レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hvorfor har I intet telefonnummer man kan ringe til. Jeg har prÞvet alle jeres nummer og vÊr gang sige den “nummeret du har ringet til iksistere ikke” hvordan skal jeg komme i kontakt med jer nÃ¥r I hv... もっず芋る

Ingen kundeservice man kan ringe til og de sender ikke de produkter de reklamere med. Og man skal vente over 24 timer pÃ¥ et svar pÃ¥ en klage. Da de har fjernet deres telefon sÃ¥ man kan fÃ¥ det lÞst... もっず芋る

Super lÊkkert produkt, kÞbte 1 gram O.G Kush, har fÞr dampet CBD, men det her virker bare bedre, det bliver bedre optaget i lungerne og er ikke forarbejdet pÃ¥ samme mÃ¥de, og man mÊrker effekt efter 5... もっず芋る

I dag d. 2. marts mÞdte jeg Toke i butikken pÃ¥ Vesterbrogade. Jeg fik en virkelig god kundeoplevelse fra start til slut. Han tog sig tid til at besvare alle mine (mÃ¥ske lidt mange) spÞrgsmÃ¥l med sto... もっず芋る

䌁業情報

1. 倧麻販売店
  2. ・
  3. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

CBDanmark begyndte for over 6 Ã¥r siden med at tilbyde CBD blomster til det danske marked. Siden da er sortimentet vokset, og i dag samler vi bÃ¥de vores egne produkter og et bredt udvalg af danske brands, der deler vores vÊrdier. Vi sÊtter en Êre i at fremme en etisk og ansvarlig tilgang til cannabisbranchen – en branche, hvor gennemsigtighed og trovÊrdighed er altafgÞrende. Hos os finder du udvalgte CBD olier, blomster og tilbehÞr, hvor kvalitet, bÊredygtighed og sikkerhed altid vÊgtest hÞjest. Alle produkter er laboratorietestede og godkendte inden for EU’s rammer, du kan altid fÞle dig tryg, nÃ¥r du handler hos os. .

ガむドラむン違反

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg bestilte en pakke som ikke så ud til at have vÊret sendt, så jeg skrev en mail til support, og fik svar lynhurtigt hvor de skrev at en ny pakke var sendt afsted. Den nye pakke fik jeg så allerede nogle få dage senere. Fremragende service!

2021幎9月10日

Hej Kasper.
Vi gÞr hvad vi kan for at yde en god service, og levere nogle gode produkter, så vi sÊtter stor pris på anmeldelser som din.

Virker rigtig godt

KÞbte cbd olie 12%. Nem bestilling, hurtig levering og produktet virker. Vil helt sikkert fortsÊtte med at bruge olien.

2021幎9月2日

Hej Anette.
Vi er super glade for at du kan lide olien, tak for din anmeldelse.

Top service

Kan helt klart anbefale Cbddanmark. Hurtig levering og man får hvad man betaler for.

2021幎8月31日

Tak skal du have!
vh Rasmus, CBDanmark

Gode produkter og hurtig leveringstid

Gode produkter og hurtig leveringstid! Det er også super rart at kunne gå ned i butikken efter varerne :) hvis jeg skulle komme med et forslag så var det nok at man kunne bestille til afhentning i Yardshop da man ikke har det fulde sortiment i butikken

2021幎8月29日

CBDanmark からの回答

Tak for den flotte anmdeldelse og det gode forslag :)
Yardshop er ikke en del af CBDanmark, men blot en kiosk vi har et godt samarbejde med. Man er altid velkommen til at skrive en kommentar om at man afhenter i Yardshop, og så vil vi bringe pakken derned hurtigst mulig. Vi kan dog ikke garantere tidspunkt for afhentening i Yardshop, derfor er det heller ikke muligt at vÊlge afhentning pt. på vores hjemmeside.

Vh Rasmus, CBDanmark

Hurtig og bedre end forventet.

Hurtig og smertefri levering, alt indholdet er lÊkkert og faktisk bedre end jeg havde turde forvente :).

2021幎8月23日

CBDanmark からの回答

Tak for den fine anmeldelse, vi er glad for at du kunne lide produkterne :-)

Super lÊkkert produkt

Super lÊkkert produkt, kÞbte 1 gram O.G Kush, har fÞr dampet CBD, men det her virker bare bedre, det bliver bedre optaget i lungerne og er ikke forarbejdet på samme måde, og man mÊrker effekt efter 5 min. Duft og smag er lÊkker :D Anbefales herfra - WITHOUT A DOUBT IN MY MIND CBDANMARK YEEEET

2021幎8月17日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering og lÊkker indpakning

Hurtig levering og lÊkker indpakning. Har kun smagt pÃ¥ deres Red Libanon og konsistens minder om den “Êgte vare” og nem at arbejde med. Der er helt klart en effekt fra den smule der er prÞvet af. BrÊnder godt. Duften er anderledes men ikke pÃ¥ en dÃ¥rlig mÃ¥de tvÊrtimod. GlÊder mig til at prÞve deres forskellige produkter. Tak CBdanmark

2021幎8月12日

Go service

Go service venlig betjening

2021幎8月10日

Hej Daniel.
Dejligt vi kunne finde en lÞsning, mange tak for din andmeldelse!
Vh Rasmus, Team CBDanmark

Top iorden Kundeservice og virkelig

Top iorden Kundeservice og virkelig Kvalitets produkter!!! Har bestilt 2gange og begge to er jeg blevet dybt overrasket over mine forventninger. CBDANMARK leverer i den grad god kvalitet og god service 5 herfra :)

2021幎8月9日

CBDanmark からの回答

Tak for din anmeldelse! Det er nemt at yde god kundeservice med Danmarks bedste kunder! :-)

vh CBDanmark