レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Hvorfor har I intet telefonnummer man kan ringe til. Jeg har prÞvet alle jeres nummer og vÊr gang sige den “nummeret du har ringet til iksistere ikke” hvordan skal jeg komme i kontakt med jer nÃ¥r I hv... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ingen kundeservice man kan ringe til og de sender ikke de produkter de reklamere med. Og man skal vente over 24 timer pÃ¥ et svar pÃ¥ en klage. Da de har fjernet deres telefon sÃ¥ man kan fÃ¥ det lÞst... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super lÊkkert produkt, kÞbte 1 gram O.G Kush, har fÞr dampet CBD, men det her virker bare bedre, det bliver bedre optaget i lungerne og er ikke forarbejdet pÃ¥ samme mÃ¥de, og man mÊrker effekt efter 5... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I dag d. 2. marts mÞdte jeg Toke i butikken pÃ¥ Vesterbrogade. Jeg fik en virkelig god kundeoplevelse fra start til slut. Han tog sig tid til at besvare alle mine (mÃ¥ske lidt mange) spÞrgsmÃ¥l med sto... もっず芋る

䌁業情報

1. 倧麻販売店
  2. ・
  3. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

CBDanmark begyndte for over 6 Ã¥r siden med at tilbyde CBD blomster til det danske marked. Siden da er sortimentet vokset, og i dag samler vi bÃ¥de vores egne produkter og et bredt udvalg af danske brands, der deler vores vÊrdier. Vi sÊtter en Êre i at fremme en etisk og ansvarlig tilgang til cannabisbranchen – en branche, hvor gennemsigtighed og trovÊrdighed er altafgÞrende. Hos os finder du udvalgte CBD olier, blomster og tilbehÞr, hvor kvalitet, bÊredygtighed og sikkerhed altid vÊgtest hÞjest. Alle produkter er laboratorietestede og godkendte inden for EU’s rammer, du kan altid fÞle dig tryg, nÃ¥r du handler hos os. .

連絡先

ガむドラむン違反

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Kanon service og omsorg

Jeg skrev til dem, og fik simpelthen det venligste og mest omsorgsfulde skriv tilbage. Jeg har ikke erfaring med produktet, sÃ¥ var meget usikker pÃ¥, om jeg gjorde det korrekt og hvilket produkt var bedst. Det var ingen problem, de fandt et produkt til mig, og har ladet mig prÞve det. Det simpelthen mere service og omsorg, end jeg lÊnge har oplevet. Tusind tak, det havde jeg virkeligt ikke forventet. Kommer bestemt tilbage, nÃ¥r flasken er ved at lÞbe tÞr🎁🎁🎁GlÊdelig jul til Jer

2021幎12月20日

Ubeskrivelig god service.

Ubeskrivelig god service.

Tror aldrig jeg er blevet taget så seriÞst som en kunde nogensinde. Deres service er helt fantastisk. De svarer med det samme og man bliver taget seriÞst.

Når man bestiller er det rigtig simpelt men på samme tid rigtig hurtig.
Modtag allerede min pakke dagen efter.

Havde et problem med en vare og jeg skrev ind til dem og blev svaret med forståelse og Êrlighed. De foreslog en rigtig god lÞsning og det kan man ikke andet end respektere.

6 stjerner herfra.

2021幎12月15日
自発的なレビュヌ

Fin oplevelse :)

Enormt hurtig levering her i Black week. Fik pakken dagen efter bestilling. Gratis levering. Pakken var pakket forsvarligt, og sÃ¥ kom de ovenikÞbet mit kÞb i en lille fin papkasse med “syntetisk halm”.. aner ikke lige hvad filan det var. Men fint var det. Jeg er en tilfreds fÞrstegangskÞber, og vender helt sikkert tilbage engang i fremtiden.

2021幎12月12日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk oplevelse, kvalitet og god service

Fantastisk oplevelse med min ordre fra CBDanmark.

Jeg kÞbte 10 Gram G13 Topskud og blev meget positivt overrasket over kvaliteten.. pakken blev leveret i en lufttÊt/lugtfri pose og cannabis topskuddene kom i små 5 Grams bÞtter med en lille 62% humidity control så terpenes/smagen ikke fordamper fra cannabisen og så det ikke bliver tÞrt under opbevaring.
- Leveringen kommer dagen efter jeg kÞbte.

PrÊcis alt jeg leder efter i en CBD shop fik jeg hos CBDanmark, kvalitet og god service.

2021幎12月9日
自発的なレビュヌ