er pakket d.01.04-2021
har skrevet 4 mail men ingen svar
i har hævet pengene fra min konto
har aldrig oplevet så dårlig en kundeservice

2021年4月12日

Hej Klaus,

Vi er rigtig kede af at høre om din oplevelse, og vi har svært ved at genkende det billede du tegner af vores kundeservice.

Vi er først og fremmest rigtig kede af at høre om dit utilfredsstillende leveringsforløb. Det kan ses på trackingen af din pakke, at den har været under omdirigering af fragtselskabet, hvilket vi desværre ikke kender årsagen til. Dette har medført en lidt længere leveringstid, hvilket vi naturligvis beklager og tager ansvaret for. Pakken blev dog leveret i går aftes, og vi håber derfor, at du kan få glæde af produkterne nu.

Vi er meget interreserede i at høre, hvor det er du har forsøgt at kontakte os 4 gange. Vores kundeservice sidder dagligt og besvarer alle henvendelser, der kommer ind på info@cbd-shop.dk, så det undrer os derfor, at vi ikke har modtaget dine mails her.

Du må meget gerne skrive til os på den ovenstående mail, hvor vi gerne vil give en mere uddybbende forklaring på din uheldige oplevelse.

5つ星のうち4の評価

Jeg vil gerne vide om man binder sig for noget abonnement fremover

Jeg vil gerne vide om manbinder

2021年3月12日

Hej Rita,

Mange tak for din fine anmeldelse!

Du binder dig på ingen måde til et abonnement eller andet ved at handle hos CBD-shop.dk. Du må endelig kontakte os, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller hvis vi kan hjælpe på anden vis.

5つ星のうち5の評価

Mycket nöjd med köp från detta företag.

Mycket nöjd med köp från detta företag.
Rekomenderar detta företag till 100%.

2021年3月4日

Hej Carl,

Tusind tak for din meget fornemme anmeldelse - den sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at høre, at du har en god oplevelse med både vores produkter, kundeservice og levering. Det er dejligt at høre, at du har god effekt med vores Mani Drops.

Skriv endelig til os en anden gang, hvis vi kan være behjælpelige. Rigtig god dag!

2-3 dages levering

2-3 dages levering? Ja, nej

Bestilte min pakke den 7/11 og idag den 13/11 er min pakke ikke engang blevet sendt afsted! Magen til lorteservice skal man lede længe efter!

2019年11月13日

CBD-Shop.dk からの回答

Kære Annika. Normalt tager det ikke mere end 2-3 hverdage, fra du bestiller, til du modtager din pakke, men vi har desværre været ramt af sygdom på lageret i sidste uge og selvom vi har kaldt ekstra personale ind, har det ikke været muligt helt at kunne følge med. Vi deler din frustration og gør alt, hvad vi kan, for at indhente det tabte. Under normal omstændigheder sendes pakkerne altid ud samme dag eller dagen efter, vi modtager bestillingen (såfremt det er en hverdag). Vi beklager din dårlige oplevelse, men håber også, at du har forståelse for vores situation. Vi er også bare mennesker :) De bedste hilsner, CBD-shop.dk

Utrolig langsom levering

Utrolig langsom levering. Tja jeg kan ikke udtale mig omkring varen endnu. Bestilte den 19/10 og i dag er det den 29/10 19 og har endnu ikke modtaget min bestilling. Når jeg spore den fortæller den mig at forventet levering vil være den 11/11 det vil sige næsten en måned efter bestilling. Ganske enkelt ikke godt nok.

2019年10月29日

"Kun" 4 stjerner

Ellers meget glad for olien til min hund.....

2019年10月25日

De sælger simpelthen CBD olie

De sælger simpelthen CBD olie, uden en pipette. Det er altså fuldstændigt umuligt at få nogen former for præcis dosering, og det hele bliver i det hele taget noget rod. Køb jeres CBD på en af de 1000 andre steder der rent faktisk levere et brugervenligt produkt.

2019年10月2日

Trustpilot エクスペリエンス